• 29150
    "brezilya'dan portekiz'e gitme kararını almak benim için kolay oldu. çünkü ailemin hayatını değiştirmek için bir şans yakalamıştım. san andre'deki maaşım 100 euro'ydu. orada kalsam ne yapacaktım? sonuçta portekiz ligi, bir avrupa ligiydi. orada herkesin beni izleme şansı vardı. bugün hala insanlar inanmıyor ama oraya gittiğimde de aslında hayatım çok değişmedi. oradaki maaşım 500 euro'ydu. portekiz 2. ligi'nde 500 euroya oynuyordum. ama işler benim adıma çok iyi gitti. takım çok iyiydi. bir üst lige çıktı. ondan sonra da zaten her şey çok daha farklı oldu."

    "geçen sene 6 ay oynamış birisi olarak şu an takımları çok daha iyi bir seviyede görüyorum. lig daha da zor bir hale geldi. türkiye ligi gelişiyor. daha da geliştiğinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum."

    "süper lig'de en beğendiğim oyuncular: fenerbahçe'den valbuena. galatasaray'dan ndiaye. bence galatasaray için çok kilit bir oyuncu. orta sahada önemli işler yapıyor. beşiktaş'tan quaresma, zaten herkesin beğendiği bir oyuncu. trabzonspor'dan da burak."

    junior caiçara
App Store'dan indirin Google Play'den alın