• 1
    düzenleme : arada tineri çekip kafa gidince geri gelmesi 20 dakika sürüyor, sonrasında yeni birşey yazıyorlar. o sebeple açıklamalarına ekleme yapıldı.

    ayrı bir başlıkta olmayı hakeden açıklama. ayrı bir başlıkta olsun ki içimiz soğumasın, hep hatırlayalım. twitter üzerinden milot rashicanın transfer videosu üzerine kulübümüzün yaptığı açıklamaya verilmiş cevaptır.

    yavuz hırsızlık yapıyorlar. biz bu sineklere prim vermeye devam edelim, daha midemiz çok bulanır.

    açıklamaları şöyle:

    --- alıntı ---

    kamuoyuna açıklama

    galatasaray spor kulübü’nün mesnetsiz iddialarla kulübümüzü hedef alan açıklamasına ilişkin cevabımızdır:

    bırakın bu ucuz gündem değiştirme oyunlarını ve yakışıksız kabadayı söylemlerini!

    dün galatasaray camiasının, kulübümüzle ilgili yapmış olduğu açıklama yersiz, gereksiz ve hadsizdir. futbol a takımımıza dahil ettiğimiz bir futbolcumuz için hazırlanan transfer videosunda; hiçbir kasıt, art niyet ve ima amacı taşımayan bir sahneye takılarak olayı gündem değiştirmek adına kullanmak için yapılan bu açıklamadaki kabadayı ve tehdit dolu söylemlere pabuç bırakmayız.

    vatan ve millet sevgimizin herkesten, her camiadan daha yukarıda olduğunu düşünüyoruz.
    birlik ve beraberliğimiz ile ülkemizin menfaatlerinin her zaman futbol şovlarından çok uzakta olmasına gayret etmeyi yüce bir görev olarak biliriz.
    bu konuda bizimle yarışamayacak olanların söylemlerine çok dikkat etmeleri konusunda son kez uyarıyoruz. bahsi geçen konu hakkında ilgililer arasında gerçekleşen görüşmelerde konu açıklığa kavuşmasına rağmen camiasına şirin görünmek adına böyle hadsiz bir açıklama yapılmasının amacının; sadece gündem değiştirmek olduğunu biliyoruz. son zamanlardaki transfer şovlarından şımardıkları görülen galatasaray yönetimi'ne son sözümüz; tehdit ve kabadayılık gibi söylemlerden uzak durmalarıdır.

    camianızın bile kabul edemeyeceği bu yakışıksız tavrınızı ve şımarıklıklarınızı bir kenara bırakın. aksi halde bu tavırlarınıza gereken cevabın, bir dahaki sefere misli ile olacağı konusunda ihtar ediyoruz.

    bahsi geçen hain terör örgütünün adının bu olayda ne sebeple gündeme getirildiğini ve aklınıza neden geldiğini bilmemekle beraber, münferit bazı hain kişiler dışında yüzyıllık kulüplerimizin bu konular içinde olmayacağını söylemenize gerek olmadan biliyoruz.

    galatasaray spor kulübü’nün “yavuz hırsız ev sahibini bastırır” minvalinden açıklamasında kin ve nefret tohumları eken ithamlarını bir kez daha kendilerine misliyle iade ettiğimizi ve kulübümüzün bir örneğini gördüğümüz böylesi ucuz tehditlere karşı sessiz kalmayacağını kamuoyunun huzurunda ifade ederiz.

    --- alıntı ---

    kendilerini ilginç bir şekilde vatan sevgisi seviyesi en yüksek kulüp olarak atamışlar. vatan sevgisi kurum içinde değil, kişiye özeldir. eski başkanlarınızın dili kopmuştu zamanında.

    tabii ki hiçbir şekilde tekrar paylaşın arsızlığına değinmemişler. transfer şımarıklığı ile konu ne alaka allah aşkına kafayı yiyeceğim.

    yönetime de çağrımdır. bırakın bu iyi niyet fair play centilmenlik zırvasını. bu kavramlar, karşında hakedecek bir rakip olduğunda sonuç verir. oyunu kuralına göre oynayın artık. fenerbahçe bile bu kadar igrendirmiyor beni, kendilerine son olaydan sonra duyduğum antipati dünya üzerindeki her kişi ve kurumdan daha fazla.
  • 4
    bizi son kez uyarmışlar, bir dahaki sefere cevapları misli ile olacakmış...
    rocky serisini bilenler bilir; beşiktaş'ın galatasaray'a atabileceği en sert yumruk, apollo creed'in ıvan drago'ya dövüşün ilk raundunda attığı yumruklar kadar etkili olur. yanlız galatasaray bir yumruk atmaya başlarsa; beşiktaş'ın sonu ivan drago - apollo creed gösteri karşılaşmasındaki creed gibi olur. creed iki raund dayanabilmişti ivan'a; beşiktaş galatasaray'a o kadar da dayanamaz. galatasaray'ı tehdit etmeden önce iyi düşünsünler.
  • 6
    bir kulup dusunun, sahadaki basarisizligina kilif bulmak icin her seferinde galatasaray camiasina saldiriyor. bu sefer asiri ileri gidip, transfer videosunda feto teror orgutunun etkinligini paylasiyarak galatasaray'a saldiriyor.

    simdi bu paylasimi yapan besiktas yoneticileri ceza almazsa, bakin net soyluyorum bu adamlar sokak icerisine cikamaz. galatasaray'a ve taraftarina hakaret edeceksin, ustune dalga gecer mi tehdit edeceksin yok oyle birsey! umarim savcilar bir an once harekete gecer yoksa bu isin sonu iyiye gitmiyor.
  • 7
    diyorlar ki biz terör örgütünün 10. türkçe olimpiyatları organizasyonunun görüntülerini gururla resmi hesaplarımızda taşımaya devam edeceğiz.

    yargı önüne çıktıktan sonra şimdi kuyruğu titretmeyeyim diye konuşan bu tiplerin ne hale geldiğini göreceksiniz.

    beşiktaş fikret orman'dan başlayarak bu işin içindedir.
    inatla terör örgütünün organizasyonunun videosunu başkan onayı ve kurumsal kimliği ile sahiplenmiştir.
    sahiplenmeselerdi derhal gereğini yapar ve o görüntüyü değiştirirlerdi. ali sami yen stadının videosu mu yok başka?
    belli ki bu videonun özenle ve ısrarla resmi hesaplarında tutulmasına dair bir karar almışlar.
    galatasaray camiası değil devlet gerekeni yapmalıdır.
    reklamına terörü alet eden bir propaganda anlayışı savcılığın görev alanındadır.
  • 13
    yaptığın transferi "şafak operasyonu" diye tanıt, açıklama yaptığın videoda başka video yokmuş gibi terör örgütünün reklamını yap, sonra taraftar bakın bu terör örgütünün bir aktivitesiydi diye tepki gösterince "paylaşmaya devam edin" diye açıklama yap.
    bunların yaptığı fetö üzerinden galatasaray'a vurmak değil kesinlikle, bunların yaptığı fetöye selam çakmak diye düşünüyorum. videoyu hazırlayan, yayan,twitleri atan, açıklamaları yazan kişilerin terör propagandası yapıp yapmadığının incelenmesi lazım. zaten darbe esnasında kimin stadını pist olarak kullanmıştı teröristler hatırlarsınız.
  • 17
    galatasaray kulübünün aksiyon alması gereken açıklamalardır. eğer galatasaray kuru 2 açıklama ile geçiştirirse artık 3 büyükler kendi aralarında insanları kutuplaştırıp maddi fayda sağlamayı amaçladığını düşüneceğim.

    insanlar birbirini gırtlaklayacak neredeyse, bakalım nasıl aksiyon alınacak. yoksa insanların dikkatini futbola çekmesini, yayıncı kuruluş ve stadyum gelirlerini arttırmak amaçlı yapılan bir skeç olarak göreceğim.
  • 18
    deprem zamanı enkaz altında yitip giden canları, sağ çıktığı halde ailesini kaybeden insanları, enkazların tepesinde canından kanından olan insanları bekleyen mağdurları düşünmeden puan peşinde koşmuş, o kadar acı içerisinde ligdeki konumunu düşünmüş olan “küçük” kulüp. yetmemiş teknik direktörleri deprem felaketinin yaralarını saramamış kulüpler hakkında saçma sapan açıklamalar yapmıştır. buna rağmen vatan ve millet sevgimiz herkesin üstünde diyebiliyorlar pişkin pişkin.
  • 20
    sen fetullahcilarin yaptigi olimpiyattan goruntu koydun mu koymadin mi?
    bizim stadimizin mac varken ya da yokken cekilmis binlerce goruntusu vardir.
    sen gidip onlarin arasindan fetullahcilarin organizasyon goruntulerini secmissin.

    sonucunda tepki gorunce 2 secenegin var;
    1) "biz gerizekaliyiz. random attik bu denk geldi."
    2) "biz annemizi pek onemsemeyen, hadsiz, capsiz bir grubuz"

    baska bir cevabi yok bu olayin. diger tum secenekler dogru sorunun alakasiz cevaplari. ben sana neden o goruntuleri koydun? diyorum. gerizekaliyi da cevap olarak kabul ediyorum. "bu acidan guzel cekmis adamlar, bunu kullandim. gerizekali oldugum icin fetullahcilarin videosu oldugunu anlamadim"
    ya da digeri. bana o daha mantikli geliyor. kucuksunuz de beyniniz bu kadar kucuk degildir heralde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın