• 36
    çok uzun yazarak anlatmaya çalışan arkadaşlara saygım var ama bence bizim neden yapamadığımızın yanıtı o kadar karmaşık değil.

    senaryo her maç aynı aslında, topu muslera çıkaracak ceza sahası içinde solda marcao, sağda luyindama açılmış durumda. duruma göre taylan ya da berkan ortaya giriyor bu sırada rakip 3-4 kişi ile bekliyor. top ayaktan çıktığı an topu alan oyuncuya basıyorlar topu alan oyuncumuz ayağında eveleyip geveliyor çünkü pas kanalı yok.

    yani biz topu 4 kişi ile çıkarmaya çalışıyoruz geriye kalan oyuncular sabit bekliyor. bekliyorlar ki top ayaklarına gelsin.

    "olmaz öyle saçma taktik" bunun adı topla çıkmak değil. 11 kişi aktif olarak işin içersinde olacak. matematik basit rakip ilerde basıyorsa ya orta sahada ya geride eksik demektir senin topsuz oyuncuların orayı doldurup pas kanalı açmasa oyuncuların adının ya da ayağının iyi olmasının önemi yok. sonra sabaha kadar luyindama'nın ayağı iyi değil ondan kaptırıyoruz, falanca oyuncunun top kontrolü kötü, bireysel hata... saçmalığı dinleriz.

    hatta daha basiti top kaleciden çıktığı an o topu kaptıracağız demediğim tek pozisyon olmuyorsa o iş bireysel değildir artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın