• 9068
    kendi entryime referans vermeyi sevmiyorum ama...
    (bkz: #3965112)

    bakın burada ne yazdım. ne kulüpten, ne taraftardan en ufak bir tepki yok. fetö'nün reklam yüzünün anlattığı şeylere bakın. düşünsenize galatasaray'ın, hakan şükür arena diye stad ismi yapalım sözleşme imzala dediğini.

    bu ilişkileri yüzlerine vurmadıkça, terör örgütünün ağzına adına almadan cümle kuramaz hale geldiler. taraftar ve yönetim yıllardan beri rakibimizin aciz halde kalmasından dolayı rehavet halinde.

    bunlar zannediyor ki verecek cevabımız yok, onlar haklı. onlar haklı filan değil, elimizde bir sürü argüman var kulübü savunacak, onlara cevap verecek. fakat bunları ciddiye almaya almaya azıttılar.

    bir tesbih, ananas göndermesi yaptı başkan. eşekten düşmüşe döndüler. tek bir gönderme bile çil yavrusu gibi dağılmalarına yetti. sadece saha başarısına odaklı kalmayın. ergen, geçmişi hatırlamayan fenerbahçe kitlesini zehirlediler. gerçekten fenerbahçeli çocuklar için üzülüyorum. hatırlamadıkları, bilmedikleri hayal aleminde yaşıyorlar. koskoca adamlar utanmadan, yalan tarih inşa ediyor, çocukları zehirliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın