• 1
    galatasaray spor kulübü üyelerinden sn. ali güvenç kiraz ve muhammed yasin çakmak’ın önderliğinde projesi 2017 yılında ilan edilen ve o süreçten bu sürece kadar 2 kez toplanılmış ve galatasaray’ın geleceği için taraftar ve üyelerin hep birlikte projeler üretip, üretilen projelerin yönetime sunulduğu 3. zirvedir. (bkz: geleceğin galatasaray'ı)

    bu projede üyelik sistemi yoktur. tamamen çözüm odaklı ve kulüp ile taraftarların menfaatleri doğrultusunda fikri, projesi olan ve alanında kendini uzman hisseden her taraftar zirvelere/toplantılara katılabilir ve fikir beyan edebilir.
    aslan fikir” adında bir fikir havuzu vardır. toplantıya projesiyle katılan herkes fikrini bu havuza atar ve havuza atılan bu fikir katılımcılar tarafından oylanır ve tartışma gündemine gelir. tartışma gündemine gelen fikir oylamaya sunulur ve seçilir. seçilen proje/fikir yönetime iletilecek şekilde hazırlanacak hale gelir. ardından da yönetime iletilir.

    öncelikle toplantıda neler oldu? neler konuşuldu? galatasaray’ımızın sorunları neler? bizzat toplantıya gitmiş birisi olarak siz değerli sözlük yazarlarına bilgi vermeyi düşündüm.

    bugünkü toplantıda 25’e yakın proje önerisi sunuldu ve oylandı. 8 proje seçildi ve yönetime sunulacak düzeye getirilecek ve yönetime bu fikirler sunulacaktır. geride kalan projeler ise daha da geliştirilip aynı aşamalardan geçip yine yönetime sunulacak.

    öncelikle gençlerden oluşan ve galatasaray’ı nasıl daha iyi bir yere taşıyabiliriz? mottosunu benimsemiş bir kitle ile olmaktan dolayı çok mutluyum. bu projeyi, “geleceğin karakartal'ı” şeklinde beşiktaşlıların da (ç)aldığını söylemeden de geçemeyeceğim.

    stadyumun girişi konusunda çözümler üretildi, taraftarların iett’ler ile stadyuma daha rahat taşınması, yalnızca metroya yönlendirilmemesi gerektiği fikri toplantıda konuşulanlar arasındaydı.

    kulübün oyuncu yetiştirmesi gerektiği ve nasıl yetiştireceği hakkında ortaya atılan fikirler/projeler görüşüldü.

    e-spor takımının da nasıl başarılı olabileceği hakkında üretilen çözüm önerileri ve projeler görüşüldü.

    sosyal medya ilişkilerinin daha da iyileştirilmesi için öneriler ele alındı.

    gsstore’un taraftar tasarımlarının dikkate alması gerektiğini, gsstore ürün yapısının profesyonel firmalara bırakılması ve daha da ilgi çekici ürünler üretilmesi ve cirosunun nasıl arttırılacağı konusunda projeler ve öneriler üretildi. bu öneriler oylamaya sunuldu ve yönetime iletilmek üzere ele alındı.

    galatasaray’ın geleceği projesinde sn. mustafa cengiz’in seçilmesinde rol oynayan muhammed yasin çakmak ve dursun özbek yönetiminde yer alan ancak bu yönetime de sonsuz desteklerini veren sn. ural aküzüm sayesinde üretilen projeler yönetime daha kolaylıkla sunulabiliyor.

    sn. m. yasin çakmak 1. toplantımızda da yer almış ve projeleri olanları dinlemişti.

    geleceğin galatasaray’ı projesi adı altında bundan sonra daha sık ve daha ciddi zirveler yapılmaya devam edilecek. bu süreçte projesi olan, galatasaray’ın yararına bir taşı kaldırıp 2 metre ileriye taşıyacak olan herkesi bu zirveleri takip etmeye davet ediyorum.

    projenin twitter adresi: https://twitter.com/Gelecegin_GS
    zirveden fotoğraf: https://i.hizliresim.com/2JJQov.jpg
    fotoğraf 2: https://i.hizliresim.com/BLL9b9.png

    edit: fikir beyan etmek, toplantılara katılmak, görüş bildirmek için projenin twitter hesabını kullanabilirsiniz. toplantıların yer ve saatleri, oluşumun ne amaçla kurulduğu gibi direkt bilgiler alabilirsiniz.

    edit2: bu projenin kesinlikle siyasi bir ayağı yoktur. içerisinde sadece ve sadece galatasaray'ın menfaati düşünülmektedir. o yüzden kişiler ve kurumlardan ziyade galatasaray'ın nasıl daha iyi durumlara gelebileceği fikirleri üzerinde tartışıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın