• 108
    idrak sorunları yaşanıyor. hakaret olarak söylemiyorum ülke genelinde her alanda gerçeklikten kopuş var herkes inanılmaz derecede haklı ve karşısında konuşan kişi ne anlatıyor, derdi ne, acaba ne demek istedi diye bir an bile düşünmeye zahmet etmiyor kimse kimseyi dinlemiyor (bura genelinde okumuyor) cevap yapıştırayım rezil edeyim laf sokayım ekseninde dönüncede iş tadı tuzu kaçıyor.

    fatih terim tapıcısı değilim (sneijder tapıcısı olmadığım gibi) bak en ofsayt entrylerim tudor ile dolu kişiye bağımlı olan her kurumun batmaya mahkum olduğuna inanırım. orta doğu milletlerinin burnunun boktan kurtulmamasının ana nedeni kişiye tapma, kişiyi yüceltme olarak görülür bu bir yere kadar doğru fakat kişiye tapan toplumların asıl problemi toplumun çürümüş ve tembel olmasıdır o nedenle kendileri sorumluluk almak, bir şeyleri düzeltmek için çalışıp mücadele etmek yerine bir kişi ya da zümreyi "bizim yerimize o yapsın" alt fikri ile yüceltir ve sonunda o kişi ya da zümre kendini cidden dünya lideri falan zanneder.

    ve fakat bu durum şu sıralar gündemde olan "fatih terim tapıcıları kimseye laf ettirmiyor" serzenişinin tam açıklaması olamaz en azından burası içim. bu söylem tamamen haksız demiyorum ancak alakasız başlıklar altına "fatih terim'in bildiği vardır dömö" seviyesinde yorumlar bırakıp anlaşılmayan insan tripleri çizmek derdinizi anlatmak için doğru bir yöntem olmadığını anlamanız gerekiyor.

    yani kimse kendini öyle anlaşılmayan eşsiz değer, takımın iyiliğini düşünen anlaşılmayan zeki çocuk hallerine sokup bir kısım chp seçmeni gibi ne bok yerlerse yesinler bizim bok gibi paramız var onlar düşünsün durumuna düşmesin, yıllardır anlatmaya çalışıyoruz bu millete ekonomiyi keynes eğrisi, ricardo doğrusu ile anlatırsanız kimse bir halt anlamaz. dünyada petrolün varil fiyatı 30 dolarken.... diye başlayarak anlatırsan %22'lerde sürünürsün dedik durduk, al işte biri çıktı eline aldı bidonu 5 sene önce bu bidonu dolduruyordun, şimdi şu küçük bidonu dolduruyorsun dedi 50 yıllık %30 barajını aştı... sadece bakış açısını ve anlatış şeklini değiştirdi al sana sonuç.

    siz bolca ebesinin hörekesini gören futbolcu başlığı altına bile "fatih terimin bir bildiği vardır" yazmaya devam edip iticilik konusunda nirvana'ya ulaşma hedefinize koşmaya devam ederken derdinizi doğru düzgün anlatamadığınızdan dolayı insanların yazdıklarınıza negatif baktığını ve bu tavrınızdan dolayı bir ön kabül oluştuğunu göremiyorsunuz sanırım. benimde sinirlenince langır lungur yazdığım oluyor ama bunu varsayılan yazma modu olarak belirlemiş yazarlar türedi.

    yoksa eray işçan'ın bu takımdan bir kuruş almasına onay verecek tek bir kişi görmedim, muğdat için deli divane olanda yok, ryan dong'un söszleşmesini çok beğenendeolmadı ama insanlarla dalga geçer gibi "fatih terim'in bir bildiği vardır dömöö" tarzında yazarsan o ofsayt listesinden inmemeyi hak ediyorsun. kusura bakma ya da bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın