resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4493
    çalışan, çabalayan ve gün geçtikçe de kendini geliştiren aslan futbolcumuz.

    bu çocuk geçen sezon* aklında başında futbol oynayan nadir oyuncularımızdan biriydi. attığımız 51 golün 19'unda başrol oynamış(10 gol, 9 asist) ve tabir-i caizse bizi küme düşmekten kurtarmıştı.

    bu sezona ise kötü başlamış olmasına rağmen kendisini toparladı ve vazgeçilmezimiz olmasını başardı. attığı golleri, asist olması gereken paslarını veya uzun toplarını falan transfer listemizdeki yabancı bir oyuncuda görseydik ağzımız sulana sulana bakar ve en sonunda da "bize yedirmezler abi" deyip konuyu kapatırdık.

    futbolculuğu dışında da gayet karakterli ve sempatik bir oyuncu. mesela gs tv'de mertens'le röportaj yapılmıştı ve takımdaki en komik futbolcunun kim olduğu sorulmuştu. mertens de hiç düşünmeden kerem demişti.
    torreira ile zaten her antrenmanda, her maçta şakalaşıyorlar.
    icardi ile saha içerisinde çok iyi anlaşıyorlar.

    egolu, yıldız havalarına girmiş ve kendini bir şey sanıyor deniyordu ya? hah işte alakası yok. yukarıda yazdım işte, takımdaki yıldız oyuncularla arası en iyi olan isim kerem. bunun yanında altyapı topçularıyla beraber en çok takılan isim de kerem. tüm türkiye'ye kan ağlatan deprem felaketinde elinden geleni yapan da kerem...
    hem futbolcu, hem insani olarak daha ne yapsın?

    https://twitter.com/..._WRz5g9av7g&s=19

    kendisi ayrıca 5 büyük ligden birine gitmeyi çok istiyormuş. hem gidecek yetenek, hem de oraların ağırlığını taşıyabilecek kapasitesinin olduğunu düşünüyorum. dolayısıyla çok rahat bir şekilde hedeflerine ulaşacaktır. yeter ki, eksiklikleri üzerinde dursun ve ne olursa olsun kendisini geliştirmeye devam etsin. gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın