resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 2
    skibbe'nin gitmesini isteyen bir zat, nasıl abdullah avcı gelsin der anlamak mümkün değil. elindeki kadroya bakınca en başarısız teknik direktörlerden biridir. geçen sezonun ikinci yarısında elindeki kadro şöyle bir kadroydu. necati ateş, ibrahim akın, aydın yılmaz, razundara tjikuzu, adriano padilha nascimento*. peki başarısı nedir? söyleyeyim ligin en kötü ikinci yarı performanslarından birine sahipti.

    bu sene de kadrosu nasıldır? ibrahim akın, tjikuzu, adriano yine var. bunun yanında gustave bebbe, okan buruk gibi oyuncular bulunuyor kadrosunda. çok iyi bir durumda değil kadrosuna göre.

    şimdi kadro iyi hoş ama kadrodan beklenen başarı gelmiyorsa skibbe ile aynı durumda değil midir? yanlış anlaşılmasın, abdullah avcı kötüdür demiyorum hatta gelmesini de çok isterdim kısmet olmadı. ama skibbe'yi istemeyen bir insan, abdullah avcı'yı istiyorsa bunda mantık hatası vardır. üstelik de skibbe'ye 116 milyon avroluk kadro verildiği için skibbe'nin başarısız olduğu kanısına varıyorsa ya abdullah avcı'nın elindeki kadrodan haberi yok, bilgisiz boş fikirlerini yüzeye yayıyordur ya da art niyetlidir diye düşünürüm.

    tepkilerinize abdullah avcı gibi değerli teknik direktörlerimizi alet etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın