• 1
    divan kurulları, kin ve nefretlerin ortaya saçılacağı, suçlamaların yapılacağı bir yer değil tam aksine akil üyelerin yol gösterici, dayanışma ve güç birliğini artırıcı konuşmalar yaptığı bir divandır.

    divan kurulu üyesi hatice günay’ı bugünkü divanda yaptığı konuşma, galatasaray taraftarı ile yönetimini eleştiri sınırlarını aşan suçlayıcı bir konuşmadır. kendisini kınamak isterdim ama kadınlara yapmaya özen gösterdiğim pozitif yaklaşım prensibi gereği sadece teessüflerimi belirtmek istiyorum.

    mart 2018’de yapılan mali genel kurulda, türk yasalarına aykırı olarak, kurulan bir kumpas sonucu yönetimi ne anlama geldiği belli bile olmayan “idari ibrasızlık” ile tuzağa düşürmek isteyenlerin yaptığı utanmazlığı görmezden gelenleri şiddetle kınıyorum. yönetim kurulu üyesi mahmut recevik’in konuşmalarını bahane ederek bu kumpası, bu tuzağı perdelemek isteyenleri kınıyorum.

    galatasaray’ı mahkemelere düşüren bu idari ibrasızlık kararının savunucuları, kişisel menfaatlerini galatasaray’ın menfaatleri önüne koyanlardır. asla başaramayacaklar, asla emellerine ulaşamayacaklar. son çırpınışlarıydı davalar ve hak ettikleri cevapları aldıkar.

    yaşasın galatasaray, yaşasın galatasarayı karşılıksız sevenler.
  • 2
    eşref hamamcıoğlu'nun statükocu ve faşizan bir konusma yaptigi genel kuruldur.

    baskanin ali koc'a verdigi ayardan rahatsiz olmus dedeler ve dilekce vermisler, sakin olunsun ve futbolda ortam gerilmesin diye. (bkz: aman tadımız kaçmasın ali rıza bey)
    ayrica mustafa cengiz'in ziya pasa beyiti cok rahatsiz etmis, kullandigi dil liseci pardon liseli dedeleri uzmus.
App Store'dan indirin Google Play'den alın