3. Eleme Turu İlk Maçı
Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 2
  • 116
    ulan ne skormuş bu 2-2. son aylarda ne kadar da moda oldu. biz galatasaraylılar için hiç de bursa’dan gol haberi var mı şakası yapılacak bir skor değil şu anda.

    galatasaray neredeyse geçen sezon ki kadroyla oynadı. sanırm sadece mehmet badtal yeni transferdi, evet haklıyım.

    savunma ve forvette geçen sezon da sıkıntı yaşamamıştı galatasaray, problem orta sahadaydı ve devam ettiğini gördük.
    ayhan, sarp ve barış. sadece total futbolun değil yalın olarak futbolun en önemli alanıdır orta saha. hele ki, pas yaparak oynamak isteyen, kalecisi degaj yapmayıp topu savunmadan oyuna sokan takımlar için en önemli yer orta sahadır, bunu bir tek ben biliyor olamam.
    rijkaard, neeskens, pujol, nezih ali, servet, neill, arda, arif kocabıyık, adnan polat, adnan sezgin, özcimbomlu sezgin, hollanda’dan sağ salim gelip her defasında ali sami yen’de kaybolmayı başaran soyozan, eski açıkta kapının üstünde bağıran çakma amigolar bile biliyor.
    ama kimse çözüm bulmuyor, saçma değil mi?

    rijkaard’a dikkat ettim, kulübeden bir çok kez çıktı ve yine bir çok kez hassiktir anlamında eliyle, koluyla işaretler yaptı, becerilemeyen paslarda.

    birinci devre tek kale gol atan kaleye oynayan bir galatasaray vardı. bir sürü tehlikeli atak yaptı, bir çok defa son pası geçirememe, yanlış tercih sebebiyle gole ulaşmak da zorlandı. dakika 4’dü ki, tribünlerden ıslıklar yükseldi, gol atılamadığı için. bu ne lan. zaten zor geçecek bir sezonda bir de sabırsızlık bizi kendi sahamızda bile bitirir.
    takımın işi zor.

    takımın en iyilerinden bir ayhan akman’dı, en azından birinci devre. ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. ama söylemem de lazım. bir nevi, söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil (fuzuli) durumu.
    eğer, bahsedilen orta sahanın ortası transferi hatta çoğul söylersem, transferleri yapılmazsa orada ayhan oynayacak. doğrusu ben ayhan’a razıyım, barış ile sarp’ı gördükten sonra.

    hiç üstümüze gelemeyen bir takımdan 2 gol yedik. biri frikikten diğeri kornerden. başka türlü yemezdik zaten. ama arkadaş, geçen sezon da biz böyle goller yiyorduk, bu yönden bir adım ilerleme olmamış.
    ve sen büyük takımsan 2-0’dan 2-2’ye gelmeyeceksin. 2005 şampiyonlar ligi finalini hatırlayın, liverpool niye büyük anlarsınız. milan da büyük olduğunu 2007’de kanıtladı, hemen bok atmayın.

    maçla ilgili başka bir şey yazmak istemiyorum. arda turan, mehmet batdal, neill, aykut, hakan balta, sabri, pino, kewell hakkında söylenecek şeyler var ama gerek yok bence. daha sonra belki.

    arkadaş sokağa geldim, her yerde yeni formalar. kremler, pembeler, morlar. olabilir, taraftardır , sevdiği renkte forma çıkınca alır. ben almam, kendime almam yani. hatun ister, kızım ister, kızkardeşim ister istedikleri renk formayı alırım. hatta onlar istesin, yasal çıkmayan renkte formayı bile özel yaptırırım.
    amaaaa…ali sami yen’de sahaya çıkan takım sarı-kırmızı giymeli. dünkü fenerbahçe maçında kafa yapıyordum, istanbulspor-sarıyer maçı diye.
    bu gece sahadaki takımın galatasaray olduğunu anlamak için ufacık armayı görmemiz gerekiyordu.
    deplasmanda ne giyerse giysin galatasaray. ben ali sami yen’de sarı-kırmızı görmek istiyorum.

    unutmadan, yeni formaların en güzel özelliği yazı karakterleri. bu sezon başka bir seçenek çıkana kadar yeni forma almayacağım.
    ve bu benim kabahatim değil. tüketici değil miyim, beğenmediğim ürünü almam.

    edit : serdar özkan'ı unutmuşum. *

    http://captano.blogspot.com/...ofk-belgrad-2-2.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın