• 1871
    gelip socrates dergi'nin içine eden şahıs.

    kendisinin galatasaray'a veya galatasaraylılara sallaması, laf sokması falan gram umurumda değil. bu tip şeyler etkili olsaydı galatasaray'ın müzesinde diğer takımların hayal edemeyeceği kupalar olmazdı.

    socrates dergi'yi takip edenlerin derdi, her türlü fanatizmden uzak durulmasıydı. ozan can sülüm ve erman yaşar beşiktaş taraftarıdır. bu sizi hiç rahatsız etti mi? emre özcan galatasaray taraftarıdır. bu bir fenerbahçe taraftarını rahatsız etmiş midir? yani bu kanalda londra merkez diye bir program var, oradaki tatlı arsenal taraftarlığı dışında ben bir taraflılık sezmedim mehmet demirkol'a kadar.

    şunun ayırdına varmak lazım: iyi bir taraftar rakip takım taraftarı da olsa sizi rahatsız etmez. ediyorsa ya siz ruh hastası birisiniz, ya da karşınızdaki taraftar değil fanatiktir. ahmet ercanlar, emre bol, evren turhan, candaş tolga ışık takip eden biri taraftar değil, fanatiktir. iletişim kurulamaz. hayatınıza dahil etmek kendinize saygınız olmadığını gösterir bence.

    mehmet demirkol fenerbahçe fanatiği, futbola dair fikren güdük, teknik-taktik bilgisi olmadığına inandığım bir insan. socrates dergi'de yer alması üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın