2018 dünya kupasi kendisi olmadan tuzsuz bir çorba gibi. yari finaller oldu halen sesini duyamadik. en azindan kalan 2-3 maçta yorumcu olarak dinleyebilsek kendisini maçlarda. yorumlarini özledik. 7 temmuz 2018 rusya hırvatistan maçını yorumlamasini cok isterdim.
806
2018 dünya kupasının ilk maçları oynanırken “ilerleyen aşamalarda maçları yorumlayacak” şeklinde bir kaç haber okumuştuk. 10 temmuz 2018 fransa belçika yarı finalinde de göremeyince üzüldüm. üründül’süz dünya kupası sarımsaksız cacık gibi. hoş, trt’den de cacık olmaz ya...
807
kendisi gazeteci değil türkiye’deki burgerking,sbarro ve popoyes gibi markaların türkiye ana franchise sahibidir. bildiğim kadarıyla yorumculuk işinden para almıyor ama köşe yazarlığından alıyordu diye hatırlıyorum. edit: yanlışlıkla levent tüzemen başlığına yazmışım. uyaran arkadaşlara teşekkür ederim
son zamanlarda galatasaray aleyhine yazılar yazmaya başladı. mhk’nın hakemleri dinlendirme kararı sonrası hakemleri fatih terim atasın o zaman diye köşe yazısı yazmıştı. yıllardır şükrü saraçoğlu stadında avni eker’de düdük çalamayan hakemler var onlar hakkında bişey dedi mi hatırlamıyorum. bugünkü köşe yazısında da 8 aralık 2018 galatasaray rizespor maç yazısında linnes’in penaltı pozisyonunu konuşmayıp rizenin iptal edilen gölünün ali palabıyık tarafından faul icat edilerek yanlış karar olduğunu yazmış. insan gerçekten hayret ediyor.
810
2000 uefa kupası final maçında yorumcu olarak bulunmuştur. maçın spikeri, maç boyunca çalan cep telefonunun kendisine ait olmadığını birçok kez beyan etmiştir. mikrofonun başında iki kişi olduğuna göre o telefonun ömer üründül’e ait olduğu kesin.
çok fanatik fenerbahçeli olup, tarafsız numarası yapmaktadır. artık bunama belirtileri göstermesi ve dinazorus familyasına dahil olmasına rağmen bağlantılarını kullanarak vakvak ötmektedir. defalarca yazdım ayda bir ekran yeter bunlara. (hıncal, ömer, kemal, güven) çünkü kendilerini güncelleyememiş olup hala 1990’ların jargonunu kullanıyorlar.
811
fenerli ve galatasaraylı spor yazarlarının yaşlılık belirtileri; fenerli olanlar yaşlandıkça fanatikleşirler: kendisi bu furyanın son temsilcilerindendir. (bkz: rahmetli islam çupi) (bkz: rahmetli necati bilgiç)
galatasaraylı olanlar ise yaşlandıkça kulüplerine daha bir sallarlar: (bkz: hıncal uluç) (bkz: gökmen özdenak)
"emre'nin yaptigi harekete kirmizi gostermeyen hakem, malesef hakemlik yapamaz. bu hakeme der niteliginde ceza verilmezse turk hakemligi tamamen biter." demis zat-i muhterem. daha dogrusu az muhterem, cok .... neyse.
fark an itibariyla 2. gecen haftalarda sesi cikmayan zuppeler, yandas zift medyasindan aninda reaksiyon vermeye basladilar. e hani ortak aciklamaya verdiginiz destek? hani hakemi korumalar falan?
gecen haftaki yazisinda ali palabiyik'in adini bile yazmayan adam bu yazisinda hakemi ihrac pesinde.
alayinizi ustuste koyacagiz!
815
yemin ediyorum bu adamın sakalları falan okunmuş üflenmiş olabilir. böyle bir ağız görmedim ben.
24 temmuz 2019 juventus inter maçı'nda penaltılarda juventus atsa kazanacak, ömer abimiz çıktı "ister misin bunu da kaçırsınlar, futbol enteresan" dedi. ne oldu? kaçtı. sonra güldü. ben de güldüm.
816
politik olmak adına ciddi çaba sarf eden yorumcu. 1 aralık 2019 trabzonspor galatasaray maçında sörloth'un marcao'yı itmesine ve emre mor'un ceza sahasında düşürülmesine yorum yapmak istemediğini belirterek ts taraftarlarının antipatisini kazanmak istememiştir.
817
futbolla ilgili yorum yapmayı geçen yüzyılda bırakmış olması gereken dayı.
818
tarafsız olarak yorum yapmayı bilen, futbolu seven abimiz. şimdi kendisini mumla arıyor benim gibi eski kafalar. ayrıca kendisine günün anlamına binaen tekrar teşekkür ederim. (bkz: #2899304)
819
iyi niyetli, samimi biri olduğu her konuşmasından belli olan, çok sevdiğim bir insandır kendisi.
820
dalgasi cok gecilmistir ama ben futbolun saha icini iyi bilen bir isim oldugunu dusunuyorum, bu nedenle mac yazilarini kacirmam.
821
kendisinin bir videosuna denk gelmiştim. kesinlikle paraya ihtiyacı olan birisi değil. bu işi tamamen futbolu sevdiği için yaptığını biliyorum. çok büyük bir şirkette hisse sahibi idi. şuana kadar tüm futbol yorumcularının mal varlığını toplasak kendisinin mal varlığına erişebilirler mi bilinmez.
822
maç yorumculuğunu parasız ya da çok cüzi bir miktar karşılığında yaptığı için bir ara televizyon kanallarının favori ismiydi. bunun dışında takım gözetmeksizin, saha içine odaklı objektif bir şekilde yorumlardı maçları. ben severdim kendisini. iyi bir insan olduğunu düşünmüşümdür hep.
823
2010 dünya kupasında her şeyi eleştiren tayfa bu adamıda linç etti. sonra 2012 avrupa şampiyonası ömer ürndül'süz başladı ve benim gibi her büyük turnuvada yorumlarına sesine aşina olduğumuz ömer abi olmayınca kupa'dan tam zevk alamadık. trt'de bu durumu fark etmiş olacak ki apar topar ömer üründül'ü getirdiler ve maçlardan zevk aldık.
dünya kupası, avrupa şampiyonası organizasyonlarında sesine alıştığımız levent özçelik, yalçın çetin, ömer üründül her organizasyonda olmalı.
824
neredeyse her zaferde yorumcu olma şansına sahip olmuş büyük yorumcu. spikerin yanına yakışan iki yorumcudan biri kendisi. eleştirenlerin beğeni almak için garip garip espri kastığı insan.
825
böyle güzel adamlara saçma sapan saldırdınız, tvlerden gönderttiniz. eskiden stadyum denen programda iyi kötü adam gibi tarafsız futbol konuşulurdu. şimdi tvlerde futbol dışında herşey var. özlüyorum o güzel zamanları. adam kötü birşey de demiyordu. bloklar arası bağlantı diyordu ki yanlış da değildi.