• 774
    sanırsın avrupa'da transfer piyasası kapanacak ve biz ingiliz takımlarının ilk 18'ine bakıp sizin takımda x futbolcu oynamaz onu bize versenize diyeceğiz.

    cidden böyle bir stratejimiz olduğunu düşünüyor insanlar.

    diğer taraftan takımın ihtiyacı olmayan kanat oyuncuları aldık ama orta saha almadık diye bir safsata ve bunun yılmaz takipçilerden kurtulamadık.

    yunus, zaniolo, kerem, barış, morutan (4-5 oyuncu) varken neden şımarıklık yapıp tete ve zaha'yı aldık diyenler gelsin gözünüzün önüne ve sonra buna ziyech eklendi.

    şimdi bu arkadaşlara soruyorum moruthan, yunus ve zaniolo nerede ?
    ne yapsak sizin için planlı olmuş olurduk mesela ? önce bu oyuncuları satıp yaldır yaldır oyuncu mu arasaydık. her üst düzey takımın yapmsı gerektiği gibi önce aldık sonra gitmek isteyen oyunculara ben yerinizi doldurdum istediğim parayı getirin gidin dedik. (ve yine o bölgede 4-5 oyuncu var)

    dönelim şu takım kimyası olayına. hangi bilimsel veri ile takım uyumumuzun olmadığını iddia ediyorsunuz ? dönüyoruz dolaşıyoruz aynı yere geliyoruz aslında takım uyumundan anladığınız rashica'nın geri koşması. oysa biz geçen sene hızlıca başarı sağlayacak bir kadro kurma hedefiyle asıl takım uyumu riskini aldık. şuan geçen sene takımın as oyuncuslarından sadece rashica yok ve siz takım uyumunun olmadığından dem vuruyorsunuz ? kaynak ne ? zaha ve ziyech yıldız oyuncu o nedenle olmaz ya sanrıları.

    2023-24 transfer döneminin can alıcı noktası orta saha transferidir.
    ve öyle orta saha en önemlidir bikbik yazmakla bu bölgeye önem verilmiş olunmuyor, teknik heyetin verdiği listenin ilk 3 sırasındaki adamlarla aylar öncesinden iletişme geçildi. haziran ayında listenin 4 ve 5. sırasındaki adamları indirseler kimsenin sesi çıkmazdı. adamlar risk aldı ve ilk üç sırayı son an'a kovalıyorlar tıpkı geçen sene icardi'yi son an'a kadar bekledikleri gibi.

    son gün eğer bu takıma orta saha transferleri yapılmazsa ben tatile çıkarım ve 3 ay tek kelime yazmam gelin başlık altıma istediğiniz gibi dalga geçin hakkınızdır ama o transferler yapılıp eksikler kapandığında 10+ yıllık sözlük hayatımda çok nadir yaptığım başlık altınıza girip iki çift laf edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın