• 8027
    ulan arkadaş anlamıyorum ya vallahi billahi anlamıyorum. sözlükte sansasyon yaratıp, illa ki bir tartışmanın fitilini ateşlemeye çalışıp birilerinin ortalığı kızıştırmasını hakkaten anlamıyorum şu sözlükte.

    güzel arkadaşım. ne güzel oyuncularımızın formlarını, eksiklerini gediklerini, gelecekleri kalacakları falan konuşuyoruz, başka takımları konuşuyoruz yorumluyoruz ve bir sürü şey daha.

    ama sen indaına gelip "x düşmanlığı" "y fanatikliği" "a kişisi vs b kişisi" vb gibi milletin birbirine gireceği başlık açmaya devam ediyorsun.
    tamam bu hataya ben de düştüm bir defa. sonra bunun işleri kızıştırmaktan başka bir şeye yaramadığını anladım oturdum düşündüm. yapmazsam ne kaybederim diye. inan bana hiç birşey kaybetmiyorsun.
    millet tartışıyor diye bu başlıklar açılmayacak mı? ne haddime düşer. tabi ki açılsın isterim de yetmedi mi ya aylardır birilerinin götüne teneke bağlamanız. biraz sakin olun başka konular konuşalım. şu sözlükte gs store'un yakılmasından çok konuşuldu "bazı meseleler". biraz sular durulsun allahınaşkına.

    sözlük ahalisi başka şeylere odaklanmaya çalışırken, inadına bu tarz başlıklar açanları, açmasalar bile tutup milletin birbirine gireceği başlıkları hortlatanları hakikaten anlamıyorum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın