• 38
    ne ara bu kadar nefret doldu bunlar yahu.
    gerçi hep başka şeyler yüzünden böyle oldu yoksa içinde çok iyi bir insan var(mış). insanlığı içine kaçtığı için alt benliğine maruz kalıyoruz orada olanda bu işte.
    bitmedi arkadaş şu "bizim adamlar yaptıysa haklıdır" kıvraklığı.geldiği yer ile övünebilir fenerbahçeli karşılığı ahmet ercanlar bjk'de ise bülent uslu. var bizde de böyle bir kaç tane. bizim büyük resimci tayfamız, yel değirmenlerine karşı savaşan şovalyelerimiz aslan parçaları! bunlar oluyor.

    ayrıca bu arkadaş şey değil mi ya hani galatasaray spor kulübü başkanına "harf değiştirerek" küfür eden kanser hastası adama azrailli gönderme yapan, yüzünde havai fişek patlayan adamla dalga geçen ve sistematik olarak sağa sola küfür ettiği için atılan üyeyi çıkıp kürsüde kikirdeyerek savunan ve kendi tayfasıyla birlikte yeniden kulübe kazandıran kişi ?

    sonra çıkıp sağda solda "yok sevgisizlik ortamı yok bölünmüşlük" demiyorlar mı beni alıyor bi gülme.
    hele ki ışıtan gün'ün yaptıkları yakışmıyor falan deniyor ya ben kahkaha atıyorum.

    onu kim bu hale getirdi bilmem ama muhtemelen alkollü olarak twit atıyor ya da öfke kontrolü sorunları var ya da şeker hastası olabilir. psikolojik destek almasını tavsiye ederim yoksa bu gidişle promil ahmet diye lakabı olabilir. hiç biri olmazsa şu bağlantıda ki gibi işe yarar faaliyetler yapabilir bu stresle yaşanmaz.
    https://youtube.com/...XG37t8?feature=share

    ha bu arada domanec torrent'e dedikleri arasında gundi en makul olanıdır gundi kürtçe "köylü" demek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın