4
trabzonspor’da 4 oyuncu sarı kart sınırında. oulai, muçi, saviç, folcarelli. haftaya eyüp maçı var. bizden önceki maç. bakalım bugün sarı kart görecekler mi!
rize’nin milli maç öncesi son maçı. samsun maçı ertelendi. tüm güçleri ile oynayacaklardır.
5
trabzonspor’un kazanması halinde fenerbahçe ile puanları eşitleyeceği mücadele.
trabzonlular galatasaray’a düşman olup fenerbahçe yancılığı yapmak yerine fenerbahçe’nin kollanışına ses çıkarsa bugün fenerbahçe’den 3-4 puan önde giderlerdi bu maça. ve bu maçı kazanarak 2.’liği ve şampiyonlar ligi elemelerinde yer almayı hemen hemen garantilerlerdi.
6
trabzonspor’un bu sene iki fener derbisinde de hakem katliamı oldu. fener -6 trabzon +6 olabilirdi şu an.
çok düşük bütçeyle ve rotasyonsuz bir kadroyla gerçekten takdiri hak ediyorlar.
ama gel gelelim ki anlamsız bir galatasaray düşmanlığı yapıyorlar. oysa bu ligde kendilerine galatasaray’dan daha iyi dost bulamazlar.
7
galatasaray düşmanı trabzonspor taraftarının hangi takımı destekleyeceğini merak ettiğim müsabaka.
8
gene onuachu gene 1 0.
onuachu olmasa küme düşecek adamlar.
9
öyle bir pozisyonda kırmızı kart çıkmadı ki rize'ye rezalet gerçekten. rizeli oyuncu nerdeyse trabzonlu oyuncunun kaval kemiğini kıracaktı.