keşke sakatlıkları olmasaydı da biraz oynasaydı diye hayıflandığım eski futbolcumuz. kendisinin bayern'de oynaması, bence nelsson,barış,davidson gibi teklif alan futbolcularımıza 1-2 milyon euro daha eklememize neden olacaktı. artık bu yıl en azından ligde geri kalan 5 maçta oynasa çok iyi olur. çünkü 1 milyon euro güzel para.
biricik sağ bekimiz bayern’e transfer olduktan sonra bir sakatlandı. o günden beri ortalarda gözükmüyor. marcao’da aynı kaderi paylaşmıştı. tam olarak neyi var acaba? sakatlandığında kısa sürede dönecek deniyordu. hala yedeklere dahi giremiyor. sağ bek olarakta sürekli yedek olan kimmich oynamaya başladı ve çok da etkili oldu. seneye tekrardan bize dönecek gibime geliyor. her türlü win-win durumu oldu bizim açımızdan.
4557
kariyerinde bir anda şampiyonlar ligi kupasına yaklaşmış olan eski futbolcumuz.
4558
bayern son 4'lü arasındaki hiçbir takımdan daha düşük şansa sahip değil bence. hele ki real'i geçerse finale favori çıkar.
detayları bilmiyoruz ancak boey'in satışında mutlaka bir şampiyonlar ligi bonusu vardır diye düşünüyorum. bayern şunu bilsin ki mayıs ayında bir kelebek bir yerlerde kanat çırpsa galatasaray yararına fırtına çıkar. o bonusu koydurdularsa şampiyonlar ligi kupaları hayırlı olsun.
mevzu su oluyor cunku: "evet, boey bu yil sampiyonlar liginde sizinle oynayamayacak ama olur da boey'in oynamadigi bu ceyrek, yari, final maclarini veya kupayi gorurseniz galatasaray'a su kadar para vereceksiniz".
4561
şampiyonlar liginde oynayamama durumu tam bir zırva. defansports denen troll sayfanın saçmalamalarından başka bir şey değil. lazio maçında kadrodaydı, böyle bir durum olsa nasıl kadroya alınacak? adam sakatlandı işte, antrenman ile de alakası yok çünkü bizdeyken de sakattı bu herif son haftalarda. sakat sakat sattık kendisini ve bunu bilen bir takıma sattık. 1 senelik plan dahilinde almadılar kendisini, boey müthiş bir kariyer geçirecek, böyle bir adamın çakılma şansı yok.
4562
gittiğinden beri savunmada değil ancak hücumda çok ciddi anlamda yokluğunu hissediyoruz.
yaz döneminde ilk halledilmesi gereken bölgedir benim için.
4563
yeni teknik direktörü geldiğinde bayern'de istenilmemesi ve bize kiralık gelmesi üzerine kurulmuş bir hayalim mevcut.
köhn ve boey kanat bekleri ile rakiplerimizi dayak mağduru yaparız gerçekten.
4564
bayern münihte kalmalı ve nasıl bir oyuncu olduğunu göstermeli. biz onun yerine yeni birini bulmalıyız. oyuncu satarak maddi anlamda düzlüğe çıkabiliriz.
4565
tarihimizdeki en büyük transferi (satış anlamında) yaptığımız aslan parçası. bu fiyata sattığımız sürece avrupa'da sürdürülebilir başarı sağlarız. o yüzden umarım canavar gibi oynar, avrupa'nın en iyi sağ beki olur.
4566
bir kanatta köhn, diğer kanatta boey'in olduğu takım nasıl olurdu acaba. son zamanlarda bunu düşünmeden edemiyorum. futbol hayatını bitirmeden tekrardan formamızı giymesini umduğum predatorumuz.
kendisinin de içinde olduğu bir hayal benim de var.
barış-zaniolo köhn-boey
kanatları ile rakipleri dayak ata ata yendiğimiz bir ütopya.
tabii bunlar duygusal çıkarımlar. umarım çok başarılır olur kariyer yolunda. bir gün belki yeniden buluşuruz kendisiyle ama şimdi hayalini kurduğu kariyer yolunda yürümesini diliyorum kendisi için.
4569
2024 2025 sezonunda bayern fprmasıyla fırtınalar estireceüini düşündüğüm bek.
4570
bayern'de kayıp bir ikinci devre geçirdi ne yazık ki. peki bundan sonra ne olur? bayern ile iyi bir yaz kampı geçirmesine rağmen ilk 11de şans bulamaz. sonrasında da ocak ayı gibi bayern boey'in kendine gelmesi için kiralama formülü üzerinde düşünmeye başlar. hatta iyi bir teklifle elden çıkarmak faydalı olabilir düşüncesi gelişir. bu noktada da ölücü galatasaray yönetimi boey'i 500 bin euro kiralama bedeli ve 8 milyon euro sezon sonunda satın alma opsiyonuyla kiralar. 2025 mayısı gibi 5. yıldızı takan ve taraftarın ona gösterdiği sadakat ve sevgiyi gören, bayernde 1 yıl ne kadar yalnız hissettiğini hatırlayan boey galatasaray'da kalmak ister. biz de güzelce bonuslarla 35'e bayerne kitlediğimiz oyuncuyu 8.5'a geri alirız. 25 yaşında fişşek gibi bir sağ bekimiz olmuş olur.
grande nostradamus mardin'den bildirdi.
4571
satışından iyi para kazansak da yerini dolduramadığımız sağ bekimiz. kaan ayhan onun yerini doldurmadı, sezonun kalanını idare etmemizi sağladı. yerini doldurmak ile idare etmek ikisi bambaşka şeyler. aurier zaten sağ bek filan değil onu geçiyorum.
ama karamsar olmayalım galatasaray isterse iyi futbolcu alabiliyor mesela sol beke alınan derrick köhn bunun somut bir örneğidir. yeter ki menajer ipiyle kuyuya inmeyelim.
4572
gelecek sezon icin kiralama gibi bir olasilik varsa yilin transferi olur.
4573
2023/24 devre arasında transfer olduğu bayern münih'te 109 dakika sahada kalan ve art arda yaşadığı sakatlıklar neticesinde münih'teki ilk sezonunu oldukça verimsiz geçiren eski oyuncumuz.
biz de yerini dolduramadık. bonservisiyle yerine bir oyuncu almış da değiliz. bayern münih'in yeni gelecek teknik direktörü kiralanmasına onay verdiği dakika kapılarında yatan bir yöneticimiz mutlaka olmalı. bizim seviyemizdeki ekipler için özellikle şampiyonlar ligi'nde biçilmiş kaftan.
öyle veya böyle mutlaka yollarımızın yeniden kesişeceğini düşünüyorum. bu belki gelecek sezon, belki de 5 sezon sonra olabilir.
4574
erden timur'un "bayern münih 25 milyon eurodan aşağı teklifle gelirse pazarlığa başlamaya gerek yok, havaalanından geri dönebilirler" dediğini öğrendiğinde bunu protesto edip maça çıkmayan oyuncu. ben böyle anladım. yanlış anladıysam bilgilendiren olursa enrtyyi silebilirim. bayern'e gitmek istemesini anlarım. hayatının fırsatı. ama o nasıl kendi çıkarını düşünüyorsa kulüpler de kendi çıkarını düşünüyor. böyle bir şeyi benfica'ya psv'ye falan yapabilir miydi mesela? yapamazdı. belli ki türkiye ligini küçümsediği için böyle bir şeye cüret edebilmiş. ipler kendi elinde de değildi üstelik. 1.5 sezonluk sözleşmesi vardı.
4575
eğer önümüzdeki sezon bayern kendisini düşünmeyecekse -ki ben bu kadar az süre almış oyuncuyu hemen kiralık göndereceklerini sanmam- çökmemiz gereken oyuncumuz.