kavga içerisinden futbolcusunu çıkaran, ardından da iki futbolcusunu çağırıp taktik veren teknik direktörümüz. adam tazminatı için duruyor yeaa
2802
sabri gibi bir adamı oynatmak zorunda kalan hoca.
2803
hala sabri mabri diyenler var çıldırmamak elde değil.he sabri oynattı bu takıma işlemediği bariz ortada olan 4-3-3 taktiğini zaten.bu adama cafu' yu versen forvet arkası oynatır.adam sneijder ve burak' ın nerede oynaması gerektiğini lig kupa şampiyonlar ligi elden gittikten sonra anladı.o da eksikler yüzünden ha, müthiş taktik dehası yüzünden değil.mecbur kaldığı için gerçek yerlerinde oynatıyor.
2804
tek kelimeyle şampiyon takımın anasını bellemiştir, bu kadar açık ve net!
2805
bir ara geçen seneyle aynı puandayız sadece fenerbahçe'nin puanı fazla diye savunulan teknik drektör. sahi nerede onlar?
2806
16 nisan 2014 bursaspor galatasaray maçında durumun 2-0 olması itibariyle konuşuyorum, bence takım içindeki sıkıntılar kendisinden artık geçmiş. oyuncular arasında veya takım içinde büyük sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. bu oyuncu gurubunun bu kadar umursamazca top oynamasını mancini'nin taktiklerinden öte bir nokta bence. 2 senedir avrupayı titreten, ligi domine eden ekip de büyük oranda bu ekip. anahtar fatih terim miydi? bilmiyorum ama, takım içinde bence acilen çözülmesi gereken sorunlar ve bence bu sorunlar mancini'den öte oyuncular ile başlıyor.
2807
derhal gönderilmesi gereken isim.
yerine mustafa denizli veya şenol güneş getirilmezse önümüzdeki sezon fenerbahçe 4. yıldızı takar. benden söylemesi.
2808
seneye kalırsa, üzerine kurulacak her takım çöp olacaktır. 9 milyon euro bonservisi galatasaray'ın değil ünal aysal'ın kişisel vebalidir ve kendisi ödemelidir. bu saatten sonra bu adamdan hiçbirşey olmaz. kendisi sezonun kalan kısmını italya'da geçirse bile bu takım bundan daha kötü futbol oynamaz. sayesinde artık deplasman maçı izleyemiyorum, nasıl olsa yenildik diye.
"galatasaray'ın oldugu her yerde umut vardır" manifestosu ikinci bir emre kadar tedavülden kalktı sayende mancini...
2809
hocadan önce sahadaki ruhsuz futbolcularda suç aramak gerekiyor. şu maçta çıkabilecek en iyi kadroyla çıkmıyor mu hoca? çıkıyor. kaç futbolcuyu kendi getirdi?
2810
olmayan faul ve hakan baltanın harika asisti nedeniyle 2-0 geriye düşülen maçta itin götüne sokulan hoca. az soluklanın yeğenler, adama vurmak için sağ bek oynayan veysel'i stoper oynatıyo diyenler var yahu. şaka gibi.
çıldırıcam yemin ederim sözlük, hala futbolcuları kendi mi getirdi deniliyor. yahu devre arası neden kendi istediği adamları almadı o zaman? 20 milyon harcattı yahu takıma, 20 milyon. hangisi oynuyo aldığı futbolcuların? bu mu büyük taktisyenlik, bu mu süper deha?
bu futbolcular dün gelmedi takıma, son 2 sezonun şampiyonu futbolcularda ruh kalmadıysa ben kabahati teknik heyette ararım arkadaş. defol git bir zahmet sinyor, giderken fanlarını da al yanına.
2812
tek suçu takımı göz göre göre sabote eden selçuk inan'ı hala oynatmakta ısrar etmesi olan hoca, he tabii kendisinin yarısı kadar hırsa, isteğe sahip olmayan 7-8 adamın da sahada şu an geziniyor olmasını kendisine bağlayabiliriz.*
2813
iş çıkışı mahallede kavgadan oğlunu çekip çıkaran memur gibidir. *
16 nisan 2014 bursaspor galatasaray maçında kellesini isteyenler, "keşke galatasaray 5 yese" diyenler olmayan faul ve hakan balta'nın asisti haricinde takımı sabote ettirici hangi kusurunu gördüklerini merak etmekteyim. burak forvette, sneijder forvet arkasında ama galatasaray 5 yesin ve mancini defolsun gitsin bravo size.
2816
yerine getirilecek hoca bir dahaki sezonun 2.yarısında gönderilecektir. fatih terim dışında şu kadro ile başarı sağlayabilecek hoca yok. hele yarım sezonda, bir sezonda hiç hiç yok.
2817
galatasaray'da belki yaparım diye şansını denemek için gelmiş ve artık tazminatımı alayıp italya'ya kapak atayım mantalitesinde olan teknik adam. kendisini savunanların tezleri takımın oynadığı futboldan daha da berbat. ruhsuz futbolcular varmış, halan balta bireysel hata yapmış, olmayan faul verilmiş vs.
görende diyecek ki sanki son haftalarda bomba futbol oynuyoruz da, bu maçta tökezledik. ya bi gidin çay demleyin, insanın asabını bozmayın allah aşkına.
2818
futbolcular ruhsuz mancini'nin ne suçu var diyorlar hala, bu adamları motive etmesi gereken kim peki? sizin gibi cahiller yüzünden benim gibi galatasaraylılar mutsuz oluyor, gidin biscolata takımını falan destekleyin. riijkard adlı futbol fakiri 2 yılımızı çöpe attı, bu adam en az 4 yılı atacak gibi.
hala kadro kötü falan filan, ulan hocasız bursa yeniyor seni, küme düşmeye oynayan kayseri yeniyor hala kadro kötü. özendiğiniz ülkeleri bilmem ama, bu ülkede kurabileceğin en iyi kadro bu.
2819
adam sampiyon kadro devraldi yeaa. hoca moca degil. zaten milyar dolarlari olan araplarla, kendisine 4 sene dayanan italyanlar super salak. bizim gibi ustun bir irk karsisinda foyasi meydana cikti.
2820
yahu beyler yazıları okumadım ama siz hakikaten cok değişik tiplersiniz. saha kenarında olmasına rağmen bütün oyunculardan daha ruhlu hoca. hani tek forvet oynayalım diyen taktik uzmanları hani eboue oynamasın diyenler hani sneijder amc bölgesinde oynasın diyenler gelmiş yine hocayı eleştiriyor. eleştirinde eleştirirken kendinizi bi bok sanmayın. bu takımın basında sen olsan daha iyi yönetmezsin bunu bilerek eleştir.
2821
taraftarın nasıl skora yönelik yorum yaptığını ispatlayan teknik direktör.
16 nisan 2014 bursaspor galatasaray maçı durum 1-0 olur, 2-0 olur mancini sevenlerden ses gelmez. son dakika da gelen gol ile durum 2-1 olur mancini severler ortaya çıkmaya başlar. tabii ki bilindik laflar ile savunma yaparlar.
''oyuncular ruhsuz adam ne yapsın, saçma sapan goller yedik adam ne yapsın.''
biride çıkıp demiyor ki saçma sapan goller yedik tamam da attığımız gol klasik barcelona golü müydü?
sonuç olarak gitmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu bayağıdır söylüyorum.
hatta penaltılarla kazandığımız gaziantep büyük şehir belediyespor maçından sonra mancini için ''vasıfsız'' demiştim de 1 ay ceza almıştım. nick altıma saldırmışlardı.
o zamanlar mancini yeniydi moderatörler heyecanlıydı cezayı verdiler. şimdi edilen laflara bakıyorum da moderatörler aynı saçma kafayla devam etseydi her maç sonrası en az 7-8 yazar ceza alırdı.
2822
ya bu mancini nasıl bir adam ki muslera, melo, sneijder tam verimle konsantre oynayabilirken, yerliler motive olamıyor?ne pis italyansın sen ya.defol, defol,defol.
2823
sabri ile oynamak zorunda kalan teknik direktörmüş. zaten fatih terim sagna ile oynuyordu 2 yıldır değil mi? her şeyi geçtim devre arasında burdissolara, ontivierolara para vereceğine bir sağ bek alaydı ya beyzademiz, sinyorcuğumuz.
2824
akp döneminden sonra gelecek hükümet gibi eleştirilmektedir.
futboldan azıcık anlayan bir ademoğlu, kendisinin kötü bir teknik direktör ya da futbol bilgisi yoksunu olmadığını gayet iyi bilir. gel gör ki, a takım kadrosunda 6-7 tane futbolcu vardır. kendisi yalnızca futboldan anladığı ve avrupa' da futbol taktik, teknik ve antrenman eğitimi ile oynandığından, galatasaray' da başarılı olması için 2 sezon gerekmektedir.
dağılın adana' lılar. koşun , mustafa denizli gibi dünya çapında ( türkiye , azerbaycan ) ve kendisini insan olarak sevdiğim ama trabzon camiasına mal olmuş şenol hoca' nın şevkatli kollarına koşun.
2825
kadrodaki yerli futbolcularla iletişim eksikliği var, yerliler istemiyor vs. vs. deniyor. önümüzdeki sezon da bu böyle olacak. yerlileri değiştiremiceğimize göre tek mantıklı karar kendisini değiştirmek.