• 62
    yine bu başlıktayım çünkü canımın yandığı bir mevzu... biz niye borcumuzu ödemiyoruz ? niye kimse bunu sorgulamıyor ben asıl buna hayret ediyorum. tekrar ediyorum ben olsam 1 kuruş kredi vermezdim bu kulüplere
    işin en sinirimi bozan kısmı bu işin içerisinde kamu bankaları var hani senin benim vergilerimle desteklenen bankalar konuyu ajite etmemek için ziraat bankası ile ilgili görüşlerimi yazmayacağım.

    şartları ağır mı ? evet zibilyon kere yazdık ağır.
    kemerini sıkarsan ödeyebilir misin ? rahat rahat ödersin.
    planlı programlı hareket edip popülist davranmazsan başarılı olur musun ? evet olursun.

    kulübün 5 milyar borcu var nasıl ödeyeceğiz ? bankalar bize kolaylık sağlasın, niye sağlasın abicim ? bana niye sağlamıyorlar mesela ?
    ben şirketimin kredilerini ödeyebilmek için tefeci faizi ile kredi alıp boğazımdan kısarak, yıllardır geceleri 5 saat uykuyla yaşayarak ve evet ! seve seve ödüyorum.
    o kulüplerde paşa paşa ödeyecek. iş bilmezlerin elinde bu hale geldi bu borç.
    5'li müteahh-it'e kolaylık sağlanıyor bize sağlanmıyor gibi bir savunma olacaksa hiç tartışmam.

    asıl suçlu tüm genel kurul. ne bankalar ne de bu anlaşma.
    milyonlarca borcu kim yaptı ? o genel kuruldan çıkan yönetimler değil mi ? sonra güle oynaya alkışlayarak ibra edilmediler mi ? bu adamlara mı güvenceğiz bu borcu ödemeleri için ?
    kulübün geleceği nedense sadece kişisel problemleri olan adamlar "tartışmalı" iş yapınca akıllarına geliyor.
    şurada birinin gıcığına giden bir yazı yazsak yedi ceddimize kadar araştırlarlar tıpkı iki hafta önce burak elmas yönetiminin tüm üyelerinin yedi ceddi araştırıldığı gibi ama geçmiş yönetimlerin yaptığı hatalar sadece kişisel ilişkilerine göre değerlendirildi bu kulüpte.
    rahmetli özhan canaydın dönemi mesela bir kişi çıkıp diyor mu zibilyon tane transfer yapıldı geri dönüşü nedir diye ?
    sanırsın tek hatalı transferlerimiz diagne, hayroviç ya da kevin grosskreutz vs.

    bana kalsa katkılarından dolayı her birine "kendinizden utanmalısınız" şeklinde bir metin gönderilip ihraç talebiyle disipline gönderilmeli. bu üyelerin bir daha galatasaray'ın önünden geçmesine bile izin verilmemli. laf'a gelince taraftara demediğini bırakmayan kendini seçilmiş kişi zanneden bu üyeler bu borcu ödemek için çıkartıp masaya vurmuyorsa "benim adamlarımın olduğu yönetimler" şöyleydi "diğerleri böyleydi" hikayesini bıraksın.

    özetle galatasaray genel kurulunun yapısı problemlidir. kullübün bu hale gelmesinde en büyük pay kendilerindedir ve şimdi bunun üstünü örtmek için bir günah keçisi arayışındalar. o da bu anlaşma ve bu anlaşmayı imzalayanlar.

    ne güzel memleket herkesin yaptığı yanına kar kalıyor.
    bu yapılandırma olmasa kimse o borcu ödemek için kemer falan sıkmazdı twitter'da iki hastag açılsın anında mali displin falan bir kenera bırakılır milyon euro'lar saçılmaya devam ederdi.
    paramız yok mu ? transfer yapmayacağız.
    gelirlerin belli önce her vatandaş ya da her kurum gibi borcuna ayıracaksın sonra gidersin arkadaşlarına bol sıfırlı maaşlar dağıtırsın.

    galatasaray'ı satma projesiymiş geçelim lütfen. 5 milyar borcu yaptıranlar sattı bu kulübü.
    ee hadi görelim o zaman bir tane delikanlı çıksın ben ve arkadaşlarım şu planla bu borcu ödeyeceğiz desin.
    nasıl ödeyeceksin ? yine 40 milyon kasa kolaylığıyla geliyoruz her şeye hazırız diyerek gelip "ama biz bu kadar olduğunu bilmiyorduk" hikayesine sarılan bir yönetime inanacaksanız sizin bileceğiniz iş.

    son söz biz borcumuzu ödediğimiz sürece kimse kulübe bir halt yapamaz.

    not : mesajım kimseye yanıt değildir yanlış anlaşılmalar olmadan belirteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın