3415
twitter'a göre ibn haldun'dan daha gezgin kişi. gitmediği arap ülkesi kalmadı herhalde. ömer hayyam twitter'a girse rubailerine katarmış.
3416
nihayet kurtulduğumuz ruhsuz, tembel topçu.
3417
katar ekiplerinden al duhail ile sozlesme imzalayan futbolcudur.
bizdeki durumuna gelince kendisi zaten sezon sonunda gidecekti. kalan odeme miktarimiz 2 milyon civari bir miktardi. en kotu ihtimalle bu parayi verip sozlesme feshi ile kurtulacaktik. ortada oyle kurtarilmis buyuk bir meblag yok.
elimizde ikisi de uzun kontratli olmak uzere bu sezon sonu 8 milyon zorunlu bonservis ve her sezon 2.1 milyon euro maas odeyecegimiz sakatlik sorunlari olan bir sol bek, hangi akla hizmet 2.5m maas bagladigimizi bilmedigimiz dumduz bir kanat oyuncusu var. bunlar yuzunden en kaliteli yerli futbolcularinin sozlesme gorusmelerinde sikinti yasiyorsun. asil bunlara bir cozum bulunursa o zaman bir seylerden kurtulmus oluruz.
3418
‘galatasaray bir his takımıdır. renklerine aşık, birbirlerini seven futbolcuların takımıdır. galatasaray feragat ve fedakârlıkla çalışacak, futbolcuların takımıdır. galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendisini düşünenleri sevmez. galatasaray bir halatı birlikte çekip hep birlikte üzülüp hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.
yukarıdaki baba gündüz'ün tanımına uymayan kendini beğenmiş, takım arkadaşlarıyla bağ kuramayan, fedakarlık nedir bilmeyen, yalnız kendini düşünen, takım gol attığında sevinmeyen hatta kendisi gol attığında bile sevinmeyen değişik hareketler yapan garip bir adamdı. suratındaki o garip ifadeyle takımın enerjisini düşüren bir tipti. şu tanima uymayan adamın, takımın yanından bile geçmemesi lazım.
3419
kendisinden kurtulduğumuz için çok mutluyum. ajax dönemi hatta chelsea 'de ara sıra parlamaları sayesinde büyük hayranlık duyuyordum. bizde tribünde üçlü çekerek transferi ve geçen sene son 5-6 hafta katkısı ile pozitif hatırlanacak işler de yaptı ancak bizdeki genel performans %70 kötüydü. 2,85 milyon euro yıllık maaşı vardı. en azından yarısından kurtulduk. ne kadar erken çıkarsak o kadar iyiydi. arap çöllerinde istediği gibi topu soluna çekip şut çekebilir ya da kosmamak için 30-40 metre pas atabilir.
3421
nihayet gittiği yazılan bezgin.
bundan sonra kendisinden beklediğimiz son bir iyilik var. kazara galatasaray’a transfer edilmesi yazılan her kuzey afrikalıyı telefonla arayıp “gitme galatasaray’a, orada seyirci bizi sevmiyor” demesidir.
hadi son bir iyilik..
3425
talisca ile yaşıt, talisca'dan daha kariyerli oyuncu.
bedavaya gönderdik. şu dakika geri istesek 7-8 milyon eurodan aşağı alamayız.
3426
2024-2025 sezonunda ocak sonuna kadar boştan yere maaş ödediğimiz ruhsuz herif. sonunda kurtulduk.
3428
takımımızla ilişiği kesilmiş olan faslı futbolcu. inşallah bu arkadaşa fesih için çok para vermemişizdir ve artık nasıl transfer yapılacağını öğrenmişizdir. bundan sonra takım aidiyeti olmayan, ruhsuz, kendisine, takım arkadaşına ve mesleğine saygısı olmayan futbolculardan uzak dururuz inşallah.