resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 2776
    --- alıntı ---
    https://x.com/...KEShTnP6Vfw&s=19

    egip bukmeye gerek yok.

    spiker sormuş: do you ever see yourself playing for galatasaray?
    hakan: i have to be honest actually not.

    konu kapanmistir. galatarasay'da oynamak istemiyor.

    35'ine geldiginde bu adami buraya gelmek isterse ve burada gormek isteyen herhangi bir sozluk yazari gorursem bu entry'i ozelden gonderirim.

    --- alıntı ---

    daha once yazdik, belirttik, 12 nisan 2024 tarihinde kendisinin soylemlerini oldugu videoyu da paylasmisim. twitter'da sozlukte ortalik yangina donmustu. ne balik hafizaliyiz degil mi?

    kendisi galatasarayli falan degildir. kendisi galatasarayliysa ben fenerbahceliyim. bak o derece.
  • 2779
    haberler doğruysa;
    - önce bizimkilere gelmek istediği haberini yolladı. bizimkiler kulübe 35, buna 10 veremezdi. bonservisi için kulübünden kolaylık isteyeceğini söyledi. inter geri adım atmayınca bizimkiler beklemeye geçti.

    - bu da alındı, omg ben ki koca hakan nasıl önüme kırmızı halı sermezler ve osimhen kovalamaya devam ederler dedi, babası takipten çıktı. bazılarına hakan alınmış gücenmiş diye haber yaptırıldı.

    - sonra fb'ye haber yolladı, beni alın. galatasaraylı iyi bir futbolcuyu almak mı, ali koç bu fırsatı kaçıramazdı tabii. hemen telefona sarıldı, gel yavrum seni istiyoruz. hakan bonservisi için kulübünden kolaylık isteyeceğini yine söyledi.

    - muhtemelen bonservis ali koça bile çok geldi, iş tıkandı. zaten bırak bonservis indirimini, hakan'ın intere ayrılma isteğini bile iletmediği söylendi.

    - hakan'ın 'fb'ye giderim haa ona göre' blöfü tutmadı, kulüp kılını kıpırdatmadı, taraftarı da karşısına aldı. ne olduysa baba tekrar gs'yi takibe aldı ve yeniden anlaşma zemini kovalamaya başladı.

    sarı kırmızıya aşığım başka takıma gitmem diyen birinin ve onun şark kurnazı babasının bu ucuz numaralarını kimse yemiyor artık.
  • 2781
    farkındaysanız hakan fenere gidiyor şeklinde bir telaş yok. bunun sebebi hakan'ın bizim primer ihtiyacımız olmaması. şimdiye kadar çok kere fenerbahçe ile girdigimiz yarışts ihtiyacımız olan topçuyu karşıya kaptırdığımız olmuştur ve bu bizde kaosa neden olmuştur. ama hakan konusu böyle değil. ortasahamıza o kadsr güveniyoruz ve hakan tipi birinin eksikliğini çekmiyoruz ki kimse yönetime de hakan'a da kızmıyor. isteyen fenere gidebilir modundayız. ali koç da muhtemelen bizde bu kadar yara açmayacağını görünce gerivites yapmıştır. floryanın kalbinden adam alıcaz geyiğini seven ali koç sanırım hakan'da umduğunu bulamadı.
  • 2782
    - 12 nisan 2024'te "galatasaray’da oynamak ister misin?" sorusuna "dürüst olmak zorundayım, aslında istemem. avrupa’da kalmak istiyorum. seviye düşmek istemiyorum" dedi. aynı röportajda 2 dakika sonra mls sorulunca "ınter’de mutluyum ama ne olacağını asla bilemezsin" diyerek açık kapı bıraktı.

    - o gün 50 farklı şekilde hem ınter’i hem galatasaray’ı kırmadan cevap verebilirdi ama "istemem" diyerek net konuşmayı seçti. aynı anda mls’e açık kapı bırakması da bilinçli bir tercih. mls'e olmaz demiyor ama galatasaray'a diyor.

    - mart 2025’te bir anda "bir gün galatasaray forması giymek şereftir" demeye başladı. yaklaşık 1 yıl önce galatasaray’ı istemediğini net şekilde söyleyen biri, şimdi "çok gelmek istiyorum" diyorsa bu inandırıcı değil. yok çocukluk hayalim, yok hep istediğim yer falan filan...

    - sonra, bir şekilde galatasaray'dan istediğini alamıyor, sonra rotayı fenerbahçe'ye çevirip, kısmen blöf yapıyor. blöf tutmayınca ve fenerbahçe de kendisine yeterince para vermeyi göze almayınca yine galatasaray'a dönüyor.

    5 yıl önce olsa kendisine ihtiyacımız var diyebilirdim. bugünün galatasaray'ında hakan kafa oyuncu olamaz. hele böyle cingöz taktiklerle yaklaştığı bir kulüpte işi olmamalı. yabancıların sahip çıktığı, gelmek için kulüplerine baskı yapıp karakter koyduğu bir ortamda, böyle bir türk oyuncu tam bir "adamcılık" krizi ve gruplaşması yaratır takımda. hoca yemeye çalışır, medya gücünü kullanıp aleyhte haber yaptırır.

    en istemediğim, en ihtiyacımız olmayan oyuncu tipi.

    malum msl röportaj linki: https://youtu.be/...N0P5cz2q0v&t=373

    edit: bakin, simdi de duygusal haber yaptirmalara basladi. bu tweeti, sizdirilan haberi ve soylemleri iyi inceleyin. tweet: https://x.com/.../1947408980223136227

    oglu hakan'i arayip "baba biz galatasarayliyiz, nolur baska takima gitme" demis. ben babami arayinca kimsenin haberi olmuyor mesela. oglundan telefon alan hakan mi sizdirmis bu bilgiyi, babasini arayan oglu mu? haber yalan da gercek de olsa iki durumda da amaci belli, fenerbahce'den istedigini alamayan hakan'in galatasaray'a geri yanlamasi.

    istemiyoruz kardes. galatasaray bizim daha buyuk cocukluk askimiz. biz bu takim icin cebimizden para veriyoruz, sen ise bu onuru yasamak icin para istiyorsun. cocukluk aski olan bizimki. seninkisi kendini yamama cabasi.
  • 2785
    https://x.com/...411050661613686?s=46

    https://x.com/...408980223136227?s=46

    fenerbahçe blöfüne ne galatasaray taraftarı ne de galatasaray yönetimi papuç bırakmayınca yeni bir imaj düzeltme çabasına girmiş. yemezler.

    avrupa listesinde zaten yabancı sayılıyorsun. ligde de yerli oyuncu problemimiz yok. oyun stilin bizim aradığımız tarz değil.

    enzo millot hem yetenek, hem yaş, hem maliyet, hem de olası satış açısından hakan’dan çok çok daha doğru bir seçim. hakan fener’e gidip isterse kaptanlık yapabilir.
  • 2789
    https://x.com/...416910347571554?s=46

    anlaşılan fenere transferi yatınca tekrar galatasaraylı olmuş. ismini gündemde görünce midem bulanıyor artık. açık açık yazayım eğer bu saatten sonra galatasaray’a transfer edilirse hiçbir şekilde taraftar olarak destek vermeyeceğim. çünkü artık o fenerin çocuğu. ben daha yüksek tekliflere rağmen galatasaray’ı isteyen emre akbaba, emre kılınç gibi topçuları hayatım boyunca seveceğim ve bu isimleri futbol hayatları bittikten sonra da destekleyeceğim. biz beşiktaş’a galibiyet golü atan hasan kabze’ye hala sevgi ve saygı gösteren bir camiayız. bakın saydığım isimlerden daha büyük olan hasan şaş, metin oktay, hagi’ye değinmedim bile.
  • 2790
    zamanında kimseye yapılmayan linç kendisine yapılmakta şu an.

    her türlü ısrar, baskı, tehdit ve de başarı vaadi varken almanya yerine türk milli takımını seçen adam galatasaray yerine fenerbahçe’de oynamaz. bu milan’dan inter’e geçmek gibi değil.

    ayrıca neden gelmek istediği, bu işte ne faydası olacağı önemli değil galatasaray için. italya’daki meseleler doğru ya da yanlış yersiz spekülasyon. önemli olan kendisi gibi bir futbolcunun transferinin ihtimali.

    rasyonel ve realist olmak lazım, kendisi önemli oyuncu ve önemli katkı sağlar. her oyuncu da satış düşünelerek alınmaz, kimi satabiliyoruz ki sanki. önemli olan başarı.
  • 2793
    bir yandan galatasaray'lıyım falan derken diğer yanda da orada burada fenerbahçelilerle konuşma videoları düşen, ne yaptığını kendisinin de bilmediği baya sıkıntılı bir tip çalhanoğlu. ayrıca kaç gündür yazmayayım diyorum ama dayanamayacağım; bu adam gebe karısıyla araları bozulup magazine düştüklerinde belki çocuk benden değil falan diyebilecek tıynette ve karakterde bir adam. bahsettiğim hanımefendi şimdiki eşi oluyor aynı zamanda. en hafif tabirle böyle bir karakterin ya da karaktere sahip olmayan herifin gs'de işi ne? bu olay harici ne tip bir adam olduğu son 4 günde fazlaca belli oldu. bu seviyede kendini kaktırmaya çalışan başka bir topçu görmedim ve daha italya kaynaklı bir sürü soruşturma muhabbetleri var, oraya hiç girmiyorum. bu herif takıma gelirse takım içinde de sıkıntı çıkarır, çok net.
  • 2796
    sürecin başından beri erken konuşmayıp bekleme taraftarı ve kendisinin bizim sistemimizde pek de yeri olmadığını düşünen biri olarak iş, fanatik amigo fenerli bir muhabirin fenere gelmeyi çok istiyor algısına doğru gidiyor. dedikoduların çıktığı anda direkt yalanlamaması işe benzin döktü tabii de bu arkadaşın gerçekten fenere gitmek istediği üzerinden hep yorumlar yapıldı. gerçekten adam fenere evet dememiş ve gitmek konusunda hiç bir zaman sıcak olmamışsa biraz fevri bir tepki olmuş olmayacak mı? he bu dedikodulara sessiz kalması bizle yapılan transfer görüşmelerinin bir kozu olarak kullanmak içinse çok yanlış bir strateji ve tepki almasını olağanlaştıracak bir durum. ama yine de eğer fenere gitme niyeti hiç bir zaman olmamış ve bir algı kurbanı olmuşsa tepkinin linç düzeyine varması içime pek sinmiyor açıkçası.

    https://x.com/...ohGDQ9j2EW1S0cmT-6Bw
  • 2797
    yanlış oynadığı veya babasının oynadığı kumarda kaybeden bir futbolcu. tek suçu bu. papazlık yapıp medyaya haber salınca panik yapıp tekrar ilgileneceğimi ve bizim teklif yapacağımızı düşündü. belki sosyal medya bu boyutlarda olmasa öyle de olacaktı ama sosyal medyada bu çok ters tepti ve elinde patladı. ben şahsen suyun öteki tarafına da gideceğini düşünmüyorum. ama italya'dan ayrılmak istemesinin sebepleri çok farklı. o yüzden ya eylül'e kadar sakin geçecek eylül'de bir teklif yapılacak ya da oradan başka bir ülkeye geçecek.
  • 2799
    hakan tam sorunlu bir gurbetçi profili. yanlış hatırlamıyorsam 433’ten metecan ile röportaj yaparken yorumlara bakıp sinirlenmişti. metecan ne oldu diye sorunca bak ne yazıyorlar diye triplenmiş üstüne.

    bu kulübün vizyonu bu ülkeyi aştı artık. hakan’ın triplerini çekemez. nasıl ki hakan geçmişte bu seviyede kalmak istiyorum demişti. artık hakan bizim seviyenin gerisinde. aklınca bir kumar oynadı ama iflas etti. eğer türk sayılmıyorsa fenerbahçe’ye transferi beni üzmez, kızdırmaz.

    ben şahsen kendisinin gelmesini istemiyorum. gelse dahi çok ısınabileceğimi de sanmıyorum. orkun, osimhen ve hakan. sizce kim taraftarından değer görmeli?

    fenerbahçe çalım ayağına sahiplenecektir mert hakan gibi. düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı. fenerbahçe değişik camia. geçen sene emre b. haindi şimdi yine efsane. mhy’nin komutan olduğu yerde genelkurmay başkanı bile olabilir biz almadığımız için.
  • 2800
    burhan can terzi’ye “basında yazılanların çoğunun gerçeği yansıtmadığını” söylemiş. italya’ya dönüyormuş.

    https://x.com/...NR1SzsAHvAdMZxci79jA

    kardeşim madem yazılanlar yalan, çıkıp itiraz etsene. kendini neden fenerbahçe medyasına meze ediyorsun.

    dün dediğim gibi, transfer sezonu uzun. geç de olsa çark eden hakan çalhanoğlu’nun ağustos sonu gibi galatasarayımızın formasını giyeceğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın