mayista kirmizi kar yagacak ve fener dusecek. o zaman o kirmizi karlar senin suratina suratina yapisip seni kipkirmizi yapacak ve ben zevkle ekran basinda seninle tassak gececegim.
4002
kendini franz beckenbauer gibi ülkenin futbol bilir kişisi sanan fenerbahçeli fanatik. futbolculuğu vasatın biraz üstüydü. kendisine bu kadar anlam yüklemesine şaşırıyorum.
4003
skertel’e verilmesi gereken kırmızıyı diagne üzerinden unutturmaya çalışan şahıs.
hangi vasıfla tff başkanı olacağı merak edilen eskinin futbolcusu, şimdinin yorumcusu olan kişi.
bu adama bırakmazlar o koltuğu.
4007
eğer tff başkanı olursa öyle rezillikler yaşarız ki; ciddi ciddi sezonlar yarım kalabilir. fener'i şampiyon yapmak için bitmiş sezonu uzatabilir.
eğer kardeşlik ayağına bjk ve diğerleri ses çıkarmazsa en büyük zararı onlar görür. biz yine büyüklüğümüzle ayakta kalırız.
4008
3 büyükler ve başakşehir maçları hariç hiçbir takımı ve organizasyonu takip etmeyen, yabancı dil bilmeyen, avrupa futboluna uzak siyasete yakın, ucuz milliyetçilik peşinde koşan bir insan. federasyon başkanlığı için gerekli tüm özellikleri barındırıyor.
4009
''şimdi de, ileride de tff başkanı olmayacağım, şerefim üzerine söylüyorum bunu'' demişti bir programında.
4010
luyindama ve marcao'ya ''ayakları kötü'' demiş yorumcu. fanatiklikten o kadar gözü dönmüş ki izlediği şeyi yorumlamaktan aciz.
6+2+2 yabancı kuralının konuşulmasının en büyük sebeplerinden olan yorumcu. özellikle galatasaray’ın kazandığı maçlardan sonra kırmızı bir suratla yabancı sınırının gelmesini söylüyordu.
başın göğe erer artık.
4012
"can bartu'nun ağırlığı hiçbir futbolcuda olmadı" şeklinde buyurmuş zat-ı şahaneleri.
bu fenerbahçe camiasında illa her konuda "en iyi biziz" mantığı var. türk futbolunun onlarca efsanesi vardır; her birinin ülke futboluna kattığı sayısız değer vardır. can bartu da onlardan biridir.
arkasından hayırla anmak yerine illa sidik yarıştırın.
her yandas gibi oncelikle basaksehir'i savunan fenerbahceli seytan lakapli yorumcu. basaksehir'i savunma sebebi fenerbahcelilikten de daha buyuk bir bagla bagli oldugu sebekedir. bu sebeke basaksehir'in de sahibidir, ntv'nin de sahibidir.
allah korkusu olmadığına bugün emin olduğum adam. boşuna dindar geçinip, iktidara yanlamasın. galatasaray’ın bu sezon iki tane fenerbahçe galibiyeti çalındı hakemlerin oyunuyla o zamanlar sesi çıkmıyordu. o zamanlar taç taç diyen olmuyordu. biz var taça baksın derken ağlamayın deniyordu. ayıp kardeşim ayıp. yarın mübarek ramazan. izzet olur insanda! göz göre göre milyonların önünde ağlıyor koskoca adam.
utanç verici açıklamalar yapıyor şu an. biz dediğimiz zaman sesini çıkarma ama şimdi söz konusu biz olunca hakemin son maçı olur de. hadi ya! (bkz: 5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçı)
4022
ağlıyor. e inşallah senin de son programın olur.
allah'ım ramazan ayına girdigimiz şu mübarek gecede sen bizi şeytandan, onun vesveselerinden koru rabbim.
4023
bülent yıldırım ile ilgili kuyruk acısı geçen sene kadıköy'deki 0-0'lık fb maçıdır.