resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 5712
    takıma transfer ettirdiği bir dolu işe yaramayan oyuncudan (en az 10 tane) yeni kurtulmuşken, (ki bazılarından hala kurtulamadık ve maddi açıdan büyük zarar ettik) geri dönmesinin hiç yeri olmayan eski yönetici. yeni ndombele, ziyech, zaha, zaniolo, demirbay, yusuf, tete, aurier ihtiyacında olanlar tabii başka bir takımda kendisine şans verebilir. transfer ettiği 20 futbolcudan 10 tanesi patır patır dökülmüş yöneticiye savurması için bir 50 milyon euro daha emanet edilmez. ha mevcut transfer komitemiz ondan iyi mi? değil tabii. ama kötünün çaresi bir başka kötü olamaz. çıkıp, torreira, davinson transferleri falan övülecekse öyle hedef tutturmalar ondan sonraki yönetimde de var mesela. eren, osimhen, lemina gibi. galatasaray transfer komitesi son 2 sezondur ne onunla ne onsuz iyi bir performans vermemiş ve milyonları sokağa atmıştır.
  • 5715
    aldığı ya da alınmasına önayak olduğu futbolcular, geldiğinde ağızımızın suyu akmamış mıydı?
    şu andan bakıldığında sallamak kolay tabi. ayrıca alınan oyuncuların çoğundan zarar etmeden veya iyi kötü fayda alarak yolları ayırdık/ayıracağız.

    ayrıca yaptığı en büyük iş zaten transfer yapmak değildi. yöneticilik döneminin öncesinde de maddi/manevi neler yaptığı çabuk unutuluyor maalesef.

    şu an takımımıza ailesaray gibi lakaplar takılmasının en büyük faktörlerinden biridir. florya'nın kalbine inmiştir ve orada yer etmiştir.
  • 5717
    takıma kazandırdığı, performansı ile hayal kırıklığı yaratan hemen hemen tüm topçular neredeyse geliş maaliyetlerine elden çıkartılabilmiş yöneticidir. aralarında zaniolo gibi kar edilen futbolcular da oldu.

    tutmayan, maaliyet olarak değmeyen ve performans olarak geride kalmış bir kaç futbolcu üzerinden kendisine yüklenilmesi, bel altından vurulması tamamı ile art niyet göstergesidir.

    ben bu kişilerin gerçekten de piskolojik problemler sebebiyle olur olmaz yerlerde herşeyin en kötüsünü düşünmek gibi depresif sorunlara sahip olduklarını düşünüyorum. zira bu kişiler cicaldau'lu, emre kılınç'lı takıma mauro icardi, lucas torreira, davinson sanchez gibi isimleri neredeyse bedavaya kazandırıldığından hiç bahsetmiyor mesela.

    hatta şöyle söyleyeyim, yönetimin 17 milyon euroya sırtında taşıyarak bayern'e satacağı sacha boey'i inat edip 30-35 milyona çaktığını da hiç konuşmuyorlar. velhasıl kelam, kendisi ile yapılan transfer - maaliyet eleştirileri belli bir ölçünün üstünde net galatasaray düşmanlığıdır.
  • 5718
    mümkünse hemen göreve başlaması gereken büyük galatasaraylı. dursun aydın özbek efsane başkan olarak anılmak istiyorsa yapacağı tek şey var. halihazırda görev yapan kavukçu, hatipoğlu gibi kişileri kulüpten uzaklaştıracak ya da erden timur'un altında olacak şekilde görevlendirecek. futbolun yönetimini tamamen timur'a bırakacak. kendisi de inşaat mı yapıyor, devletle ilişkileri mi yürütüyor ne yaparsa yapsın. erden timur'la en az 10 sene ambargo koyulur bu lige ve bence en az bir avrupa kupası gelir. buna yürekten inanıyorum. mevcut yönetimde böyle bir vizyon olduğunu düşünmediğim gibi süreci yönetemeyeceklerini de adım gibi biliyorum. erden timur lütfen git konuş başkanla. al bu görevi. onlar vermez biliyorum ama lütfen galatasaray için yap. bu fırsatı kaçırmamalıyız.
  • 5719
    başarılı ya da başarısız tartışması ayrı bir konu. ben başarısız olmadığını düşünenlerdenim. kendimce argümanlarım var defalarca yazdım. aksini düşünene de saygı duyuyorum.

    ancak daha önemli bir husus var. erden timur galatasaray’ın transfer tonunu belirlemiştir. olması gereken tonu hatırlatmıştır camiaya. paramız var harcıyoruz tonu değil ama bu. içinde güney amerika, italya gibi duraklar, pozitif karakterli oyuncularından tecrübeli isimlerine ordan potansiyeller barındırmasına kadar detay var burda. uzun süredir kaybetmiştik bu tonu. ünal aysal döneminde paramız vardı ama futbol takımı takımdaşlık yakalayamamıştı. abdürrahim albayrak ile takım içinde huzur vardı ama transfer seçimlerimiz rezaletti hem yetersizlik hem ffp kaynaklı. erden timur bu iki köprüyü birleştirdi kanımca. bunu çok değerli buluyorum.

    karavana transferleri var. sayısı da az değil. ancak bu galatasaray’ın bambaşka kronik sorunu. yönetimlerden de özerk bir kurumsal transfer yapılanmasına ve kesintisiz en az üç sene çalışacak üst düzey sportif direktöre ihtiyaç var.

    zaten erden timur’da ben bu görev için uygun olduğumu düşünüyorum demedi hiç. kucağıma düştü görevden kaçmadım dedi. yönetim seçildiğinde hazirandı. cenk ergün bir ay debelendi. tepkiler başlamışken yönetimde taraftarın sempati duyduğu adamla zaman kazanılmaya çalıştı işte.

    onun işi bence bu yapılanmayı kuran olmalı. çünkü onun gibi bir başkanın dünyaca ünlü bir sportif direktörü ikna edebileceğini ve ona rahat bir çalışma ortamı sağlayabileceğine düşünüyorum.
  • 5720
    geldiğinde havalara uçulan zaha, ziyech üzerinden hala transferde başarısız olduğu falan iddia edilen yönetici.

    başarısızlık geniş bonservis harcama imkanı olan yerde jelert, cuesta falan almaktır halbuki, neyseki kendisine düşman olanların derdi galatasaray olsa hatipoğlu’na çok daha ağır tondan konuşurdu camia.

    mevcutta gördüğümüz gelir seviyeleri en başta onun sayesindedir, hadi çıkaralım bakalım davinson, torreira, icardi, mertens’i, 25 milyon euro maliyete de birisi çıksın 4 tane böyle adam getirsin, getirsin de görelim başarılı yönetici nasıl oluyormuş.

    bu sene bu para neredeyse tek başına sara’ya verildi.

    kendisi yokken bu sene yönetimin yaşattığı skandalları buraya yazsam neler olur da gerçeği görmek isteyen zaten görüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın