• 70
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    https://gss.gs/ELa.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    daha önce üçleme yaptığımız 2018-2019 sezonu süper kupasını aldığımız statta 23. şampiyonluk için kritik bir maça çıkacağız.

    ankaragücü hikmet karaman'ın gelişi ile oyun olarak toparlama emareleri gösterse de skorları alamadı. ligde son sıradalar ve çok zor bir fikstüre girecekler. alışık oldukları sahada bu maçta puan almak için her şeyi yapacaklardır. ilk golü bulana kadar zor maç olacak, kalan her maç gibi.

    ankaragücü'nde paintsil cezalı, sol bek pinto sakat, adı bizimle geçen atakan çankaya sakat, badji sakat.

    bizde de sol beklerimiz sakat. ömer bayram'ın karşısında lobjanidze olacak ki bizi zorlayacak yer de burası olur.

    aslında bu maçta arda'yı sola atıp, sağda oğulcan ile maça başlamak ve ilk haftalardaki oyunu oynamak, oynamaya çalışmak bir plan olabilir mi diye düşünmüştüm ama arda-ömer o kanatta zaaf yaratır. 2. devrede de henry-feghouli hamlesini hesap etmiştim.

    muhtemelen kazanan 11 devam edecek ama taylan iyiyse iyi zeminde onun oynaması gerekiyor. etebo ile başlayacaksak da maça hızlı girip golü ilk devrede bulmak lazım. gol geciktikçe bizim takımda panik havası oluşuyor. strese girmeyelim.

    oğulcan da dönüyor, feghouli de. falcao yine hazır. belhanda kulübede, taylan da öyle. çok önemli hamle oyuncularımız var. bu geniş kadronun avantajını 5 oyuncu değişikliği hakkı varken kullanmak lazım. oyuncu değişiklikleri geç geliyor.

    zemin güzel, hava soğuk ama yağışsız olacak, futbol için ideal bir ortam. güzel bir oyunla maçı kazanıp önümüze bakalım.

    tabii bu hafta 3 maç olunan bölüm, pazar günü yine maçımız var. o yüzden ekonomik oynamayı da anlıyorum ama en azından skoru alana kadar çok daha iyisini bekliyoruz.

    bireysel kalite ile değil, iyi oyunla kazanmak istiyorum bu kez. zemin bahanesi de olmayacak. şampiyon gibi oynayalım. şampiyon olalım.

    takımdaki hava güzel. florya'dan gelen haberler iyi. seri galibiyetler ve cezalıların, sakatların dönüşü önemli. oyuncuların çocuklarının florya'ya geldiği neşeli günler tadında videoların atıldığı böyle zamanlar şampiyonluk gelir ama sahada da o enerjinin hırsa, kazanma arzusuna ve savaşmaya dönüşmesi gerek. o yüzden her maç ilk düdükten son düdüğe kadar savaşacağız!

    şampiyonluk maçıdır. aksini düşünen otobüse binmesin!

    kazanacaksınız. kazanmak için uğraşacaksınız!

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın