• 71
    evet rezil maç oynadık, kendimizi 3 kuruşluk insanlara dalga konusu yaptık. ama bu tokat tüm camiaya iyi oldu.yok efendim şampiyonluğumuza gölge düşmüş de, yok efendim eksik olsun böyle şampiyonlukmuş da, bu gibi ergen ergen konuşmaları bırakıp önümüze bakmalıyız. şimdi konya maçını alcaksın ve tarihine bir kupa daha kazandıracaksın. tarih şampiyonları yazar. 1 hafta önce kim kimi yendiğini 3 gün sonra herkes unutur. konsantrasyonu sağlamak yönetim-taraftar ve hocanın işi. bırakın insanlar bir hafta daha eğlensin, biz kupamızı aldıktan sonra zaten susacaklar.
  • 72
    arkadaşlar yeni bir günün sabahına uyandık. hepinizin içi acıyor biliyorum ama başınızı öne eğmeyin.

    bu takım bu hafta şampiyonluğu alacak allah'ın izniyle. mahzun olmayın, yüzünüzü dik tutun. biz temiziz, biz iyi kalpliyiz, biz dürüstüz. biz silkelenip kendimize geleceğiz.

    yüce rabbim'in izniyle bu hafta şampiyonluğu biz kutlayacağız galatasaraylılar! hangi şampiyonluk gül bahçesinde geldi bize.

    sabredin, dua edin..

    (bkz: süper lig 2023-2024 sezonu/#3933563)
  • 73
    sabaha kadar gördüğüm rüyaları anlatsam çoğu kişi kurgu der. o kadar kafam bulanıktı.

    90 dakika kaldı. şimdi onlar seviniyor. mutlu. galatasaray camiasının sinir uçları ile oynuyor. 90 dakika sonra şampiyon galatasaray yazacak.

    kötü bir şekilde derbi kaybettik. acısını bir hafta çekeceğiz. lâkin sezonu şampiyon olarak tamamlamayı biz hak ettik. biz yakınız. herkes odak noktasını önümüzdeki maça* çevirsin. bir hafta küslüğü, olumsuz eleştiriyi, negatifliği bıraksın. her yerde yine sarı kırmızı renklerde kutlama yapılacak. galatasaray süprize bir daha izin verilmedi yazacak. malum camianın gözleri önünde şampiyonluk yaşayacağız.
  • 74
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçıyla ağzımızın tadı kaçsa da tabi ki öncekilerden bir farkı olmayacak ve değerli bir şampiyonluk olacaktır. bazı renktaşlar kızgınlıkla, üzüntüyle şampiyonluğa sevinmeyeceğini yazmışlar ama bu düşünceleri değişecektir. azınlıkta olan, gerçekten bir fenerbahçe maçını şampiyonluktan önemli görenlere de söyleyecek bir şeyimiz yok. bunlar zaman zaman ortaya çıkıp sonra kaybolan zavallı tipler.

    rehavete kapılmamış, sezon ortalamasıyla oynayan bir galatasaray'ın böyle bir sonuç alması, hele hele 10 kişilik fener takımına karşı yenilmesi mümkün değildi. ancak daha motive olan ve ciddi oynayan kazanmış oldu. önemli olan şampiyonluktur, bizi kuruluş felsefemize taşıyacak olan şampiyonluktur. bundan ötesi yok. psikolojik üstünlük falan geçiniz bu işleri. geçen sene bunları kutlamadan gelerek çıktığımız maçta 3-0 yenmiştik, senelerdir içte dışta üstünlüğü ele almışız, senelerdir şampiyon olamıyorlar ama bir şekilde yarışta tutuluyorlar ve kopmuyorlar ve dün de bizi yendiler. psikolojik üstünlük değil, maddi üstünlük önemli, şampiyon olarak, rakipleri gelirlerimizle katlayarak aradaki farkı açmamız gerekiyor. böyle bir maçtan sonra da şampiyonluğu kazandığımız takdirde bizim için değişen bir şey olmayacaktır. bozulan moralleri acilen onarıp, sadece sezonun genelindeki ciddiyette oynamalarını sağlarsa okan hoca, şampiyonluk gelecektir. koca bir senenin emeğinin, kırılan rekorlarının, bir afedersiniz kıçı kırık fener maçı yüzünden yok sayılmasına da gerçek galatarasay taraftarı izin vermeyecektir.
  • 75
    gerçeğin kendisidir.

    inşallah kazanacağız ve bu kötü günü geride bırakacağız. iyi ki dünkü maçın telafi şansı çok yakın zamanda geliyor.

    kimse merak etmesin. allah'ın izniyle sonuna kadar hakettiğimiz o kupayı alacağız ve temmuz ayında şampiyonlar ligi ön elemesini konuşacağız.

    sonunda kupa olan, tüm sezonun emeğinin apoletini takacağımız olay her maçtan önemlidir.
  • 77
    sonuna kadar inandığımdır. bu takım bu sene çok emek sarfederek 99 puana ulaşmıştır ve hakettiği kupa da konya'da kendisini beklemektedir. 1 maç özelinde oynanan şey, oyun demeye dilim varmıyor, tüm sezonun emeklerine denk değil. bu takım nasıl 99 puana ulaşıp kendisini şampiyonluğun kıyısına yaklaştırdıysa, aynı şekilde şampiyonluğa ulaştırmasını da bilecek güçtedir. 1 hafta üzüleceğiz ancak inşallah ki şampiyon olduğumuzda tüm yaz doya doya kutlayacağız.
  • 78
    beyler burada feryat figanlar, yangınlar görüyorum oturduğum yerde mağlubiyete değil buna üzülüyorum yemin ederim.

    galatasaray hangi sezonunda feneri yenipte şampiyonluk ilan etti ? (super final hariç)
    hangi sezon 18/17 yaptı?
    her yıl onlar bizi yendiğine sevinir. sizi şampiyonluktan ettik diye açıklama yapar biz ise sene sonu kupayı kaldırırdık. bugün fener yerine artvin sporda olabilirdi.

    hatta şöyle diyeyim bu maç deplasmanda olsaydı ve skor böyle olsaydı bizim için şu an ne değişecekti. hiç bir şey.
    beylerr haftaya konyayı yeniyoruz ve şampiyonuz sözleri verilecekti. bizim için fener maçları 2008 yılından beri 3 puandan farksız bir hale geldi.

    gönül tabiki kazanmayı isterdi ama 18 maç içerisinde bir maç kaybetme hakkı vardı bu takımın o da bu maça nasip oldu.
    yapmayın beyler gözünüzü seveyim.

    dün ali k.o.ç kimsenin orada olmadığı stadda gariban 2-3 çalışana saçma salak küfürler edip, kavgalar etmeseydi şu an bi ulan acaba yoksa gibi kelimeleri üretebilirdi taraftar. takıma kırılabilirdi hatta küsedebilirdi. ama dün yaptıkları eziklikleri gördükten sonra şu an eskisinden daha hırslı bir taraftar oluştu. bunu konyada istanbulda ankara da her yerde çok rahat göreceksiniz. size yemin ederim ki kimse bu mağlubiyeti haftaya hatırlamayacak bile.

    bizim hanemizde pazar günü inşallah 24. şampiyonluk yazacak ve onlar 10 yıl oldu 10 yıl oldu çığlıkları ile birbirine girecek.
    ilk başta bizim hakkımız yenildi diyecekler.
    sonra nasıl sizi evinizde yendik diyecekler.
    tarihler ağustos olunca sikerim galibiyetini 10 yıl oldu 10 yılll diye ağlayacakları yeni sezona başlayacağız.

    belki buradaki çoğu genç geçmişi hatırlamaz ama biz old lar feneri de bizim camiayıda çok iyi bilen insanlarız.

    haftaya şampiyon olacağız inş.
    o zamana kadar sakin kalın takımı hocayı asla yalnız bırakmayın.
  • 81
    19 mayıs 2024 tarihinde ali koç denen şahıs ve çevresindeki güruhun yaptıkları açıklamalar ve suç teşkil eden hareketler, malum takımın karakter anlamında yoksunluk yaşayan futbolcularının hareketleri başta okan buruk olmak üzere tüm takımı daha çok kenetlemelidir. ortada para pul şan şöhretten öte şeref meselesi vardır. şerefin kimde olduğunu hepimiz biliyoruz fakat bunu sahada göstererek mücadele edecek olan da galatasaray futbol takımıdır. sadece yukarıda bahsi geçen şeyleri izletmek ve göstermek bile şampiyonluk maçı için gereken motivasyonu sağlayacaktır. galatasaray'ın şampiyon olarak tamamlayacağı sezondur.
  • 83
    inşallah haftaya söyleyeceğimiz cümle. herkes müsterih olup, sakin kalıp hedefe odaklanmalı. bu yolun kolay olmadığını hepimiz biliyoruz ve hayat da yüzümüze vurmaya devam ediyor. bu yolda kibire, rehavete, ya zaten bu iş bitti gibi söylemlere yer yok. kupa elde kalkmadan, her şey matematiksel olarak kesinleşmeden hiçbir şeyin gerçekliği yok. onun için galatasaray ismine yakışır bir şekilde davranmalı tüm camia.
  • 84
    allah'ın izniyle 1 hafta içinde gerçekleşecek olan. çok zor bir sezon oldu zirve yarışı açısından. kim kaybederse kahrolacağı bir yarış oldu. hala da devam ediyor. yine de uzun zamandır canımız yanmıyordu, hep neşeliydik. belki de şampiyonluğun hakkını veremeyecek kadar keyif sarhoşuyduk. dün fenerbahçe canımızı acıttı, doğruya doğru.

    şimdi yapılacak şey konya maçına odaklanmak ve şampiyonluğun hakkını vermek olmalı.
  • 85
    öncelikle hdeflememiz ve artık kazanmamız geeken ünvan. sonrasında şikecilerle tek tek onlarla yapılacak maçlarımız özelinde artık prim kasarak mı taraftar organizasyonlarıyla bilemem çok özel ilgileneceğiz.

    bunun için önce şampiyonluk. sonra da her mevkinin adamı yerini dolduracak şekilde transfer. dursun özbek değil ünal aysal gibi winner'la çıkarsak bu yeni yolculuğa daha hayırlı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın