• 2518
    bünyesinde iyi gün yazarlari barindirir. hatta bir cogu iyi gün yazaridir. i$ler iyiyet gittimi, vay efendim, nasil koyduk, oof, cok pis oynadik, $ampiyonuz, alayini düdükleriz, falan, filan, vs.

    takimi 2 mac üst üste kaybettimi de i$ler tam tersine döner. yok efendim ayhan dan ortasaha olmaz, bari$in tokasi, mustafa sarp geldigi yere gitsin, kaleci aykut un balyajli saclari, bu takim adam olmaz, avrupa da bir halt yiyemez, cart, curt..

    arkada$im takim 22 agustos 2010 galatasaray bursaspor macindan buyana dogru dürüst top oynamaya ba$ladi. bu takimda daha pino gelecek, iyi bir elano seyredecegiz, daha sabri iyile$ecek, orta sahaya lorik cana entegre olacak, bir dur allah a$kin, azcik biraz sabir et!

    sabir edecek galatasaray taraftari! buna mahkum! 14 yil pe$ pe$e $ampiyon olamami$ lan bu takim, seyirci yine de yilmami$, bir deplasmandan eksik kalmami$, asy i her macta cehenneme cevirmi$..

    daha 2-3 yil önce sampiyon olmu$ bir takimin taraftarlari olarak biraz sabirsiz degilmiyiz? henüz 9-10 yil önce önce uefa kupasini ve ardindan süper kupayi müzesine götürmüs olan bir kulübün taraftarlari olarak, kulübümüze biraz haksizlik etmiyormuyuz?

    senin yapacagin en güzel protesto hic bir $ey olmami$ gibi maclara gitmek ve 90 dakika deliler gibi tezahürat yapmaktir. merak etme galatasarayli, kulübün ve futbolcularin sana layik olmak icin esas o zaman elinden gelenin fazlasini yapacaktir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın