11 ekim 2025 bulgaristan türkiye maçında forma giydiği takdirde 100. milli maçına çıkacak oyuncu. büyük ihtimalle rüştü reçber’e ait olan 120 kez milli olma rekorunu da bikaç yıla kıracak.
müthiş bir maç oynadı. bu maç bir ölçü değil ama şu adama sıradan bir oyuncu muamelesi yapanlar komik oluyor. bu kadar laf edilmesinin sebebi de türk olması. yabancı olsa ağızlarının suyu akardı.
futboldan anlamama turnusolu. ığdırspor kıvamındaki bulgaristan karşısında çok başarılı paslar ile göz doldurmuştur. asdaffafss :d denk bir rakiple maç yaptığımızda: ufff hakan naapsın :(
brn kendisini çok tutmuyordum, yazın transfer döneminde olanlar sebebi ile de antipatik geliyordu ama 14 ekim 2025 türkiye gürcistan maçında şiir gibi bir performans ortaya koymakta. hatta sahanın en iyisi bence.
3261
dünyada en iyi duran top kullanan beş futbolcudan birisidir.
bu işin istatistiği, matematiği nedir bilmiyorum, çok iddialı olmak da istemem ama ben böyle net ve etkili servis yapan topçuya denk gelmiyorum. dünyanın en iyi takımlarını düşünüyorum. hiçbirinde bu kadar keskin orta kesen biri yok gibi.
osimhen ve barış alper gibi iki koşucunun olduğu takımın ana ihtiyacı. hatta aynı anda sahada olduklarında bir taraftan hakan'ın bir taraftan sara'nın kullandığı kornerler ile birçok maçı terlemeden bitiririz.
3264
milli takım arasındaki iki milli maçta da şiir gibi top oynamış futbolcu. bu takımın arda ve kenan da dahil en kaliteli oyuncusu bizzat kendisidir.
devre arasında umarım sarı kırmızı renkleri sırtına geçirebilir. gabriel sara izleyen taraftara toni kross etkisi yapacaktır. bize büyük katkı vereceğini düşünüyorum.
hakan yaklaşık 2-3 yıldır muhteşem futbol oynuyor. bizim burak yılmaz gibi yaş aldıkça daha da açılan bir kariyer geçiriyor bence. gelirse en az 2.5 sezon katkı alırız diye düşünüyorum.
3267
sara’nın olması gereken futbolcudur. keşke hakan transfer döneminde saçmalamasaydı, biz de inat etmeseydik. ilkay ile beraber durdurulamaz bir orta sahamız olurdu. osi de aradığı yılan pasları sürekli önünde bulurdu. müthiş bir orta saha oyuncusudur. milli takımın yıldızıdır. ondan sonraki yıldız ise tabi ki krnan bu arada. (bkz: 14 ekim 2025 türkiye gürcistan maçı)
3268
bu formunda bu kalitesinde bu elitliğinde galatasaray’a gelmek istemesi bir nevi osimhen fırsatına benzer bir durumdu ve biz “dzeko var en nesyri var cenk var” akıl tutulmasını yaşadık ne yazık ki.
3269
devre arası sara'yı iyi bir paraya satıp kapısını çalmamız gereken gönüllülerdeki aslan.
3270
milli takımda oynadığı 101 maçın en az 70 tanesinde haklı veya haksız yere eleştirildi, beklentilerden dolayı ezildi. sonunda hak ettiği değeri görmesine sevindim. kulüp performansı zaten kusursuza yakındı hep.
3271
iyi futbolcu ama okan hoca'nın baskılı, presli oyununa uyar mı pek emin değilim.
ayrıca geçen sene avrupa'da kalmak istediğini ve seviyesi düşene kadar bizi hiç düşünmediğini söylemedi mi? daha üç ay önce gs bonservisime 30, buna da 10 vermedi diye hemen ali koç'un kapısına gitmedi mi bu adam, inter'den fenerbahçe'ye gitmek için kolaylık sağlamalarını istemedi mi? bizim yöneticilerin ilgisini az bulduğu için kırgın olduğu haberlerini yaptırmadı mı? babası galatasaray'ı takipten çıkıp fb işi yatınca tekrar bize yanlamaya çalışmadı mı?
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa herkes bu kadar affedici mi oldu?