2012-13 NBA Maçı
03:00 Madison Square Garden
116 - 107
  • 2
    knicks'i destekleyeceğim maç, ancak lakers kendisi açısından tam 1-0 olsun bizim olsun maçına çıkacak, galibiyete çok ihtiyaçları var kobe 2006 günlerindeki gibi sikerim yapacağınız işi deyip 40+ oyunlarını sıradanlaştırıyor, knicks olarak ilk defe msg'de yenileceğimizi düşünüyorum ki buna pek ihtimal vermem, burada çok lebron sempatizanı olduğunu bilmeme rağmen de söyleyeyim kobe eğer lakers gibi antipatik sevilmeyen bir takımda olmasaydı bugün jordan ile denk anılırdı, lebron ile kıyaslamak ayıp lebron'un daha büyük olduğunu iddia etmek günah sayılırdı.
  • 6
    lakers nash gittiğinden beri point guard olmadan oynuyor, point guard oynuyor ama sadece kardaş ayakabbın varsa sen çık demiş gibiler melo'nun formu efsaneydi ilk çeyrekte 8/9 ile 22 sayı özellikle maçın ilk dakikasında attığı 6 sayı bomboş smaç varken attığı üçlük bugün ne atarsa gireceğinin kanıtıydı. kobe'de msg'ye özel repertuarını boş geçmedi oda belki 20-2 olabilecek seriyi kaçırmadan attığı 8 sayıyla direnmeye çalıştı, ondan sonra zannediyorum kasıklarında problem ortaya çıktı, fark hemen melo'suz knicks'e karşı 20 küsürlere fırladı. knicks'imizin bençine diyecek yok melo gitse smith felton gitse prigioni kidd gitse novak chandler gitse raşit ağabey geliyor, lakers'ta bugün kanımı kessen sarı mor akar diyecek adam bencini kendinden emin bir şekilde sayamaz zaten d' antoni'nin özürlü bir koç olduğunu düşünüyordum, hiç bir alternatif üretemeyerek bunu kanıtladı. 2 çeyrekte ise hem kobe hem carmelo ilk yarıdaki kadar konuşamadılar, knicks bench kalitesi ile farkı açtı novak, wallace smith derken lakers üçlük manyağı oldu bir ara 9/11 gibi efsanevi bir istatistik yakalandı takım halinde. howard bebesi kobe'den destek görmeyince maça tutmaya çalıştı lakers'ı ancak farkı tek başına 15'lerden indiremedi, zaten indirebilse bile lakers howard'dan an itibariyle maç kazanılamaz zira rakiplerin taktik belli howard'a inerse faul yap ve karşısında bekçimiz chandler var, senaryo 2 ise kobe top alırsa 2'li 3'lü sıkıştır diğerleri fasülye. lakers'ta gasol ve nash eksikliği aşırı derecede hissediliyor dediğim gibi hiçbir hücum planları yok kobe'yi all star'da bile savunuyorlar zaten adamın el üstü zorlamadığı maç kalmadı bazen fazla abartıyor ancak şu takımda gerçekten hakkı. knicks şampiyonluğuna zaten eminim şu performanslar maç öncesi yapılan şovlar bu düşüncemi perçinledi. amare'de eğer düzene uyabilirse efsanevi bir sezon yaşayabiliriz.

    ilk yarı istatistikleri için;
    http://a1212.hizliresim.com/14/g/gw12b.png

    carmelo anthony ilk yarı itibariyle sezon ortalamasının 2 sayı altında biraz zorlasa 28'e ilk çeyrektede ulaşabilirdi, zira kendisi 8/9 ile 22 sayı gönderdi lakers potasına ilk çeyrekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın