3. Eleme Turu İlk Maçı
Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 2
  • 119
    öncelikle şu;

    (bkz: #423567)

    yukarıdaki linke yazımın sonunda geleceğim. maç için konuşmaya başlarsak kesinlikle ön yargılardan sıyrılıp bir şeyler karalamak lazım.
    öncelikle sezon boyu izleyeceğimiz orta saha bu değil. ve kimse kusura bakmasın bu takım 4-3-3 denilen olayı oynayamaz. herkes rijkaard, barca vs vs diyor. gözleri mi kör futboldan mı anlamıyorlar onu bilmiyorum.

    ——toure——
    —xavi—-
    ———iniesta-

    adamlar bu şekilde oynuyorlar. xavi ve iniesta defans özelliklerinin dışında öküz gibi pas trafiği yaparak hücumu besliyor. yani oluyor hücumları 5 kişi. biz istiyoruz 2 tane çakılı ön libero, duvar gibi defans. önlerine pas yapacak adam. yani biz 10 numara istiyoruz. bu takımda 10 numara var mı ? yok.

    arda sakallarını kesmiş ve zayıflamış gözüküyor. artık ceza sahasına yakınlaştığı gibi şut deniyor. bu onun için müthiş bir durum ve hepimizin hemfikir olduğu durum; bu adam sol tarafta oynamalı! mehmet batdal’ın biraz şansı olsaydı arda’nın sol taraftan açtığı ortalar ile 5-0 öne geçebilirdik. olsun, olmadı mı olmuyor. takımı suçlamak yersiz, hocayı suçlamak yersiz. eminim ki rijkaard ” ulan ben en kötü ihtimal bu sene mustafa-ayhan-barış üçlüsüne kalırsam neler olur? ” diye bir deneme yapmıştır. sonuç herkesin bildiği gibi belli. olmuyor.
    kişisel olarak çok iyi insanlar olabilir, hatta daha sağlıklı oyuncuların yanında bir tanesi oynasa yine daha yararlı olabilirler. ama pas yapamayan üç adamımız yan yana oynayamıyor. umarım bu duruma güzel bir çare bulunur. belki orta saha cana,musa,arda(10 numara pozisyonu) önünde pino baros elano şeklinde olabilir. izleyip göreceğiz.

    oyuncular henüz tam hazır değil, rakibi pek fazla ciddiye aldıkları yok, yorgun olabilirler hazır olmayabilirler. ama lig başlıyor ve bu sene lig görülecek en zor lig olacak gibi.

    turu geçeceğimize inanıyorum. karşılaşacağımız ikinci maç her şeyi daha ciddiye alan bir galatasaray sahada olacaktır. serdar, mehmet, musa, ali turan, çağlar bunlar kesinlikle iyi yedek olacak oyuncular. geçen seneki gibi sakatlıklar yaşarsak en azından ligde tutunmamıza katkı sağlayacak oyuncular. umarım her şey iyi olur, mutlu bir sezon geçiririz.

    yazımın başına dönmek istiyorum. pino, cana veya gelecek yeni oyuncular. kesinlikle çok yetenekli, çok başarılı, istikrarlı olabilirler. ama konu onların yeteneği ve istikrarından çok bizim yaptıklarımız. göstereceğimiz sabır. pino tıpkı giovani gibi hızlı ve etkili gözüken bir oyuncu. ama 4 sene imzalayıp yine beğenmeyip atarsak afedersiniz ama bu yönetim anlayışından bir bok olmaz. bırakın otursun bu takım. bu sene tüm maçları bu kafa ile izleyeceğim. yediğimiz 2 golde de çöküntü yaşamadım. çünkü bu takım, başında bu yöneticiler varken ufak depremler yaşayacak. umarım bu sallantılara önlem alınır. yoksa en iyi ihtimal üçüncü bitireceğiz ligi.

    http://fuatyayalar.tumblr.com/...aray-ofk-belgrad-mac
App Store'dan indirin Google Play'den alın