savaş sebebiyle rusya takımlarını lige almayıp, israil takımlarını hala organizasyonlarında yer veren ikiyüzlü oluşum.
1303
bunlardan mantıklı ve onurlu bir hareket beklemek komik ama;
2025 yaz transfer döneminde; lookman, isak ve barış alper gibi oyuncuların, güya "söz vermiştiniz" diye bağlı oldukları sözleşmeleri hiçe sayamalarının falan önün geçmeleri lazım. adamlar kafalarına göre idmanlara çıkmıyor, maç kaçırıyorlar ve tıkır tıkır maaş alıyorlar.
1304
şaibeli kurum. fenerbahçe'nin bile köpeği olmuşlar. bizim maçlara da fener'in isteği doğrultusunda hakem atayıp hareket ediyorlarsa büyük sıkıntı.
1305
son yillarda "buyuk"leri korumak konusunda isin bokunu cikarmis kurum. 16 eylül 2025 real madrid marsilya maçında real madrid'e verilen ikinci penaltinin var'dan donmemis olmasinin izahi yok.
1306
salı, çarşamba, perşembe 3 günde 54 maç oynanıyor ancak biz bu maçların çok azını izleyebiliyoruz. kendilerine fikstür tavsiyem;
salı 17:30 - 1 avrupa ligi maçı + 3 konferans ligi maçı salı 19:45 - 2 avrupa ligi maçı + 2 şampiyonlar ligi maçı salı 22:00 - 7 şampiyonlar ligi maçı çarşamba 17:30 - 1 avrupa ligi maçı + 3 konferans ligi maçı çarşamba 19:45 - 2 avrupa ligi maçı + 2 şampiyonlar ligi maçı çarşamba 22:00 - 7 şampiyonlar ligi maçı perşembe 17:30 - 2 avrupa ligi maçı + 2 konferans ligi maçı perşembe 19:45 - 5 avrupa ligi maçı + 5 konferans ligi maçı perşembe 22:00 - 5 avrupa ligi maçı + 5 konferans ligi maçı
1307
bellingham'ın tribünlere doğru dalgasını avuçlamasına para cezası verip, merih demiral'ın bozkurt işareti yapmasına 2 maç ceza vererek belki de euro 2024'te yarı final oynama şansımızı elimizden alan aşağılık oluşum.
dün oynanan viktoria plzen fenerbahçe maçında da türklere karşı nefret söylemi içeren bir pankart açılmasına izin verdiler. devamında herhangi bir aksiyon alacaklarını da sanmıyorum. biz 'yunan ile savaş' veya 'çeklere nazilerden selam getirdik' tarzı şakamatik(!) bir pankart açmış olsak, bu aşağılık oluşum muhtemelen turnuvadan men kararı alırdı.
ikiyüzlü, aşağılık bir oluşumdur. mafyadır. rüşvetçidir. savaş bahanesi ile rusya'yı organizasyonlardan dışlayan, ancak aynı savaşta kendisi de savaş suçları işleyen ukrayna'yı dışlayamayan, israil'in binlerce sivile uyguladığı soykırımı görmezden gelip 'uefa siyasetin üzerindedir' şekli şaklabanca açıklamalar yapan kurumdur. saygınlık anlamında herhangi bir hükmü yoktur.
tabii bu iklimin oluşmasına ses çıkarmayan, türk takımlarının ve ülkenin uğradığı ayrımcılığa karşı çıkamayan türkiye futbol federasyonu ile siyasi erk de bunların ekmeğine yağ sürmektedir.
1308
aşağılık oluşum viktoria plzen - fenerbahçe maçındaki tribün olaylarının cezasını açıklamış. buna göre;
viktoria plzen ırkçı ve ayrımcı eylemler sebebiyle 15.000 euro para cezası ile kısmen tribün kapatma cezası almış.
fenerbahçe ise tribün olayları gerekçesiyle 78.500 euro para cezası almış ve bir sonraki avrupa ligi deplasman maçında deplasman tribününe bilet satışı yasaklanmış.
kısacası ırkçılık yapanlara ''bir daha yapmayın bak çok üzülürüz'' tadında bir ceza verilirken, türk kulübüne ''kes sesini otur'' cezası verilmiştir.
senin şerefin var mı uefa?
1309
fenerbahçe'ye verdiği her ceza için hayatta sesimi çıkartmayacağım kurum, hatta şike yaptıklarını kabul edip vermedikleri cezalar için de küfür ediyorum.
1310
fenerbahçeye katlamalı ceza veren kurum. uefa'da kara listede olan, geçmişi sabıkalı ve geçmişte uyarı cezası ile geçiştirilmiş bir çok kulüp var. bu listede fenerbahçe ve partizan başı çekiyorlar. hatta bu kulüplerin maçlarından önce hakemler bu takım taraftarlarının neden olabileceği saha olayları ile ilgili uyarılıyor. yedikleri ceza az bile yani.