• 1
    saat 19'da başlayacak olan, 2020-2021 sezonu 1. hafta maçımız. aydın mimar sinan spor salonunda oynanacak maç, trt spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

    maç öncesi teknik heyetimizde 2 kişide covid-19'a rastlanmıştı.* maçın oynanmamasını bekliyordum ama oynanacak gibi duruyor.

    takımımız sezonu kan kaybetmiş bir takım olarak başlıyor. bu sene özellikle genç oyuncularımıza bolca süre vermeyi planlıyoruz. anthi vasilantonaki, aslı kalaç ve yvon belien gibi önemli oyuncularımız takımımızdan ayrıldı. takımımıza ise ergül eroğlu ve hazal selin arifoğlu* eklendi. giden orta oyuncularımız çok daha kaliteliydi açıkçası. anthi yerine ise kimseyi almamayı tercih ettik. anthi yerine sakatlıklardan dolayı bir türlü forma giyemeyen ancak bu sezona son derece hazır giren ilkin aydın oynayacak. oynadıkça da taraftarın yeni sevgilisi olacak. umarım uzun yıllar da hizmet eder kulübümüze.

    aslında sezona kupa voley maçları ile başladık zaten. oynadığımız 2 maçı da kazandık ve çeyrek finale kaldık. ve beklenenden çok daha iyi bir oyun ortaya koyduk. özellikle takımımızda kalan tek yabancı oyuncumuz olan olesia rykhliuk muazzam oynadı. yine ilkin çok iyi sinyaller verdi.

    rakip hakkında ise pek bir bilgim yok açıkçası. sezon yeni başlıyor ve rakiplerimizin neler yaptığını çok takip edemedim, daha çok şampiyonluk iddiası olan takımlara bakabildim. fakat onlar da kupa voley maçlarına çıktı ve 3 maçta 1 galibiyet alıp kupaya veda ettiler. bu yüzden bizim daha hazır olduğumuzu söyleyebiliriz en azından. umarım sezona güzel bir başlangıç yapar, kazasız belasız sezonu tamamlarız. takımımıza başarılar diliyorum.

    edit: 14-25, 27-25, 26-28, 25-22 ve 15-13'lük setlerle 3-2 yenildik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın