resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12312
    işim gereği işe alınacak adaylarla mülakatlara giriyorum. mesleğimle ilgili temel sorular var, onları soruyorum. cevap veremezlerse üst yönetime olumsuz görüş raporluyorum. çok basit. isterse 20 sene tecrübesi olsun. insan ilişkileriyle bir müddet idare edebilirler ama teknik olarak katkıları olmaz. temelde eksikleri varsa hiçbir şey düzeltemez bu insanlar, hatta olanı da bozarlar.

    işte modern futbolun abc'si de ortasahadır. ortasahayı rakibe bırakan bir hoca, teknik direktör değildir. çok net.

    iki sezondur takımdaki yıldız oyuncular isyan etmesin, küsmesin diye antreman yaptırmıyor, maçlardan sonra 3-4 günlük izinler veriyor. o yüzden fizik kalitesi biraz yüksek hiçbir takıma üstünlük kuramıyoruz. sacha boey, barış alper yılmaz özel hocalarla çalışmasa onlar da pişmaniye kıvamına gelirdi diğerleri gibi. anadolu takımlarından katbekat iyi bir kadromuz var da çok şükür, antremansız bile kazanıyoruz.

    bu takıma sistem kuracak hoca gelmeli, derwall gibi.
    varsın 2 sene şampiyon olmayalım, bakın olduk da ne oldu? 2 sene şampiyon olan, oturmuş takım teknik direktörü yeni gelmiş ezeli rakibine süper kupa'da 5-0 yenilmez.
    sonraki 10-20 senemizi o sistemle garanti altına alalım hiç değilse.
    üstelik böyle hocalar maddi açıdan da zorlamazlar bizi. kalli ile barış özbek ve serkan çalık varken de şampiyon olabiliyorduk sonuçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın