• 1
    euroleague 1. hafta maçı. türkiye saati ile 21.30'da başlayacak. yayıncı bein sports hd3 kanalı olacak.

    takımlar hakkında referans yazılar değerli yazar ocgunsson tarafından kaleme alınmış. öncelikle efes ve euroleague beklentileri hakkında; (bkz: #2524543).

    öte yandan 18-19 sezonu genel euroleague takımları hakkında değerlendirme yazısından bayern münih kısmını alıntılayalım.

    --- alıntı ---
    açık konuşayım, şu entariyi hazırlarken "öff, bunlar hakkında ne karalayabilirim ki" dediğim tek takım bunlar. kısa ve öz şekilde ifade etmem gerekirse; çeyrek finale kalamazlar, iyi basketbol izletemezler. :( kadro çok kötü bir kadro mu? kesinlikle değil fakat göze hoş gelen işler sunabilecek oyuncu sayısı az. gard rotasyonu gayet iyi aslında; braydon hobbs - maodo lo - petteri koponen - stefan jovic. ex göz ağrılarımız milan macvan ve nihad djedovic de burda ama kadro mühendisliği o zenci atletizminden mahrum biraz. bilemiyorum yani, şahsen bana pek bir şey vadetmiyorlar... oyuncu grubu da şu şekil bir şey:

    http://gss.gs/hWx.jpg

    alman taraftarlar basketbolu da seviyor, salonu doldururlar, not düşelim.
    --- alıntı ---

    yazının tamamı için; (bkz: #2504747).

    üzerine sezon başı için söylenecek daha fazla bir şey yok sanırım(u: teşekkürler ocgunsson, keşke başlığı da sen açsaymışsın:( ). iyi seyirler herkese...

    maç sonu editi: 71-90 kazandı temsilcimiz. özellikle ikinci çeyrekten itibaren sazı eline aldı ve üçüncü çeyrekte de balyozu vurdu. efes oyuncularının istatistikleri: http://gss.gs/R3m.jpg
    ve bayern oyuncularının istatistikleri: http://gss.gs/BpR.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın