• 45
    son 3 maçı ful oynayalım hatta maç boyu herkes bir ağızdan bunlara istifa desin çıkıp "bakın taraftar arkamızda" diyebilecek tiyniyette şahıslar. gitmesekte fark etmez yine tınmazlar. geçmiş olsun artık. bunun zamanında da bir salon inşaatı projesi yapıldı artık bir 10 yıl kulüp bununla oyalanır. bu kulüp kemer sıkacağım diye, tasarruf yapacağım diye 1500-2000 tl maaş alan o çaycıları kovduğu gün battı.
    dirilme istiyor musunuz? cevabınız evetse yapılacaklar basit.
    1- kulübü birilerinin yağdanlığı yapmayacaksınız. birilerinin bir baltaya sap olamamış yakınlarına akçeli maaşlar bağlanmayacak.
    2- futbolda tüm alt yapı takımlarına alman çalıştırıcılar gelecek. bu çalıştırıcılar ekipleri yukarı çıktıkça o ekiple yukarı çıkacak.
    3- basketbol'un ve voleybol'un amatör spor olmadığını herkes idrak edecek.
    4- bundan dolayı basketbol ve voleybol için zengin galatasaraylılardan destek alınacak. insanların hevesi kırılmayacak. kendine duayen diyen lakin kulübün anasını belleyenlerden uzak durulacak bu branşlarda. murat özyer'den yönetici olarak medet uman yalçın granit ve türevleri sadece kulüp efsanesi olarak kalsınlar. gelişmelerden haberleri yok sadece bizim çocuk orada neden değil derdindeler.
    5- diğer branşlar içinde yine galatasaray'ın zenginlerinden destek alınacak. bu insanların isimleri sürekli anılacak ki hevesleri artsın.
    6- bana göre bu kavgaların en büyük nedenleri olay florya ve riva arazilerinin elden çıkması belki de kulübü kurtarır. kimse inkar etmesin galatasaray'ın son 20 yılda yaşadıklarının bir nedeni de bu arazilerin kaymağını kim yiyecek kavgasıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın