• 120
    alınmasına, satılmasına karşı olduğum platform.

    tamamen emek hırsızlığıdır. tamam digitürk'ü sevmiyoruz.. kimimize pahalı geliyor, yayın politikaları bize düşmanca vb. bunların hepsi doğru.. ama her ne kadar sevmesek de, ortada bir yatırım, bir emek var.. yüzlerce kişi çalışıyor, türkiye cumhuriyeti devletine vergi ödüyor..

    ve bu ip tvciler çıkıp, dünyaca yatırım yapılan, insanların ekmek yediği işi, hiç bir emek harcamadan, kaçak yollarla, ülkeye hiç bir katma değer yaratmadan çalıp yayınlıyor. eminim bu ip tv ciler sizden, bizden kazandıkları kazançtan, benim, senin gelirinden zoraki ödediği verginin yüzde biri kadar vergi ödemiyordur..

    ayrıca bu durum uzun vadede çok sevdiğimiz kulübümüze de zarar verecek.. hatta vermeye başladı bile.. digiturk'ün yeni anlaşma istemesindeki en doğru gerekçe kaçak yayınlar.. haklılar bu konuda...

    biliyorum ki ekonomik kriz hepimizi çok etkiledi, hepimiz canımız galatasaray'ın maçlarını izlemek istiyoruz, ama doğru yolun bu olduğunu düşünmüyorum.

    ve yine biliyorum ki bu entry en ofsayt entrylerime hızlı bir giriş yapacak. *

    edit : ofsayt konusunda yanılmadım *. yalnızca ofsayt veren arkadaşlara bir sorum var.. mahallenizde bir market var.. ciddi yatırım yapmış, içinde bir sürü insan çalıştırıyor.. markette satılan önemli şeyleri mahallenizden satın alıyor.. ama iki kusuru var.. biri gerçekten pahalıya satıyor, ikincisi mahallenizdeki sevdiğiniz bir tedarikçiyle kavga etmiş, ama hala da onun mallarınız satıyor.. sonra mahalleye bir hırsız geliyor.. bu marketten malları çalıyor ve gelip size 10'da birine bu malları satarım diyor.. siz bu malları hırsızdan satın alır mısınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın