• 175
    ne dediğini, ne yaptığını, neye hizmet ettiğini, amacının ne olduğunu bilmeden, sürekli birileri tarafından manipüle edilerek güdülmekten marşmelov kıvamına gelmiş plastik güruh.

    şu vakte kadar yani 12-13 saattir en saf, en sade, içlerinden gelen en doğal tepkileri dinlediniz. bu dakikadan sonra kulüpten birileri çıkıp bazı şeylerin mesajını verir, yandaş medya mensuplarına sufle verir, sosyal medya troll örgütü aracılığıyla yem verir vs. illa ki bir şeyler olur ve bu başarısızlık fenerbahçe dışında bir yerlere ihale edilir.

    uefa fetöcü çıkabilir, hakemin ataları selanik göçmeni olabilir, türkiye’deki yapı uefa’ya “allah mushaf aşkına fenerbahçe’nin önünü kesin!” diye yalvarıp uefa’yı ikna etmiş olabilir, olympiakos lobisi video hakemlerin hissiyatlarını çalmış olabilir, “konferans’taki hakem hatalarında atina çetesi damgası” başlığını görebiliriz vs. vs. olabilir oğlu olabilir ama bir süre kafa ütüleyecekleri yeni senaryo şu an kuluçka merkezinde son halini almak üzeredir muhtemelen.

    işin diğer tarafı milyonlarca insan da zaten şu an kendilerini tatmin edecek; yıkılmaz, sarsılmaz, kendi haline bıraksan asla kaybetmez fenerbahçe’lerinin bu hazin kaybedişinin nasıl mümkün olabildiğine dair dış mihrak odaklı bir senaryoyu yemek, yutmak için yuvasında ağzını açmış yavru kuş gibi beklemektedir.

    (bkz: 18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı)

    bu hep böyle olmuştur, bu yüzden fenerbahçe’nin hüsran anlarından bir kaç saat sonrasına kadar zaman dilimi çok kıymetlidir. yönlendirilmeden, güdülmeden içlerinden ne gelirse onu söyledikleri anlar fenerbahçe taraftarının gerçek düşüncesidir. sonra hikayeler yazılır, servis edilir ve fenerbahçe taraftarı özüne dönerek papağan-koyun sentezinin nasıl bir şey olduğunu bize en ince ayrıntısıyla izletir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın