2024-25 EuroLeague 5.Hafta Maçı
20:45 Ülker Sports Arena
76 - 81
  • 9
    panathinaikos'un 3 ve 4 numarasında önemli eksikleri vardı, buna ek olarak eldeki tek 3-4 numara kalan hernangomez ve cedi osman'ın korkunç kötü performansı ve kendrick nunn'un ikinci yarı sayı kaydedemesine rağmen panathinaikos 4.çeyrek'in ortasına kadar önde götürmüştü maçı çok zorlanmadan. bunda fenerbahçe'nin bu sene uyumsuz bir kadro kurmasının etkisi var.

    ergin ataman fener'in geri dönüşünden sonra cedi osman ve hernangomez'e daha fazla dayanamayıp umutsuzca 4 kısaya kadar dönmüştü; ama fener bir şekilde kaybetti. her branşta nasıl bu kadar kaybeden olmayı beceriyorlar bence ayrı bilimsel olarak incelenmesi gerekiyor. maçı kopartcakları yerde 2 dakika kendi pota altından çıkamadılar ve soloukas'ın sorumluluk almasıyla panathinaikos değerli bir galibiyet aldı.

    üst üste 2 euroleague yenilgisinden sonra ergin ataman için özel anlamı olan bu maçta galibiyet çıkarması çok değerli. başarıların daim olsun hocam; ama cedi osman seni milli takımda çok yaktı bence panathinaikos'ta yakmaması için ekstra dikkat etmen gerekiyor. ben cedi'yi eskiden tanır, izlerim. şuan gördüğüm cedi basketbolu çok kafaya takıyora benzemiyor, muhtemelen farklı hayat konsantrasyonları var ve nba'den euroleague düşmesi onun için bir uyarı olmamış belli ki. ivmesi daha da aşağı gidebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın