• 1
    --- alıntı ---

    "bu akşam saat 20.00’de @fbtv ve @startv ortak yayınında görüşmek üzere!"

    fenerbahçe sk

    https://twitter.com/...490057298042881?s=19

    --- alıntı ---

    tv8'den sonra şimdi de star tv'de dilenecekler. medya'nın neden sürekli aleyhimize haber yaptığını da buradan anlayabilirsiniz.

    işin çok daha ilginci nedir biliyor musunuz?

    amerika'da eğitim görmüş, türkiye'nin en zengin ailesinin bir mensubu kamera karşısına geçip asgari ücretliden bağış isteyecek. neden? çünkü kulüp çok zor durumdaymışmış...

    insanların maddi destek gözetmeksizin maneviyatını iliklerine kadar hissettiği bu takımlar, bu en en içten duyguları bile bir güzel kullanabiliyorlar.

    binlerce mesaj geldi ve milyonlarca para toplandı ama kime ve neye gidecek? ben söyleyeyim;

    -soldado'nun yıllanmış şarabına
    -serdar aziz'in maldivler tatiline
    -victor moses'in porsche marka arabasına
    -ayew'in villasına...

    bu bağış yapan insanlarda da suç var. ihtiyacı olana vermezler, yardım kuruluşlarından esirgerler ama konu takım olunca da "destek vermek lazım yeaaaa" deyip mission completed rahatlığıyla kanepelerine uzanıp yarın ki su ve elektrik faturasını nasıl ödeyeceklerini düşünürler. ne diyelim, allah akıl fikir versin.
  • 3
    fener ol kampanyasının bir parçası olan fenerbahçenin ffp-ye takılmamasına yardımcı olması gereken yayın. şimdi burasını anladık, para toplama kampanyası var ve bu tip yayınlarla da kampanyaya teşfik ediyorsun. anlamadığım şey para toplama kampanyası uefa nezdinde ffp için nasıl geçerli olabiliyor??? o zaman manchester city ve psg yönetimleri de city ol paris ol kampanyası başlatsınlar ve para "toplayıp" uefa-ya takdim etsinler. bir ali koç mu akıllı? citiyi yöneten körfez monarşisi şeyhi city ol kampanyası başlatır arar amerikan petrol komitesi üyesi senatör arkadaşını onun adı ile 500 milyon dolar bağış yapar istediği kadroyu kurar. fenerbahçe yönetimi "fener ol" kampanyasını uefa-ya takdim edebiliyorlarsa ciddi bir boşluk var demektir. bunu da tüm diğer kulüpler kullanır. ya biz gerizekalıyız ya da uefa-fenerbahçe arasında bizim bilmediğimiz alavereler dalavereler dönmektedir. bunun başka bir açıklaması yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın