galatasaray'ın hasan yiğit'in kendi kalesine attığı golle 1-0 kazandığı; golden sonra yapılan i love you şenol tezahüratına mustafa çulcu'nun 1 numaralı anonsu yaptırdığı ilginç maç.
2
hasan şaş'ın kullandığı kornerde ön direkte kafayı vuran hasan yiğit golden sonra yerde 1-2 dakika yerde kalıp 'ne bok yedim' ben diye derin düşüncelere dalmıştır.
galatasaray maça çubuklu forma siyah şort kombinasyonuyla çıkmıştır.
3
bu maçta felipe, kendisine sert markaj uygulayan evren turhan'a dirsek atmıştı. maçtan sonra görüntülerden tespit edilen bu hareket sonrası 3 maç ceza alan felipe ligdeki altay, göztepe ve fenerbahçe maçlarında oynayamamıştı. böylece görüntüden verilen ilk ceza ilklerin takımı galatasaray'a nasip olmuştu. daha sonra farklı futbolcularımıza retweet yapmaktan, soyunma odasında tezahürat yapmaktan ve hukuka aykırı şekilde uzatılan sözleşmeyi fesh etmekten ceza verildi. ne demiştik? ilklerin takımı galatasaray.
4
bülent ecevit'in başbakanlığı döneminde oynanmış maç.