resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 11651
    en çok da kendi emeğini alın terini hiçe sayan takıma, kendi kaptanlığını yaptığı takımın şampiyonluğuna laf eden takıma gitmek için kendini yırtmasına bozuluyorum. insan önce kendine saygı gösterecek abi. inanmazsın kerem ama seni sevenin vardı. hatta çoğunluktu. ayrıldığın gün ağlayan çocuklar vardı. hepsinin ağzına tükürdün. o benfica şampiyonlar ligine gittikten sonra seni de avrupa ligi takımına postalayacak kerem. bunu sen istedin. sabret 1 aydan az kaldı.
  • 11656
    fenerbahçe'ye gideceğinin açıklandığı ilk gün transfer resmileşseydi bir şoka uğrayabilirdik. ancak bir haftadır bu transferin olacağını zaten biliyoruz ve kerem'i çoktan camiasız bıraktık bile. bu saatten sonra gideceği hiçbir yer bizi şaşırtmaz ve şoka da uğratmaz. biz bu transferi zaten değersizleştirdik. isteyen her takım 25 milyon euro verip kerem'i alabilir, bizi ilgilendirmiyor. zaten beğenmediğimiz için, ilk 11'e giremediği, huzursuzluk çıkardığı için biz yolladık. yolu kapalı olsundur.
  • 11659
    kendisini çok destekledim çok haksızlığa uğradığını savundum ve savunduğum değerlerin hala arkasındayım ama işte burda kocaman bir ama var. bu çocuk beni utandırdı, gücendirdi ve tamamen hayal kırıklığına uğrattı.

    avrupaya gideceğim diye bir yerlerini yırttı, o çok istediği avrupasına gitti ve bir sene sonra savunduğu bütün değerleri yıkıp yakarak savaştığı, sataştığı ve zıtlaştığı tarafa gitmek için kendini komik duruma düşürüyor.

    sadece beni utandırmadı icardi, mertens, yunus ve okan buruk hepimizi utandırdı. bu sağlıksız bir psikoloji gerçekten. bu saatten sonra transferi bir şekilde yatsa bile kendinden çok ciddi nefret ettirdi. bazı şeyleri onarılamaz derecede bozdu.

    bu mentalle kupalar kazansa bile kişisel olarak başarılı olması ve sağlıklı bir kafaya sahip olması mümkün değil. kendisine son derece başarısız bir kariyer diliyorum.
  • 11660
    kendisi sırf olur da transfer yatar da geri galatasaray'a yanlarım, geri galatasaraycılık oynarım diye sabah akşam takıldığı sosyal medya hesabından kulübümüzü takipten çıkmamaktadır. galatasaray formasıyla kazandığı 22/23 ve 23/24 sezonu hikayelerini yine aynı sebepten kaldırmıyor.

    bunları şu yüzden söylüyorum eğer ki hala kendisinin küçükken hangi takımlı olduğunu merak eden varsa buradan en net çıkarımı yapabilir. kendisinin galatasaray taraftarı, galatasaray taraftarlığı hakkında en ufak fikri olmadığının bana göre en net kanıtıdır bu.
  • 11661
    hem oyununu hem de karaketerini beğenmiyorum. politik görüşü bana ters ama ülkede ki her iki kişiden biri bu görüşte o yüzden saygı duyuyorum. buna rağmen bizde oynarken de en fazla emre bölezoğluna benzetiyordum karaterini ki başakşehirde emre bölezoğlu tarafından mobinge maruz kalması da komik bi rastlantı diyelim. açık konuşmak gerekirse fenere gideceğine çok ihtimal vermiyordum ama karakter olarakta tam fenerlik adamdı. fener yönetimi de bunun farkında ki hemen üstüne çökmüş.
    oyun yapısı olarak fenere uygun olduğunu düşünmekle birlikte fener hücum hattıyla işi çok zor. yanına pas veren bi adam almamışlar hücuma. anadolu takımları az akıllı olurlarsa çok fazla kontra atak pozisyonu bulur bu arkadaşın kaptırdığı toplarla. neden bilmiyorum ama fenere gitmesine üzülemedim ne yalan konuşayım hatta sevindim bile diyebilirim. bizimle olan ilişkisi bitti diye yorumluyorum ben. bir daha bize döneceği gerçeği beni kahrediyordu.
  • 11663
    ihanet eden kişi en büyük ihaneti kendine yapmıştır. fenerbahçe süreci ile ilgili bugüne kadar herhangi bir entry girmedim; zira daha ne kadar rezilleşebileceğini görmek istedim. “ne olursa olsun savunulmalı” diyen biri olarak, bu kadar rezilleşeceğini düşünmeden “ne olursa olsun” demiştim…

    galatasaray’a transfer olurken “hayallerimi gerçekleştirdim” dedi. o hayalin üstüne süper lig şampiyonluğu, avrupa sahnesinde boy gösterme imkânı, avrupaya transfer olma hayali… hepsini galatasaray’ın omuzlarında gerçekleştirdi. şimdi ise bu hayallerin hepsini taşıyan kulübün sırtına hançer saplayarak, ezeli rakibin kapısında sıraya girecek kadar dönekleşti. “galatasaray’dan başka takımda oynamam” diyerek tribünün gönlünü kazanan, “hayalim avrupa” diyerek uğurlanan, benfica’ya giderken kimsenin önünü kesmediği kerem aktürkoğlu… galatasaray sen gibileri altyapısından da çıkardı, senden daha iyilerini ise uçakla sürekli indirdi. ama sen, çıkış yaptığın kulübü arkadan bıçaklayacak kadar nankörsün.

    ihaneti tarif etmenin en doğru yolu, bizzat senin şu an sergilediğin tablodur.
  • 11664
    hemen transferi açıklansın, hemen bitsin de kurtulalım, aman bi sıkıntı yaşanmasın. da karşı tarafta şöyle komik bi operasyon var. transferi meşrulaştırmak için saçmalamanın ötesinde zırva yapıyorlar. kerem aslında şöyle iyi adam, böyle gazze neferi, mükemmel bir fenerbahçeli, milli takım için de fenere gelmesi şöyle önemli filan.

    okuyan karşı tarafa söylüyorum. olm bi ayıp işlemiyosunuz, transfer yapıyosunuz lan. kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsiniz. herkes neyin ne olduğunu biliyor. alıyosanız adam gibi alın. ali'nin nereye yanladığı belli, chobani zaten belli , al sana kerem'in de ne olduğu belli, kurun ittifakı. çözün süreci çözebiliyosanız. ha bi daha da atatürk demeye kalkarsanız o lafı ağzınıza tıkacağız bilginiz olsun. kullanışlı maşa haline getirmişler kulüplerini hala lololo siktirin lan.
  • 11666
    ben ne üzüldüm ne şaşırdım açıkçası. fb’de atak sonlandıramaması büyük sorunlara gebe olacaktır. bizde torreira falan toplamaya çalışıyordu arkasını, benfica’da da orta saha çok sıkı. ama fb’de, durduk yere yaptığı top kayıpları hızlı atak olarak dönerse (özellikle başakşehir gibi takımlar tarafından) üç haftada eleştirilmeye başlanır. hiç problem değil fb’ye geçmesi.
  • 11667
    fenerbahçe'nin hakan çalhanoğlu gibi potansiyel galatasaray transferlerini engellemek için yaptırdığı haber pompalamalarinin bir diğeri olduğunu düşünüyorum. bu transferin de hakan transferi gibi , gerçekleşeceğini düşünmüyorum. ama kereme de hakan gibi galatasaray transfer yolunu kapatmayı başardılar. galatasaray bu oyuncuları istemediği zaman da doğal olarak fenerbahçe kendilerini transfer edebilecek. benzer bir sürecin bu ay içinde ilkay gündoğan için de olmasını bekliyorum.
  • 11668
    bugüne kadar kendisini hep destekledim ve savundum. fb haberleri çıktığında inanmamayı yeğledim. lakin bu süreçte onun sessizliği ve sakatım ayağına benfica takımında maça çıkmaması durumu ortaya koyuyor.

    eğer fb'ye transfer olursan sana diyeceğim en kibar şey "yazıklar olsun sana kerem" demek olur. kaptanlık pazu bandını taktığın takıma ihanet etmiş olursun.

    emre b. denilen şahıs bile bunu yapmadı bize. önce bize gelmek istedi, kabul görmeyince kuşlara gitti.

    ayrıca galatasaray'a sürekli çirkin iddialar yükleyen adeta düşman bir rakip takıma transfer olmak profesyonellik falan da değildir. asla bu şekilde kabul edilemez.
  • 11670
    beni kendisi değil de galatasaray taraftarı şaşırttı.

    adamın karakterini, yaptıklarını falan görmemiş olabilirsiniz bunca zaman. desteği de galatasaray forması giymesine, sevilmesine bağlıyorum.

    ama şu süreçte; gerek benfica tarafına gerekse galatasaray hocasına vs yaptıklarıyla daha hala "gelmez, basın karalıyor kendisini" denmesi çok garip.

    transfer duyurusunda yapacağı kepazeliklerle o gözler açılır umarım.
  • 11671
    29.11.2023 galatasaray manchester united maçında galatasaray’ın 3. golünü attıktan sonra, hayri pıtır sevincini yapmayıp trübünlere doğru sert şekilde koşup kayıp ayağa kalkıp kafasını sallaya sallaya diklendiğini ve neler söylediğini, fener trasnfer videosunda umarım kullanır. yıllar önce serdar aziz de fenerbahçe transferi sonrası jailson’un kovalanma sahnesi ile şımarıyordu.
  • 11672
    çocukken fenerbahçeliydim, günlüğüm var, fotom var bla bla bla.

    ben de çocukken altıma sıçıyordum, sonra doğru olmadığını idrak edip bıraktım. yani doğru yolu buldum, gelişim gösterdim. iyi ben de bu yaştan sonra ben çocukken altıma sıçıyordum deyip tekrar sıçmaya başlayayım. ne güzel dünya...*

    örneklendirmemin absürtlüğünden de anlayacağın gibi çok umursamıyorum ben seni.
  • 11674
    transferi iptal olursa, transfer olmadan camiasız kalan ilk futbolcu olacak eski kanat oyuncumuz.

    kaptanlık falan yapması muslera varken çok da önemli olmadığı için gözümde oralara girmiyorum. iyi futbolcudur ama top kaybı konusunda benfica taraftarını bile bıktırmıştır kısa sürede. fenerbahçe'ye giderse de oradaki psikolojik ortamı kaldırması mümkün değildir. galatasaray taraftar baskısı olan ama içerde bir sevgi ortamı olan bir kulüp. fenerbahçe ise hem taraftar baskısı olan hem de içerde kimsenin birbirinden hazetmediği bir kulüp. galatasaray'daki ortamı kaldıramayan fenerbahçe'de kafayı yer.

    kendisi bizim ona ne yaparsa yapsın gol katkısından dolayı hiçbir şey demeden tapmamızı bekliyordu bakalım fenerde böyle bir ortam bulabilecek mi? mert hakan'a komutan diyen kitlenin sağı solu belli olmaz tabii.

    fenerbahçe'de gol katkısı verecektir ama takım iyi gitmezse ilk hedef de kendisi olacaktır. 5-6 milyon euro maaş hayatında arabistan dışında görebileceği bir maaş değil o yüzden değer mi bilemiyorum. uzun vadede emre belözoğlu, fatih akyel gibi camiasız kalacağı garanti. emre'ye efsane falan diyorlardı şimdi ana avrat sövüyorlar.

    edit: kendisine verilecek para birilerini rahatsız etmiş ki maaş teklifinin 3.5 milyon euro olduğuna dair sercan hamzaoğlu'na haber yaptırmışlar.
    https://x.com/.../1954624797582995626

    yakında benfica'da aldığından azına fenerbahçe'ye gelmeyi kabul etti falan haberleri de başlar. çok boş işler peşindesin yine ali ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın