galatasaray resmi hesabındaki röportajı gözlerimi doldurmuş olan süperstarımız, büyük karakter. victor.
https://www.youtube.com/watch?v=UPQ9wxnbw6o geldiği yeri asla unutmamış, para ve şöhret geldiğinde sapıtmamış biri. yüksek mental, kocaman bir kalp, yaşının çok ötesinde bir olgunluk. napoli'de kazandığı ödülü yaşadığı çöplüğe geri getirmesi ve bunu insanlarına göstermesi... insanın o yaşta bunu düşünmesi muazzam bir olgunluk ve incelik bence.
ayrıca ablasının söyledikleri resmen içime oturdu. o kadar içli anlattı ki yaşadıklarını daha iyi hissedemezdim. erken yaşta annenin kaybedildiği bir evde kız çocuğu olmak demek annelik rolünü onun üstlenmesi anlamına gelir. bu onun için çok ağır bir yük. osimhen'e de ailesine de ömür boyu mutlu olmalarını diliyorum, sonuna kadar hak ediyorlar çünkü.
böyle bir karaktere sahip olduğumuz için çok şanslıyız. iyi ki galatasaray'dasın, iyi ki galatasaraylısın. seni çok seviyorum.