3751
tutmuş oyuncu. yerine kimi alırsak alalım bunun garantisi yok. he illa da satacaksak 20 milyon euro’nun altına satmamalıyız.
en mantıklı senaryo da satılması durumunda bonservissiz partey çekmek olur.
3752
torreira'nın da piyasası 29 yaşındaki haliyle maksimum 15 milyon euro. peki biz 15'e salar mıyız kendisini? hayır. taş yerinde ağırdır. lemina da öyle. doğrudan galatasaray'ın kronik ucuz pozisyon verme sorununa çare olmuş ve varlığıyla bizi daha dengeli daha sağlam bir oyuna sürüklemiştir. bu durum öyle böyle fark yaratmamış, galatasaray son düzlükte rakiplerini adeta ezerek şampiyonluğu ulaşmıştır.
lemina satılacak bir oyuncu değil. anca 30 milyon euro verirseler bir düşünürüm. onda da düşünürüm, vermem. çünkü takımımda lemina'nın alternatifi yok. sara örneğinde olduğu gibi oraya rekor transfer yapsam da lemina'da bulduğumu bulamayabilirim.
lemina'nın tek sorunu bütün sezonu idare edecek oyuncu olmaması. sakatlık ve ekstra yorgunluk(zindelik) problemi var. yani sezon boyu 4000 değil 2500 dakika oynaması gerekiyor. bu adama rotasyon alternatifi bulmamız lazım. lemina net 11 oyuncusu olmak zorunda da değil. sadece kadroda bulunsun yeter. galatasaray yönetimini ve okan buruk'u uyarıyorum. aman ha! satmayın, satan şampiyonluğu satar.
3753
ortalığı karıştırmaya çalışan fb medyası tayfasının satmaya çalıştığı aslan parçası.
sallayın gitsin.
3754
leminanın sahada yaptığını yapabilecek şu anda kadroda kimse yok. kimse yapamadığı için zaten lemina gelene kadar çok kötü futbol oynarken, lemina geldikten sonra çok güçlü bir oyun oynamaya başladık.
adamın bizden aldığı yıllık ücret diğerleri ile karşılaştırılınca baya komik bile gözükmeye başladı. adamın bize olan aidiyeti ise kesinlikle kimse ile karşılaştırılamaz.
bu şartlarda bırakın adam 2 sene daha en üst seviyeden katkı vermeye devam etsin. sonra ne olacağına bakarız.
bir de zaten orta sahada nicelik olarak baya eksikken leminanın satılması bizi iyice dibe çeker. çok iyi bir teklif gelmediği ve alternatifi hazır olmadığı sürece kesinlikle satılmamalı.
3755
orta sahanın en büyük defansif güvencesi.
kendi gitmek isterse, yüklü bonservis verilir ve gider.
yoksa kalır ve yeri ilk on birdir.
son birkaç senedir torriera’yı karalayıp uzaklaştıramayanların yeni hedefi..
yemezler..
3756
galatasaray'ın her şeyi olan futbolcu. satılamaz. satılması teklif dahi edilemez.
3757
tatminkar bir rakam geldiğinde her oyuncu satılabilir diye düşünüyorum.
lakin 2 konu lemina’nın gidişinde beni rahatsız eder.
1. si; lemina gelmeden önce galatasaray’ın maç başına gol yeme oranı 1.8 küsürlerde falandı. bu çok yüksek bir oran ki zaten önüne gelen takımdan 2 gol yiyorduk neredeyse. şuan çok övdüğümüz hiçbir yere oturtamadığımız davinson bile o dönemlerde çok eleştiriliyordu ki insanlar haklıydı, hatayspor bize kendi sahamızda çok rahat 2 gol atmıştı mesela.
2. si; yönetimin defansif anlamda çok başarısız transfer stratejileri olması, 5 tane bek alıyorlar 1’i zor tutuyor. bir defans alıyorlar 1 milyon verilmeyecek adama 8 milyon zorunlu satın alma giriyorlar.
kaleci konusu da bir muamma iken şuan açıkçası defansif anlamda işe yarayan oyuncuların satılmasına çok sıcak bakmıyorum açıkçası.
3758
nereye gidiyor lan!
bu adam galatasaray futbol takımının omurgasının vazgeçilmez bir parçasıdır. varlığı sayesinde davinson da, toreyra da, beklerimiz de o biçim performans yükseltti.
ancak ve ancak ütopik bir maaş teklifi alır da kendisi gitmek isterse satışı onaylanabilir, aksi şekilde asla!
adamı hasta etmesinler... :@
3759
asla satılmaması gereken, 25. şampiyonluğun x faktörü olan oyuncumuz. sezonun ikinci yarısında ilk yarının yarısı kadar gol yememizin başlıca aktörüdür. onu satan delidir.
3760
değerini bulan herkes satılabilir. bir 32 yaşında bir lemina'ya da 15 milyon euro teklif geliyor ise o da satılabilir. 20 milyon verip zambo-anguissa ile upgrade edebilirsin o bölgeyi yada 25 verip onyedika gibi bir değer kazandırabilirsin (west-ham'a imza atmadıysa).
3761
daha omuz attığı tadiç yerden kalkamadı tüpler aleminde geziyor ne satması?
orta sahamızın tankıdır. pozisyon bilgisi üst düzeydir, iyi pozisyon aldığı için birçok atağı başlamadan bitirdi bu sene. lige baya fazla bir oyuncu. avrupa'da da epey ihtiyaç var. pozisyon bilgisiyle bir nevi orta sahadaki muslera'dır.
çok hayvani bir teklif yoksa kesinlikle satılmamalı.
3762
10’a satmam, 13-15 arasına satmayanı ihanetten kulüp üyeliğinden uzaklaştırırım, herkesin bir ederi var. olur da transfer olursa leminasporlular da peşinden giderse mutlu olurum, galatasaray dün vardı, bugün var, yarın da var olmaya devam edecek, galatasaray isimlerden büyüktür.
3764
bulunduğu takıma ekstra dinamizm, agresyon ve direnç kazandıran oyuncu. büyük takımlara ve fizikli kuzey takımlarına karşı en büyük zaafımız bu özelliklerin takımda eksik kalması oldu geçtiğimiz yıllarda. ve 2025-2026 şampiyonlar ligi maceramızı istikrarlı bir şekilde sürdürmek istiyorsak yine çok ihtiyacımız olan özellikler bunlar. lemina satılıp yerine hakan çalhanoğlu ikame edilse dahi takım savunmamızın çok yumuşayacağı aşikar. elbette benzer özelliklerde genç bir transfere itiraz olması da saçma olur. ancak şunu da söyleyelim, her futbolcu değerini bulduğunda satılır derken örneğin osimhen bizim bonservisli oyuncumuz olsa 75-80 milyon bandında satmayı mı düşünecektik yoksa bu adam bu sene bize lazım mı diyecektik yahu adamı o paralara almaya çalışıyoruz avrupa'da doğru dürüst o rakamları veren yokken. eğer satıp yerine amadou onana yaparsak yönetimi tebrik ederim. ama okan'a mezzala lazım.
3765
bizi bu kadar isterken geç transfer edildi, bizi bu kadar severken satmaya çalışıyoruz. nereden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakça.
3766
tutmuş bir doku neden bozulmaya çalışılıyor anlamıyorum. hakkında arabistan'a yönelik transfer dedikoduları çıkan oyuncumuz.
3768
fenerbahçe'nin araplarla olan bağlantısı ile kendisine teklif geldiğini düşünüyorum, kadromuzu zayıflatmak için. onun için instagram postunun altına galatasaray'ı bırakma yazılmalı. sevgi ifadeleri kullanılmalı.
3769
de bruyne ile kante yi transfer etsek bile takımda kalmalıdır. futbolu galatasarayda bırakmalıdır.
3770
kendisi gitmek istemiyorsa asla satılmamalı. 10 milyona lemina gibisini bulamayız. fatih terim'in başında olduğu al shabab çok istiyorsa 20-25 versin.
3771
satılık değil açıklaması yapılmalı.
3772
satılması teklif dahi edilmemesi gereken oyuncumuz. sezon içinde en zor dönemde takımımıza katılıp orta sahayı toparlamamıza müthiş katkısı oldu. böyle bşr oyuncuyu bulmuşken satmak en hafif tabirle ihanet olur.
3773
geldikten sonra thor'un artan performansı tesadüf değil.
hele hele lemina yerine hakan falan çekersek thor'un iyice suyunu sıkarız, derman kalmaz herifte. son 4 yıldın en statik orta sahasını izleriz.
3774
galatasaray’ı 12 kişi gibi oynatan futbolcu.
o geldikten sonra toreira, sanchez, abdülkerimin performansı arttı. forvette osimhen, defansta sanchez neyse, defansif orta sahada da kendisi odur.
satılması söz konusu dahi olmamalı.
3775
abesle iştigal olacak ama hani çok sevdiğiniz arabaları kilometresi yükseliyor diye satarsın ya, bazı futbolcularda da durum buna benziyor. iyi bir teklif gelirse satılabilir ancak hayatımda duyduğum en güzel sözlerden biri şunu diyor; bildiğin cehennem, bilmediğin cennetten iyidir.