*

  • 926
    euroleague bubble ortamına katılamayacak takım. korkulan oldu ve covid-19 yüzünden 1-4 aralık tarihindeki turnuvaya katılamayacağız. 3 oyuncumuzun testi pozitif çıkmış ki bu sayı artabilir. 3 maçımız vardı bu dönemde. ne olacak şu an bilmiyoruz ama tam da zamanında hastalık baş gösterdi takımda yani. bu kadar şanssız olunur anca. geçmiş olsun ne diyelim.

    https://twitter.com/...992205355671553?s=19
  • 927
    2020-2021 euroleague grup maçlarının ilk yarısını kaçırmak durumunda kalan takım. idari karar ilerleyen günlerde verilecek fiba avrupa yönetimi tarafıdan. 2019-2020 sezonundaki takım çok hak etmişti bu turnuvayı, yazın dağılmasına göz yumuldu. bu sezon kurulan takım da geçen sezonki takımın bıraktığı yerden devam ediyordu ki bu durum müsade etmedi. kaderin cilvesi; geçen sezonki takımın iki yıldızı da aynı gün farklı bir sahada farklı bir takım forması altında sezonu kapattı...

    21 kasım'da izmit belediyespor deplasmanına çıktı takım, asena yalçın maç öncesi testte pozitif verince forma giyemedi. o maçtan sonraki testte izmit belediyespor'da 4 oyuncuda virüse rastlandı. 25 kasım'da istanbul'da hatay ile oynadı takım, o ekipte de 2 sporcu test sonuçlarından dolayı maça çıkamadı. maç sonrası testlerde de pelin derya bilgiç ve cansu köksal'da malesef virüse rastlandı. bugün 29 kasım ve bubble sonrası ligdeki ilk maçımız 9 aralık günü çukurova'ya karşı. şu an izolasyonda olan takımın o güne kadarki 10 günlük süreçte virüs anlamında tamamen net olacağı bile muamma iken arada şehir değiştirtip 3 maça çıkarmak her anlamda riskli olacaktı.

    umarım 3 kişiyle kalır ve onlar da çok sorun yaşamadan atlatır...
  • 928
    koç efe güven gündeme dair açıklamalar yapmış.

    https://twitter.com/...848477256364032?s=19

    meltem yıldızhan sakatlanmıştı ve covid-19'dan dolayı 3 oyuncumuzdan şu an yararlanamıyoruz ama diğer oyuncularımızda herhangi bir sıkıntı olmaması sevindirdi. önümüzde 2 lig maçı var ve o maçlardan sonra da dönerler muhtemelen. o maçlarda genç oyuncularımız daha çok sorumluluk alacak ve umarım üstensinden gelecekler.

    euroleague maçlarımız da yine covid-19 yüzünden iptal olmuştu ama oynayabileceğimizi söyledi koç ve bugün açıklanması bekleniyormuş. bu çok daha sevindirici bir gelişme oldu bizim için. aynı zamanda grupta oynanan maçlarda da güzel sonuçlar geliyor. gruptan çıkma şansımızı da yüksek görüyorum.

    biraz zorlu bir dönem olacak bu 1-1.5 ay ama üstesinden geleceklerine inanıyorum. umarım kazasız belasız geçeriz bu dönemi.
  • 929
    euroleague maçlarına düzenleme getirilen takım. covid-19 nedeniyle sopron'un ev sahipliği yaptığı bubble ortamına gidememiş ve grupta oynamamız gereken ilk 3 maça çıkarmamıştık. şimdi 15 ve 17 aralıkta sopron ile karşılaşacağız; 2. bubble'da sopron ile yapacağımız maçı da yapacağız. diğer maçlar da ocak ayında olacak ama tek seferde mi olur onu şu an bilmiyorum. takımımız için hayırlısı olsun.
  • 933
    euroleague womenda çeyrek finale yükselen takımımızı tebrik ederim. çeyrek finalde fenerbahçe ile eşleştik. yanlış bilmiyorsam çeyrek final maçları mart ortasında oynanacak. o zamana kadar şartlar zorlanıp skorer bir oyuncu daha takıma katılırsa eğer söz sahibi oluruz. ayrıca mart ortasına kadar prince ve angel'in iyice forma girmesi lazım. ben yarı final için umutluyum. başarılar diliyorum takımımıza, ayağınıza taş değmesin kızlar.
  • 934
    kadınlar basketbol süper ligi 2020-2021 sezonu playoff yarı final serisinin başlamasına 2 gün kala yapılan rutin testlerde 5 oyuncusunun covid-19 testi pozitif çıkmış olan takım. yönetmelik gereği erteleme yapılması için en az 6 oyuncunun yani kadronun yarısının pozitif olması gerekiyor. yarın tekrardan test yapılacak, eğer 6. bir vakaya rastlanmazsa seri beş maça uzasa dahil covid-19 olan 5 oyuncusundan yararlanamayacak.

    bria hartley'in sakatlanmasıyla başlayan süreçte sakatlıklar bir kenara ailesinin isteğiyle takımdan ayrılan oyuncu oldu, ailesindeki bir vefatı bahane edip ayrılan oldu, sakatlığı bahane edip ayrılan oldu. daha önce 3 oyuncumuzda covid-19 virüsüne rastlandığı için gerekli seyahat izinleri alınamayınca euroleague'deki fikstürümüz değişmişti. bu sefer de yarı final serisi öncesi bu olay patlak verdi.
  • 936
    2020-2021 sezonunda görevini yerine getiren takımımız. ligde 2. olduk ve euroleague'de çeyrek final yaptık. daha fazlası, özellikle de bu bu sezon yaşadıklarımızı da düşünürsek büyük sürpriz olurdu.

    aslında ömer yalçınkaya gittikten sonra yapabileceğimizi yaptık. sezon ortasında da iyi oyuncular getirdik ama çokça şansızlık yaşadık. tabi bazı oyuncuların gitmesini de şansızlıkla açıklayamam ya, neyse.

    sıkıntı şu ki; tam kadro olsaydık da bu fenerbahçe ile mücadele etmemiz çok çok zor artık. ligin en iyi 2 takımı arasında bu derece fark olması da üzücü. yine aynı fener seneye de kadrosunun önemli isimlerini koruyacak ve transfer hamlelerine de başladı. bizde durumlar yine belirsiz. sonucu belli olan bir mücadeleye giriyoruz artık her sene. buna rağmen ellerinden geleni yapmaya çalışıyor takım ve efe güven. her zaman saygım sonsuz bu şubenin koçu ve oyuncularına ama eskisi gibi heyecanla izleyemiyorum ve sanki bu daha da böyle gidecek gibi.

    umuyorum eski güzel günlere bir gün döneriz. taraftardan bir beklentim yok da gerçekten bu şubeye önem veren bir yönetim görmeyi dört gözle bekliyorum.*

    not: madem bütçemiz az, ben olsam artık yerli oyuncu transferi yapmaz ve tüm yatırımı yabancı oyunculara yapardım. yanlarında da yerli olarak altyapı oyuncularını kullanırdım. belki böyle rekabeti arttırabiliriz. diğer türlü idareten aldığımız yabancılarla hücum edemiyoruz. yerli oyuncuların katkısı da hep sınırlı oluyor zaten.*
  • 937
    13 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe kadın basketbol maçıyla basketbol fıba kadınlar avrupa ligi'nde ilk kez bir türk takımı şampiyon olan takım idi. üzerinden hemen daha bir ay geçmeden 5 mayıs 2014 galatasaray fenerbahçe kadın basketbol maçıyla da türkiye kadınlar basketbol süper ligi şampiyonu olmuştu bu takım.
    üzerinden yıllar geçse de nefret ve küfürle anacağım dursun aydın özbek yönetimi ve mustafa cengiz yönetimi sayesinde derdest edilmiş galatasaray spor kulübünün şubelerinden biri olmuştur.
    sporun beşiği galatasaray'ı sadece futbol takımına indirgediler, o da fatih terim olmasaydı çoktan ters kelepçe teslim edilmişti kurulu düzene.
    11 mayıs 2021 galatasaray fenerbahçe kadın basketbol maçıyla sessiz sedasız geçiştirilmeye çalışılan final serisindeki süpürülmeye sebep olanlar bir daha bu kulübe taraftardan fazlası olamasın.
    temsil niteliğine haiz olmayanların reklam alanı değildir bu koca kulüp.
  • 943
    hüzünlü bir şarkının hiç bitmeyen nakaratı.

    sponsoru yok. taraftarı yok. salonu desen var ama soyunma odası neredeyse yok. yöneticisi takıma düşman. takımı yöneticilere düşman değilse bile tiksinerek bakıyor. her maçı ayrı bir eziyet ve sürekli maçı var. destek olan yok ama nedense eleştiren, yerden yere vuran, hakaret eden bir milyon insan var.

    bir de müzesinde 3 tane avrupa kupası var. bir tanesi o kupayı alıp ezeli rekabette üste çıkmak için 20 senedir her sene 2 milyon dolar harcayıp da istikrarlı şekilde babayı alan ezeli rakibin elinden alınmış. zaten kabahatlerin en büyüğü o kupa(lar)...

    ben ki "sen şube hakkında bu kadar çok şeyi nasıl bilebiliyorsun anlamıyorum" lafını defalarca duymuş insanım. burak elmas'ın seçim sürecine damgasını vuran clubhouse maymunlukları sırasında bir dolu insanla tanıştım. basketbol şubesinin asıl sahibi olan, basketboldan anlamayan ama adamcılıkta ve caka satmakta master seviyede olan. zaten ismen tanımasak da biliyorduk, yaşıyorduk yaptıklarının bedelini...

    bunların yüzüne sövmüşlüğü olan arkadaşım da var, binbir platformda binbir şekilde yüzünlerine yedikleri naneleri çarpmışlığım(ız) var, bunların tezgahını bozmak adına kendi kendini sürgün eden bile var.

    utanmıyorlar.

    belki bir mucize olur, birileri bu takımı kapatır. federasyon bir şeyler yapar, entegre olamayıp lige çıkamaz hale geliriz.

    belki elde kadehle cemiyette orada burada caka satamaz hale gelip "bir takımı ayakta tutamadınız" diye dalga geçilince bir parça utanırlar.

    hani doğru düzgün bir takım, yönetim, sponsor vs. olacağından değil. maksat içimiz soğusun...
  • 946
    bir sube gelenegi olarak yine yabanci oyuncu kacmasi sorununu yasayan takimimiz. sene oldu 2022, ulkenin en buyuk spor kuluplerinden biri olarak, en amator olaylari yasamaya devam ediyoruz, inanilir gibi degil. amerikali oyuncumuz riquna williams hakkinda iddialar ortaya cikmisti takimdan ayrildigina dair, guya resmi siteden de takim kocu efe guven aciklama yapti, ama neyi aciklamis ben anlayamadim, komedi resmen boyle bir yazi paylasmak bile. gitmis oyuncu yine belli ki, mesele de yine maas odememedir buyuk ihtimal, gercekten biktim, utaniyorum artik. sportif basarisizlik falan vallahi bu kadar uzmuyor, sadece kulubun duzgun yonetilmesini ve armayi tasiyan takimlarin, sporcularin, yoneticilerin ismimize yakisir davranmasini bekliyorum bir taraftar olarak.

    https://www.galatasaray.org/...enden-aciklama/50130

    ayrica euroleague women'da onumuzdeki hafta fransa'da oynayacagimiz mac da, covid vakalari yuzunden ertelenmis.

    https://www.galatasaray.org/...muoyuna-duyuru/50131
  • 947
    mücadele ettiği euroleague women'de sezon başında kurulan kadrosuyla mücadele ettiği periyodda rakiplerin de sürpriz sonuçlarıyla grup liderliğine kadar yükselmişken basiretsiz yöneticilerinin aşırı yüklenmeden perte çıkan oyuncuların yerine yenisini koyamaması sebebiyle sessiz sedasız avrupa macerasına grup maçları bitmeden noktayı koymuş olan takım.

    her sene inatla yapılan yanlışları, kaçan fırsatları ve yöneticilerin gevşek gevşek "biz başarı istemiyoruz, altyapı modeli kurmak istiyoruz" şeklindeki yalanlarını düşündükçe insan gerçekten nefret eder hale geliyor artık...
  • 949
    şubeden sorumlu bir yöneticisi fatih terim'i yiyebilecek kadar, öbür yöneticisi de ligin sefiri fenerbahçe'yi sabote edercesine 3 yabancı sınırı koydurtabilecek kadar "kudretli" olan takım. başında böyle iki tane muktedir yönetici varken kendisinin sersefil sürünmeye devam etmesinin tek bir açıklaması kalıyor, başındaki iki yöneticinin ihanet derecesinde takımı sabote etmeleri...
  • 950
    uzun yıllardır galatasaray yönetimleri tarafından arka plana atılan ve değersizleştirilen basketbol takımı. mevcut sezonda, uzunca bir süre sponsor bulamamış ve kısıtlı kadro derinliği sebebiyle birçok maçta altyapısından yetiştirdiği genç basketbolcularla mücadele etmek zorunda kalmıştır. müzesinde 13 kadınlar basketbol süper ligi şampiyonluğu, 11 türkiye kupası şampiyonluğu, 8 cumhurbaşkanlığı kupası, 1 euroleague şampiyonluğu, 2 eurocup şampiyonluğu ve bunların haricinde çeşitli dereceleri olan takımımızın bir an önce hak ettiği değeri görmesi, tekrardan aldığı kupalar ve elde ettiği başarılarla adından söz ettirmesi gerekmektedir. umarım mevcut yönetim ve gelecek olan yönetimler takımımıza sahip çıkar ve hak ettiği değeri gösterirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın