resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 12176
    siyasal islamcı birine parayla her şeyi yaptırabileceğinizin göstergesidir.

    siyasal islam insanda karakter bırakmaz.

    avrupa’da kariyer yapacağım diye avrupaya git. seni küllerinden doğuran herkese sırtını çevir sonra da para için sana küfürler eden, kulüp olarak seni linçleyen takıma, kazandığın başarıların hatıralarını da silerek öyle gel.

    kafası çalışmayan insan evladı, ileride çoluk çocuğuna anlatacağın, kendi elinden çıkmış onlarca anıyı sana nasıl sildirttiler.

    senin hiç gururun olmadığını daha doğrusu gururunu parayla satın aldıklarını buradan çok net anlıyoruz.

    bana göre sen dinini de kontrol et, paraya tapanların dini neyse onu söyle zira benim dinim ile seninki zerre birbirini tutmuyor, öyle 2 twit atmakla da müslüman olunmuyor.
  • 12178
    kendisinin öncelikli alım hakkının galatasaray'da olduğu ve benfica'ya 5 gün içerisinde cevap vermemiz gerektiği, bu cevabı 5 gün sonunda verirsek, fenerbahçe'nin avrupa ligi kadrosuna isminin yazılamayacağı söylenen futbolcu.

    şahsi fikrim; biz galatasaray'ız, böyle ufak tefek şeylerle uğraşmamamız gerektiğini düşünüyorum. verin cevabı, nerede oynarsa oynasın, kimin ne mal olduğunu gördük zaten çoktan. hem enayi puanları sayesinde şampiyonlar ligine direkt katılıyoruz, kerem'i de yazıp bizim için belki biraz daha puan kazanırlar.
  • 12180
    fb resmi hesaplarından kendisinin transferi için bizim "izin" verdiğimizi beyan eden bir açıklama yapmaları karşılığında salalım ipini gitsin.

    biz umursamadığımız için, biz izin verdiğimiz için fb ile avrupa maçlarına çıkabilecek fb'li topçu.

    avrupa dediğim de şampiyonlar ligi değil, avrupa ligi.

    oralara düşen biriyle işimiz olmaz, gitsin mert hakan'la takım arkadaşı olsun.

    irfancan kahveci'yi ıslıklayanlar kendisine çok sabır göstermez.
  • 12181
    bunun yaptıkları tüm galatasaray taraftarına ibret olsun. daha da diyecek fazla sözüm yok...

    2 sezon önce canavar gibi top oynadığımız şampiyonlar ligi maçlarında kendisinin oynadığı rezil futbolu kaçırdığı golleri eleştirirken saha dışı sebeplerden ötürü kendisine toz kondurmayan arkadaşlarımız umarım gerekli dersleri çıkarmışlardır.

    kendisine de bol sakatlık, kavga, dövüş ve kaos dolu bir kariyer temenni ediyorum. sahaya yedek çıktığı milli takımla bile işim olmaz artık...
  • 12182
    istediği takıma imza atabilecek futbolcu. ne üzülürüm sen sevinirim yeminle. adam benfica’nın oyuncusu. ister futbolu bırakır ister kamboçya ligine gider beni ilgilendirmez. fenere gitmesi bizim açıımızdan şöyle iyi olabilir: kerem hizipçi bir oyuncu. çok nazlı ve trip atabiliyor. birazcık bile gözardı edilse alınganlaşabiliyor. galatasaray’daki gibi adanalı göbek atan dayılar tarafından da sevilmeyecek pek. takımını şampiyon yaparsa (biz varız hooop aloo) taraftar tarafından benimsenir, yok yapamazsa sövülür. ortası yok bence. galatasaray olarak hiçbir şekilde çekinmememiz gerekiyor bu eleman için.
  • 12185
    ağlak ve yanar döner futbolcu, geçen sene ana avrat küfürleştiği adamlarla takım arkadaşı olmak için yırtınan bir zavallı.

    bu kendini bi halt sana tipe en güzel tavır yok saymak, ıslıklamamak, herhangi bir fener topçusu kadar tepki göstermek olur, hatta avrupa listesine isminin yazılması için galatasaray ın 5 günlük süresi olduğu ve bunu son güne bırakırsa ocağa kadar oynayamayacağı yazılıyor sağda solda, bunu da yapmayıp git oyna ulan sen kimsin ki denmesi şart.

    içten içe beni bazılarınız ıslıkladı görün bakalım kafası yaşadığı açık, kendini fasülyeden nimetten sanıyor, egosu yüksek kişilere verebileceğiniz en büyük cezayı verelim, onu yok sayalım ki sinir hastası olsun, kendini falan keser herhalde, beni neden görmüyorsunuz, neden bana küfretmiyorsunuz diye.
  • 12186
    emre belözoğlu ile hikayesinin karşılaştırıldığını görüyorum. hiç katılmıyorum.

    emre altyapımızdan yetişti. el bebek gül bebek geldi hem de. daha 16 yaşında a takıma alındı. efsane bir kadroda hagi gibi bir adamın himayesinde büyüttü onu bu camia. saha içi ve saha dışı tüm faullerinin önünde set olundu koca ülkeye karşı.

    bu şartlarda hem inter’e gidişinde hem sonrasında hançeri vurdu bize. ne yalan söyleyelim içimize de fena oturmuştu o zamanlar. böyle güçlü de değildik. parasızdık. stadsızdık. o yüzden tepkimiz de ağırdı.

    kerem’in fatih terim dışında kimseyle bu noktalara gelemeyeceğine inanıyorum. hoca ona kol kanat gerdi. üzerine de okan buruk ve icardi ile bugünlere geldi işte. sadece bu kadar.

    oynadığı dönem de hepimizi kutuplaştırdı. çocukluğuna inmek istemem ama beni görün diyen bir adam işte hep. fenerbahçe transferi bir tarafa bugün yaptıkları da çiğlikten başka iş değil.

    ancak hele hele böyle büyük hedeflere yürüyen bir galatasaray’ın nefret objesi falan olmasın kerem. ne geçmişi ne bugün olduğu topçu bunu hak etmiyor. böyle olursa içten içe bundan da rahatsız olmayacağını düşünüyorum.

    ayrıca, bir ay önce kerem gs’ye dönmek istiyor haberleri çıksa burda memnuniyetsizliğin hakim olacağına da eminim. bugün galatasaray’da ilk 11 oyuncusu olamaz kerem.

    hem kerem hem barış alper mevzuları kısa süre içerisinde bize şunu bir kez daha göstermeli. aslolan galatasaray. yerlisinden yabancısına bu isimlerin hepsine bir mesafemiz olmalı. olumlu ya da olumsuz fazla anlamlar yüklememeliyiz kendilerine. bu aralar çok iyi gördüğümüz üzere galatasaray kükreyip gücünü hatırlayınca o televizyondan ekmek bandığımız oyuncular dahi bizimle olmak istiyor. biri geliyor biri gidiyor işte.
  • 12187
    mert hakan bile daha mert bundan. düşünün nasıl çukur bir profil. onun gs’ye karşı ezikliğini, vasat sataşmalarını, saha içi/dışı ucubeliğini bir yere kadar anlıyorum. bununki eşsiz. insta’dan gs dönemine ait içinde kupalar kaldırdığın en özel anların olduğu fotoğrafları silmek, fatih terim’li tweetleri silmek vs apayrı bir kansızlık.

    dümdüz akpli işte. once a siyasal islamcı, always a siyasal islamcı.
  • 12188
    ne ileride camiasız kalmayı, ne galatasaray'a karşı hainlik yaptığını, ne de avrupa'da vizyon peşinde koşmayı umursadığını düşündüğüm bizim ex, fener'in yeni oyuncusu.
    üsttekileri geçtim, yarın imza töreninde "bir gün herkes fenerli olacak" şapkası da giyer, hatta onu da geçtim, kadıköy'deki ilk maçta galatasaray'a edilecek ana-avrat küfürlü bestelere en önde eşlik de eder kuvvetle muhtemel kendisi. zira 7 mil.€/yıl bu tip karakterlere herşeyi yaptırır, dinini değiştirmek de dahil buna.
    tabi tüm bu yazdıklarım bu adamı gereğinden fazla umursayan galatasaraylılar için. yoksa "kerem de kim.. , koy g.tüne gitsin..." demek en güzeli bu tipler için.
    hatta olay bizim iznimize kaldıysa, galatasaray kulübü'nün sabahki ilk işi olmalı, o iznin verildiğinin açıklanması, "çok da fifi" babında, istedikleri listeye yazsınlar adını...
  • 12192
    --- alıntı ---

    galatasaray, kerem aktürkoğlu için benfica'ya henüz dönüş yapmadı. 5 günlük bir süre var.

    galatasaray, cevap vermeme hakkını kullanacak ve fenerbahçe, oyuncuyu avrupa listesine yazamayacak. (serhan türk)

    --- alıntı ---

    ezeli ve pis zihniyetli rakibinin oyuncusunu nerede oynatıp oynatamayacağına karar verecek kadar büyük bir takımdır galatasaray.
  • 12194
    ön alım hakkı mevzusunaki 5 günlük süre doğruysa bekletip avrupa listesine yazdırtılmaması gereken oyuncu. 25 milyon euro verip sadece tr liginde oynatmaları transferi daha sorgulanır hale getirecektir. orkun da bence vasat oyuncu ama o fahiş bedelin altında kaldığı için biraz da etkisiz kalıyor. kerem'e etkisi daha çok olur.

    uefa’da çerez kura çekmişler ve kerem’le belki ilk 8 yapıp play off'taki 2 maçtan sıyrılacaklar. bu olasılığı da kaldırmak için 5 günü beklemek şart. kulübüdür, oyuncusudur herkes profesyonel davranıyor ama sıra bize gelince etik olacakmışız. hadi abicim o 5 gün beklenecek.
  • 12196
    hakkında benfica’nın fener ile anlaştığını resmi olarak açıkladığı vizyonsuz dinci. söz hakkı bizde olduğu için bekletip, avrupa kupalarında oynamasının önü tıkanmalı. öyle saça böyle tarak.

    nereye gittiği umurumda bile değil, zaten hiçbir zaman kanım ısınmadı ve ortalığı karıştıran kaynana gibi girdiği tripler yüzünden gs’da nefret ettiğim tek oyuncuydu. şimdi bu triplerin en kallavisini o camiada yapması dileğiyle.

    beni hakkında köpükler saçarak konuşturacak tek hareketi fatih terim ile olan fotoğrafını kaldırmasıdır. kendisini adam etmiş, bugün 25m euro + 5 milyon euro da maaş edecek seviyeye getirmiş adamı satmıştır. götünde don yokken aldı terim bu kansızı don.

    sen şimdi rams park’a gelmicen mi kardeş? derbide yaka paça olduğun mhy kurtarsın seni. şunun künye fotosunda gözlerine bak.
  • 12197
    öncelikli geri alma hakkı konusunda 5 gün bekleyeceksek ali naci, nevzat gibi boş haber yapmayı seven galatasaray muhabirlerine yönetimden 1-2 kişi kerem'i geri mi alsak napsak ya diye düşünüyoruz okan hoca'da sıcak bakıyor fln gibi kolpa bilgiler üfürsün de eğlenceli geçsin şu 5 gün. kuru kuru cevap vermeme hakkı kullanıyoruz dersek 1-2 gün eğlenir geçeriz transfer haberi çıkarsa kerem'li kadrolarla şampiyonlar ligi kadroları fln paylaşılır, duygusal şarkılı müzikli editler fln yapılır çok istenen bi transfer gibi eğleniriz. yetkililere bunu iletelim elden ele.
App Store'dan indirin Google Play'den alın