kendisine zerre kızmadım. zira çapı bu. üzerine gelen hücumcuya dannn diye dalmak, penaltıya sebebiyet verip şampiyonluğun kendisi yüzünden kaçacağını düşünerek penaltı noktasını kazmak... çapı bu işte.
sonra da diyolar ki "biz neden avrupa'da başarılı olamıyoruz?".
bu yapılanlar sadece türkiye'de işe yarıyor da ondan.
156
neredeyse fenerbahçe'ye bile yakışmayan oyuncu. ne kadar aşağılık sen düşün artık.
midemi bulandıran fenerbahçeli oyunculardan sadece biri ve bu aralar en revaçta olanı..* hani bu ve benzerleri sporcuysa bizimkiler ne? bizimkiler sporcuysa bunlar ne?
18 nisan 2010 fenerbahce besiktas macinda asli görevi olan dövüş sanatlarını bir yana koyup, kendini geliştirme konusunda arkeolojiye de el atmıştır. doktoraya bekleriz.
162
18 nisan 2010 fenerbahçe beşiktaş maçında kendisine, armasına, camiasına yakışan hareketi yapmıştır. maçın başında ibrahim toraman'ın saçını çektiğini de unutmamak gerekir.*
163
futbolu bıraktıktan sonra istanbul büyükşehir belediyesi fen işleri müdürlüğünde çalışacaktır. zaten yetenekli olduğunu gören kadir topbaş da kendisine teklif götürmüştür.
164
şimdi aldığım bir habere göre de penaltı noktasını kazmasını ergenekon soruşturması kapsamında silah ve bomba aramak için yaptığını söylemiş.
kucukken topu insaata kacmis ve ne olmussa orda olmustur. artik kazma ile arasinda ne gibi bir munasebet gecti bilmiyorum.
168
bu hafta penalti noktasini kazan haftaya gotum gotum kaleleri de kucultur.
169
kedi gibi bokunu örtmüştür.
170
fenerbahçe taraftarının sahadaki izdüşümü.fenerbahçe kültürünün en iyi temsilcisi.eminim azizin en sevdiği futbolculardan biridir ve dünkü hareketiyle gözün kahraman olmuştur başkanın.
171
kendisini ilk hangi fenerli köşe yazarının savunacağını merak ettiğim futbolcu müsvettesi. kılıflarıda hazırdır işte bilica şampiyonluğa inanmış ondan yapmıştır bu hareketi diye savunacaklardır ve kendisi olası başarılarında kahraman ilan edilecektir. bekliyorum sözlük.