• 494
    başladık yine vatan millet sakarya edebiyatına ve "kabul edelim iyi yedik" tadında "kabul edelim çoğ mökemmeller" güzellemelerine.
    parkeye çıkan bir tane türk yok ama türk takımıymış aman aman... yahu ilk beşinin hepsi alt yapıdan çıksa kafatası standart türk ölçülerinde olduğu devlet bahçeli ve yeni türkiye formalarına uygun olduğu reis onaylı olsa ya da ne bileyim çok devrimci çucuklar ya da mustafa kemal'in askerleri olmaları umurumda değil, spor bu sınıra dayanan yunan yok.

    daha önce belirttim fb'nin karşısında değil yunan takımı, israil ve sırbistan takımları ile karma yapsalar koçları saruman, direktörleri darth vader olsa bile yine fb'yi desteklemem.
    ulan onlar da beni desteklemesin sevinmesin benim başarılarımla.

    yahu neyi anlamamak için mücadele ediyorsunuz iyiler güçlüler "güçlü" bir organizasyonları var ama ulan götü başı bildiğimiz fenerbahçe işte ! bu yavşaklar stdalarına kupa kaldırmayalım diye ışıkları kapatır, bizim sahamızda voleybolcuları şampiyon olur birlikte fotoğraf çektirince yöneticisi çıkar yenildikçe gülen ezeli rakip diye twit atar, bayan basketbol'da şampiyonluk gidince rakip başkanı tokatlar, biz türk oyunculara yatırım yapıyoruz rakip toplama takım diye zırlar...

    ulan işte o öve öve bitiremediğiniz organizasyom bu, çek bakalım parayı oradan görürüm ben o çok profesyonel kadroların amele zihniyetini.

    muhtemelen kupayı kazanacaklar ama buraya 10 senede 180 milyon euro (o da en az) para gömerek geldiler, 180 milyon euro lan ! bu sene ki kadro değerleri 25 milyon euro o çok harika salonları ve gelirlere rağmen geri dönüş yarısı bile değil bu mu harika organizasyon ? taşıma zenginle değirmen dönüyor sanırsın zalgiris ya da kızılyıldız gibi yılalrdır 5-7 milyon euroluk bütçelerle yetiştirdikleri oyuncularla iş yapıyorlar.

    paranın gücüyle oluşturulmuş bir organizasyon fenerbahçe ülker fazlası değil, fotoğrafı biraz aşağı indir altından aziz'ler mahmut uslu'lar çıkıyor, bench'imizin arkasına aşağılamak için "kadın eteği" asan taraftar çıkıyor, manchaster city, psg ya da para ile satın alınmış bir takıma ne kadar saygı duyuluyorsa kendilerine o kadar saygı duyulmasını yadırgamam ama basketbolu yeniden icat ediyorlarmış goygoyu kafa ütülemekten başka bir şey değil.

    diğer taraftan bizim basketbol şubemiz berbat bir şekilde mi yönetiliyor ? hayır, çünkü berbat kelimesi bile yeterli değil.
    #zihniyetistifa !

    ekleme : bir de ülker niye onları tercih etti bizi tercih etmedi demek ki onlar daha çok istedi saçmalığı var bak direk saçmalık diyorum çünkü açık ve net şekilde adam fenerbahçeli başka nedeni yok kendi ağzıyla her yerde bunu söyledi o dönem yaşınız yetmiyorsa sorun söyleyelim, bize cc reklamı için para verirken adamlara oyuncuların yarısını, bütçeyi ve lisans hakkını verdi, sen galatasaraylı olsan gidip fenere verirmisin ki adam bize versin. bize verilen sus payıydı o zamanlar bunu bangır bangır söyledik ama gelen tatlı para yüzünden kimse sesini çıkarmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın