• 500
    kendisinin yapacağı en iyi şey istifa etmek. eleştirmek için değil, kalpten söylüyorum. en zor zamanlarda taraftarın karşısına çıkıyor. taraftarın gözünde nefret objesine dönüştü. kötü günde hep onu öne sürüyorlar. nerede, erden timur'un, fatih terim'in pasifleştirdiği cenk ergün? uefa'ya gidip kurula kurula galatasaray'ın kura çekimini izleyen kıymetli başkan yardımcımız nerede? şampiyonluk kupasını, görgüsüz yeni gelinin bilezikleri gibi ona buna gösteren kıymetli başkanımız nerede?

    dursun özbek çok güzel insanları nefret objesi haline dönüştürüyor. ya da onların taraftar karşısındaki olumlu intibasını kullanıyor. seçilemeyeceği seçimden, erden timur faktörü sayesinde seçildi. ilk onu yarıyolda bıraktı. hiçbir kötü olaydan sonra ne cenk ergün, ne metin öztürk, ne başkanın kendisi ortaya çıkıyor.

    kendisine kızmıyorum. tüm iyi niyetiyle görevini yapmaya çalışıyor. kaotik bir sürecin içinde kendini buldu. fakat yel değirmenlerine karşı savaşıp, kendini yıpratmasın. bu beceriksiz yönetimin, taraftar ile yüz yüze kalması gerekiyor. iyi niyetle birşeyler yapmaya çalışan herkes sadece beceriksiz yönetime kalkan oluyor. hoca da öyle. hatipoğlu da öyle. bırakın, galatasaray sahipsiz değil. bu yönetim gitti diye batacak halimiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın