sistemimizin en önemli silahlarından. yani yeri dolmaz. bu takım 10 yıl sonra böyle bir ön liberoya sahip oldu kolay kolay bırakmamak gerekir. hem savaşçı hemde teknik bir oyuncu.
italya yolcusuymuş, hakikaten artık kabak tadı verdi sevgisini de tüketmek üzere..
2828
an itibari ile attığı tweette italya'ya gidiyormuş. acaba juventus'un kampına mı katılacak(u: :( )
2829
transfer hikayesi pembe dizi senaryosunu aratmayacak çeşitlilikte olan futbolcu. ancak gözü kapalı bonservis ücreti, yıllık ücret veren yönetim söz konusu melo olunca bir anda değişti. heralde daha iyisini daha ucuza buldular!
2830
2 aydır dana gibi yatıp ve teklif edilen astronomik parayi kabul etmeyerek kendisinden iyice soğutmuştur. bakalım teklif ettiğimiz 4 küsur milyon euronun yarısını kim verecek.
2831
şeyini çıkardın arkadaş geliyosan gel artık, gelmiyosan da uzatmayalım bitirelim bu ilişkiyi.
"tüm hayranların seni istiyor" sorusuna "ben de" diye cevap vermiş.
2833
ben artık melo konusunda yönetime kızmıyorum. çünkü olay gerçekten de çok farklı boyutlara geldi. şimdi düşünüyorsun, lan amrabat'a 8 milyon euro verildi, melo için mi vermeyecek yönetim? e vericek tabi. bu adamlar bu işi bilmiyor sanki. yani anlaşılacağı gibi sorun juventus ile değil. e peki melo konusunda ne var? menajer saçmalığı. abi 3 milyon euro teklif ettiğimiz adamın menajerine de 3 milyon vermek nasıl bir saçmalık? gerçekten de öyle bir şey olacaksa gelmesin melo falan. önce gitsin orospu çocuğu menajerinin kulağını çeksin.
açıkcası artık melo'nun tripleri de bana yapmacık gelmeye başladı. bir oyuncu bu kadar çok gelmek istiyorsa gelir. sanki bedavaya oyna diyoruz. kaldı ki kendisine iyi de bir ücret verildi. bu adam gelmek istiyor ama menajeri izin vermiyor öyle mi? yemezler bebeğim. danışıklı dövüş bildiğin işte. menajeri ne yapıyor da 3 milyon euro istiyor abi? melo efendi sen de çok gelmek istiyorsan menajerine restini çekmiyor musun? nedir yani bu? gelecekse gelsin, gelmeyecekse de bir an önce gelmiyorum diye açıklasın. melo'nun eksikliğini elbet hissederiz ama kimse galatasaray'dan büyük değil. kimse galatasaray'ı böylesine peşinden koşturamaz.
efendi olsun.
2834
twitter dan gelecek sene hangi takımdasın sorusuna hala bilmiyorum demektedir. o bu değilde gs yönetimi için melo konusunda son gün bu gündü ali dürüst resmi siteden cumaya kadar süre verdiklerini söyledi ve melo hala durumuna ilişkin "belirsiz" yorumunu yapıyor taraftara.. galiba artık romantizmi bitirip gerçek dünyaya dönmenin zamanı geldi...
2835
kendisi yüzünden google translate'dan çıkmıyorum. az önce şöyle bir diyalog yaşamıştır twitter'da.
- guardate! noi , come gli appassionati di galatasaray , vi vogliamo bene...ci dica una cosa! vieni anche tu? non vieni? (bakın! biz, galatasaray taraftarları olarak, sizi seviyoruz ... bize bir şey söyleyin! geliyor musun? gelmiyor musun?)
- no lo so,magari! (bilmiyorum, belki!)
2836
bir futbolcu gerçekten bir takımda kalmak istiyorsa gereken fedakarlığı yapar. melo'yu severim iyi futbolcudur bu sezon çok büyük katkı vermiştir takıma evet. ama bütün suç gerçekten yönetimde mi? evet belki imparator'un dediği gibi ilk iş melo'yu bitirmekti. yönetim burda hatalı olabilir. ama konunun bu kadar uzamasında sadece yönetime kızmak biraz saçma geliyor bana.
hemen hemen aynı şeyleri hamit içinde yazmıştıım. bu takım herkese hak ettiği parayı öder kimsenin şüphesi olmasın. ayrıca futbolcuların gelip geçici olduklarını unutmamak gerekiyor.
2837
demin birisinin, galatasaray'a gelecek misin?, sorusuna, bilmiyorum allah bilir!, gibi luganoca bir cevap vermiştir. usanıyoruz artık.
2838
şimdi "gelecek misin" sorusuna, "allah bilir" demiş. buradan şunu çıkartıyorum ki; dönmese de türkiye'deki jargonu çözmüş adam.
1 ağustos 2012 olimpija ljubljana galatasaray maçı sebebiyle kafile pazartesi veya sali gunu slovenya'ya gecer. abdurrahim albayrak ile umit davala veya baska bir yonetici oradan italya'ya hareket eder. juventus'u baglarlar, melo'yu alirlar ve beraber istanbul'a donerler. ne guzel mutlu son. (bkz: beyin bedava)
transferin detayını anlatan çıkar mı bilmiyorum her iki tarafa da güzel laflar hazırladım. nedir bu arkadaş? geleceksen gel. bari bir yerde idman falan yap. on ikisinde maç var hala nelerle uğraşıyoruz. yaşanan olaylar melo'nun nezdimizdeki yerine zarar verecek; kaçınılmaz.
2843
sakız gibi uzadı bu adamın transfer işi.. hele son günlerde çıkan haberlerle birlikte artık iyice haddini aştı bu mesele.. sabıkalı, avrupa'da kimsenin kolay kolay uzun süreli sözleşmeye yanaşmayacağı bi adam için koskoca galatasaray kulübünün riera'ya yumruk atmasından dolayı verilen para cezasını da iptal edeceğini okuyorum bazı yerlerde.. eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun.. hani hiçbir futbolcu vs galatasaray'ın üstünde olamazdı? bu ne demek? ben seni affettim ne olursan ol gel, riera gidicek ama yerine yeni kurbanlar bulursun sen istedigini tokatla agaya beleş! bi adam için bu kadarı da fazla..
daha önce iki kez vurguladım hazır yazmışken yine söyliyim bu adamı kiralık oynatırsan eyvallah da 5 yıllık sözleşme koyarsan önüne çok ciddi iş açacak potansiyele sahiptir.. gelmesini şahsen çok istemiyorum, geldiği takdirde özellikle avrupa'da bizi sık sık eksik bırakıcağını düşünüyorum ama umarım yanılırım..
onun bize ihtiyacı>bizim ona ihtiyacımız. bizde oynamaktan alacağı haz> herhangi bir takımda oynamaktan alacağı haz. bizimle avrupada alacağı üst düzey bir başarı> ne var ne yoksa *
2846
son attığı tweet "airport, destination italy!" olan futbolcu.
2847
teoman cem kadıoğlunun twitterda kendisine son teklifi yaptıklarını ve artık bundan sonrasının meloya kaldığını tweetlediği futbolcu. ardından melo da italyanın yolunu tuttuğunu tweetlemiş. yani bu mesele kapanmışa benziyor. melonun gidişine üzülürken dallanıp budaklanan ve bir türlü sonuçlanamayan transferin sonunda sonuçlanmasına sevindim. yine de gitmeyeydi iyiydi.
melo'nun galatasaray'a transferi için rus kulübü spartak moskova'nın bir tehlike oluşturduğundan, resmi müzakere niteliğinde olmasa da son birkaç saat içerisinde juventus ile irtibata geçerek oyuncunun durumunu sorduğundan, ünal aysal'ın melo için torino ekibine peşin 4.5 milyon euro tutarında yeni bir teklif yapacağından, juventus'un ise 6 milyon euro istediği için aradaki farkın 1.5 milyon euro olduğundan, ancak bu noktada melo'nun tercihlerinin belirleyici olacağından bahsedilmiş.