resim
Steven Nzonzi
Takım:Konyaspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 142
    falcao transferinden çok daha zor ve değerli bir transferdir. eğer söylendiği gibi 2 yıllık bir anlaşma söz konusu ise 2 yıl boyunca bize ön libero nedir, ne yapmalıdır sorularının cevabını melo dan sonra hatırlatacak adamdır. melo'nun hava toplarındaki hakimiyetini hatırlayan arkadaşlar vardır, nzonzi'nin hava toplarında ki hakimiyetini förmülle açıklacak olursak;

    melo hava hakimiyeti x 2 = nzonzi hava hakimiyeti

    bitik bir adam değildir. geçen sezon romanın neredeyse bütün maçlarında yer almıştır. cengizden dolayı bolca takip etme şansı bulduğum roma takımda oyun standardını ve kalitesini korumuş bir adamdır. roma ön libero bölgesini diawara ile gençleştirdikten sonra nzonzi'nin maaş yükünden kurtulmak istemesi normal. ancak ben kiralık bir anlaşmadan ziyade bonservisiyle göndermek istediklerini düşünüyorum. 2 yıllık kiralık sözleşme 2. yılın sonunda zorunlu satın alma opsiyonu tarzında bir sözleşmeye evet diyebilirler.

    nzonzi'nin bana göre tek kötü özelliği ayağında topu tutmayı, topla oynamayı sever. tek top yapacak bir futbolcu değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın