• 2
    beşiktaş 92-93 sezonunda ankaragücü'nü kendi sahasında 4-0, deplasmanda 6-0 yenmiştir. burada hiçbir problem yoktur, ama aynı ankaragücü takımını sezonun son maçında galatasaray 8-0 yenince problem olmuş ve beşiktaş taraftarları bu kuyruk acısını yıllarca unutamamışlar, fırsat buldukça her sene ankaragücü ve galatasaray maçlarında dile getirmişler, "92-93 sezonunu unutmayın hödööö" tarzı şarkılar söylemişlerdir, ancak 2005-2006 sezonunda, tam galatasaray'ın şampiyonluğunu engellediklerini sandıkları anda yine bu şarkıyı söylerlerken, hasan kabze'nin unutulmayan golü gelmiş, ve beşiktaş taraftarlarının kuyruk acısı azalacağına 2 katına çıkmıştır.
  • 3
    bu maçta beşiktaş'ın ankaragücü'nü 6-0 yenmiştir. ama beşiktaş'ın ankaragücü'nü 7. haftada kendi evinde 4-0, 22. haftada deplasmanda 6-0 yenmesini, fenerbahçe'nin de ankaragücü'nü 20. haftada deplasmanda 4-0 yenmesini hatta o sezon küme düşmekten son anda sıyıran karşıyaka'nın yine ankaragücü'nü 24. haftada deplasmanda 5-0 yenmesini normal olarak karşılamışlardır ama güçlü galatasaray'ın hele son ve şampiyonun belirleceği maçta ankaragücü'nü 8-0 yenmesini ise anormal olarak görmüşlerdir ve o gün bugündür tertemiz takımıza bu maçı göstererek, mantığa aykırı bir biçimde yüzsüzce ve dayanaksızca şike iftirası atarlar. gelgelelim halep oradaysa arşın burada, belgeler de ortada.
  • 4
    --- alıntı ---

    galatasaray'ın şampiyon tamamladığı 1992-93 sezonunda 6-0 bjk galibiyetiyle biten maçta gerçekleşen bi takım gollerdir.

    bilindiği üzere galatasaray 30 mayıs 1993'te 1-0 dahi kazansa şampiyon olacağı bi maçı şampiyonluk maçı gazıyla ligin savruk takımı ankaragücüne karşı 8-0 kazandı diye yıllarca şike yapmış olabileceği ithamıyla damgalanmıştı hatta o maç üzerine hala konuşulur ki görüntüleri şurdan izlenebilir; https://www.youtube.com/watch?v=y4EzMPlD0T4

    defalarca izlenmiştir bu görüntüler bir tane pozisyonda görüyor musun lan adamlar nasıl yatmış galatasaray'a diyebileceğin gol yoktur.

    bir de aynı sezon gelelim hiç konuşulmayan ankaragücü beşiktaş maçına skor 6-0 görüntüler şurda;

    https://www.youtube.com/watch?v=wKg7H_NK0Vw

    1. gol; ankaragücü forması giyen oyuncu madida'ya asist yapıyor bjk 1-0 öne geçiyor
    2. gol: ankaragücü kalecisi gereksiz bir penaltı yapıyor açı falan gol olmaya müsait değil ama gidiyor şifo mehmet'e çarpıyor ve bjk 2-0 önde. bu arada kaleci arif'in penaltıya uçuşuna özellikle dikkat çekerim ben izlerken koptum :))
    5. gol: ankaragücü savunmacısı top bacak arasından geçsin diye özel bi çaba gösteriyor boş kaleye feyyaz ve 5-0
    6. gol: tam komedi maçı anlatan bile kaleci arif sadece bakıyor diyor. resmen golü seyrediyor kaleci yerinden bile kıpırdamıyor.

    yani anlatmak istediğim aslında bu goller ya 0-8 biten ankaragücü-gs maçında olsaydı? ne muhabbetler dönerdi merak ediyorum!!

    --- alıntı ---
  • 6
    https://www.youtube.com/watch?v=RTlG53CXY-M

    çok çok çok çok ilginç gollere tanık olduğumuz karşılaşma. yani şu golleri atmış takım, son maçta bizim attığımız gollere şike diyor ya, dünyanın en komik fıkrası bu işte. genç arkadaşlar iyi bilsin o yıllarda tüm türkiye beşiktaşı üzmesinler modundaydı. gençlere, o yıllarda futbolla ilgilenmeyenlere yutturacaklar bazı şeyleri. galatasarayımızın alnı pür-ü paktır.

    ulan beşiktaş, hakikaten çok küçüksün ya. bu beşiktaş, küçüklüğüyle destan yazar destan.
  • 8
    ankaragücü aynı sezonun sonlarına yaklaşılırken kendi evinde karşıyaka'dan 5, fenerbahçe'den 4 yemiştir. kendi evinde oynadığı son altı maçın dördünde farklı skorlarla mağlup olmuştur.

    yaşı kısmen küçük olan kardeşlerimiz için paylaşma gereği duyuyoruz. tinerci tayfanın sürekli kafa "ütülediği" bir nokta olduğundan dolayı acaba mı demesinler, zihinleri bulanmasın. 1-0 dahi kazanmamız durumunda şampiyon olabileceğimizi bilmelerine rağmen çok farklı lanse etme çabalarına devam ediyorlar.

    buna ilaveten semra özal - beşiktaş - süleyman seba üçgenini de irdelemenizi öneririm. futbolu bıraktığı yıldan itibaren mit'te görev alan bir ismin senelerce kulüp başkanlığı yapması ve bu dönemde yaşananlar nedense hiç sorgulanmıyor. bu da bizim camianın pasifliği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın